- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
eytinyağı ve tereyağ kullanıyorum yağ sızma ise asla koku yapmaz gerçek yağda odur zaten ,cicekyagi sağlıklı olmadığından almıyorum haftada 1 litre zeytinyağı ve 250 g
bende öle yapıyorum toplu aliyorum maaş aldığım gün..Bizim ki 1 aya yaklaşıyor toplu halde maaş alınca toplu aliyoruz 400 tl bir tutar oluyor
toptan alışveriş yapacaksin..allah rızası için aylık 400 e nasıl kapatıyorsunuz bu işi bir anlatıverin..
hayır yani biz de mi bir beceriksizlik var.
her hafta aliyorsun tavuk felan..Haydi onu geçtim, herkesin sevdiği ve alıştığı şeyler tartışılır.
Kendileri hazırlıyordur falan filan ama elektrik şehirlere göre değişse de onlara 1 bize 50 değil ki!
Nasıl olabilir aklım almıyor.
Keza dün birkaç eksik var diye girip 15 dk da tek et ürünü şeyin 1 kilo tavuk kuşbaşı olduğu market sepetime 650 tl ödedim.
Haftalık alışverişimiz bu ayarda tutuyor keza yine bir kere daha gidiliyor mutlaka daha az bütçeyle, içinde daha et ürünleri olan alışverişimiz yok yani.
Anlamadım ki ben...
Elektrik su 100 müBenim eşim 3.5 TL maaş alır evin kredi var
1270 ödenir elektrik su 100 TL tutar binanın parası var 270 doğalgaz var evimin alisverisini 1 aylık yaparım sebze meyve kahvaltılık fln misafir hemn gelirse diye bir iki bisey alırız liste yaparım evde ne biterse alırız toplam bize maliyeti 400.500 TL gibi bir rakam salça alirsam büyüğünden alırım ki 3 ay kadar yeter daha fazla bile olur yagimi büyük alırım 3 ay da o yeter deterjanlarımi alırım ki diyer ki gittigimizde almıyoruz çünkü uzun süre yetiyor sadece kahvaltı türü 2.5 haftada biter iki kişilik bir aileyiz
Evet herşey pahalı ama uygun yerden hesaplı bir alışveriş yapılırsa sizi bir süre götür diye düşünüyorum
Tarifemizin ne olduğu faturada görünüyor muYaptık, bir ara tarifeliye de geçtik, hiçbir şey değişmedi aynı fatura geldi.
Biz de tek zamanlıya geri döndük.
Gerçekten aklım almıyor, alamıyor.
Ha bu arada 220 değil 235 miş
Bir dahaki aya 300 ü görürüm herhalde...
Elektrik su 100 münasıl yapıyorsunuz bunu? Son zamanlarda elektrik faturasına kafayı takmış durumdayım. Bugün gelmiş 160 lira
Orasını bilemem herkeze farklı geliyor kim ne elktirik harcar bilemem su da dahilElektrik su 100 münasıl yapıyorsunuz bunu? Son zamanlarda elektrik faturasına kafayı takmış durumdayım. Bugün gelmiş 160 lira
ıste zaten ılgınc olan kısım kısı evde degıl tek basına su harcamıyor meselaOrasını bilemem herkeze farklı geliyor kim ne elktirik harcar bilemem su da dahil
Kurutma makinemiz yok haftada en fazla 2 süpürebiliyoruz, bilmiyorum acaba tarifemizden miOrasını bilemem herkeze farklı geliyor kim ne elktirik harcar bilemem su da dahil
Evet, görünüyor.Tarifemizin ne olduğu faturada görünüyor mu
İşte size 100 euro bizde 700 tl:)
Aynı alışverişin karşılığı bu.
Bizim de haftalık o kadar gidiyor, çocukların çerezi sebzesi, meyvesi derken.
Ama ülke gerçeklerimiz çok çok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?