- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi izmirimizmir
o mesajlari ben biliyorum da sizin savunmaniz da hep ayni. biz herkes yesin diyoruz, biz ucuz olsun diyoruz diye baslayip evettt bugun bilmemkac kilo bunu aldim, kendime bir de su marka ayakkabi aldim, sacimi da suraya boyattim diye devam ediyor. yani kusura bakma bu surekli her konuda oldugu icin ben artik cidden sinirlendim cunku burayi binlerce insan okuyor.Yanlis anlasildiysa herkesten özür dilerim. Biz aslinda ulkemizde yetisen 1 kilo meyvenin ve yine ulkemizde yetisen bir avuc yemisin buyuk bir sey olarak görülmesinden, durumun trajikliginden bahsediyorduk mesajlarin daha baya bir arkaplani var, 3 gün önce benim fasulye fiyatina isyanimla baslamisti.
bak ben asla bu topiklere oneri mahiyetinde bile yazmam cunku benim onerim insanlara ne katacak, ben baba parasiyla gununu geciren biriyim, kime ne gecim onerisi verebilirim? tamam anladim siz de konusmak istiyorsunuz da onun icin ekonomi topikleriniz var zaten. burada gecinmek icin konu acan insanlarin arasindan siyrilip jakuzili tatil, kilolarca muz, fistik yazmak en basitinden komik duruyor. anlasabildigimize sevindim, yukseldigim icin sorry.