• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak alışverişi yetişmiyor!!!!

abimde agrida yapti gorevini bir bayan agrida oldugunu yazmis sizi o sandim bir ev onerecektim abimin kaldigi bina iyiydi
biz agriya gittigimizde kel bir sehirle karsilasmistik anlam verememistik demekki oyuzden hic agac yoktu ordada
cocukla siz ailenizin yanina donseniz olmazmi yuksek ova 2 3 sene diye biliyorum
Burada sosyal imkan sıfır. Yani asfalt yok yürümeye trafik ışığı yeni yeni alışıyorlar. Eşim rütbeli biri burada ve maalesef terörle işi. Bırakmaya gönlüm el vermiyor . Bebeğimiz daha 8.5 aylık tüp bebekle oldu cok emek verdik biliyorum biz gitsek psikolojisi bozulur

Kaç sene sizin? Bizim 3. Ve daha coook var. İşe başlayamadım doğum iznindeyim. Başlarsam bakıcak kimsem yok. İstda kadıköyde oturuyorduk 2 bin kira veriyorduk gezer tozar tatillere giderdik tabi ben de calısırken ve hic böyle batmamıştık
Bende doğma büyüme istanbuldaydım. Eskişehir aratmıyor ama doğuyu bilmiyorum.
Biz kalıcıyız akademik kadrolarda tayin malesef olmuyor

Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Eskişehirde küp gibi olduğu için evler :))
evet eskisehirde birde hep dip dibe bazi evler duvarlari bitisik falan oraninda bazi yerleri cok carpik
agri guzel bir sehir aslinda insanida iyi merkezi boyleydi en azindan sosyal hayat sifir ama gidecekseniz yazarsaniz aklinizda olsun ☺️

Benim manzaram böyle mesela burda. Belden yukarı kar var

Eklentiler

• 9E1C02CB-B0BC-40DB-8C0C-E68B38DB6EBE.jpeg
    9E1C02CB-B0BC-40DB-8C0C-E68B38DB6EBE.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 7D0090B8-672A-48BF-8291-0BAE0FFD2F82.jpeg
    7D0090B8-672A-48BF-8291-0BAE0FFD2F82.jpeg
    81,9 KB · Görüntüleme: 66
Burada sosyal imkan sıfır. Yani asfalt yok yürümeye trafik ışığı yeni yeni alışıyorlar. Eşim rütbeli biri burada ve maalesef terörle işi. Bırakmaya gönlüm el vermiyor . Bebeğimiz daha 8.5 aylık tüp bebekle oldu cok emek verdik biliyorum biz gitsek psikolojisi bozulur
evet maalesef doguda sartlar hep ayni sanirim
ben ankaradan gittim agriya ucaktan indim taksiye bindim isikta 5 araba bekliyo taksi soforu homurdaniyodu bune trafik ya bugun buda sizin sansinjz diye 😁
ankarada 5 arabali isik sirasi gorunce direksiyonun ustunde amuda kalkiyoruz 😁

evet maalesef doguda sartlar hep ayni sanirim
ben ankaradan gittim agriya ucaktan indim taksiye bindim isikta 5 araba bekliyo taksi soforu homurdaniyodu bune trafik ya bugun buda sizin sansinjz diye 😁
ankarada 5 arabali isik sirasi gorunce direksiyonun ustunde amuda kalkiyoruz 😁
😁😁 istanbulda söylemiyorum bile. Ama işte ölümlü kaza cok oluyor bilmiyolar ışık kültürünü

Bende doğma büyüme istanbuldaydım. Eskişehir aratmıyor ama doğuyu bilmiyorum.
Biz kalıcıyız akademik kadrolarda tayin malesef olmuyor
Öğretmenim ben. Zamanında doğu yazmam atamaya beklerim derdim ve nitekim yaşadığım şehre istanbula atanmıştım. Şimdi yüksekovaya tayin getirecegim o bile koyuyor

evet eskisehirde birde hep dip dibe bazi evler duvarlari bitisik falan oraninda bazi yerleri cok carpik
agri guzel bir sehir aslinda insanida iyi merkezi boyleydi en azindan sosyal hayat sifir ama gidecekseniz yazarsaniz aklinizda olsun ☺
Eskişehirde ciddi çarpık yerleşme mevcut. Porsuk kenarına binalar yapılmış sıkışık sıkışık. Bir sel olsa her yer batabilir. Ama belediyecilik anlamında şuan zirvese gerçekten gezilecek eğlenceli aktivitelerle dolu enerjik bi şehir. Anadolu içerisinde en kral il bence.
Bizim gideceğimiz il belli de yazıp kendimi hepten açığa vermeyeyim diye söylemiyorum. Ama neticede doğu ve ciddi anlamda endişeliyim istanbul ve eskişehirden sonra depresyona girermiyim sıkıntıdan dolayı diye...

Öğretmenim ben. Zamanında doğu yazmam atamaya beklerim derdim ve nitekim yaşadığım şehre istanbula atanmıştım. Şimdi yüksekovaya tayin getirecegim o bile koyuyor
İşiniz gerçekten çok zor. Allah yardımcınız olsun. Orada öğretmen olmak ve eşinizin terör ile mücadele etmesi ülkemize ne büyük bir hizmet. İyiki varsınız. 😊
Bebeğinizi bırakabilecek biri bulabilirsiniz umarım. Küçük illerde bakıcı yada temizlikçi bulmak çok zor oluyordur. Erkenden aramaya başlayın.
Geçim sıkıntınız için de allah ayrıca kolaylık versin. Çalışmaya başlayınca biraz daha hafifler yükünüz. En azından geçicisiniz biz gibi emekli olana kadar çakılıp kalmıyorsunuz

Eskişehirde ciddi çarpık yerleşme mevcut. Porsuk kenarına binalar yapılmış sıkışık sıkışık. Bir sel olsa her yer batabilir. Ama belediyecilik anlamında şuan zirvese gerçekten gezilecek eğlenceli aktivitelerle dolu enerjik bi şehir. Anadolu içerisinde en kral il bence.
Bizim gideceğimiz il belli de yazıp kendimi hepten açığa vermeyeyim diye söylemiyorum. Ama neticede doğu ve ciddi anlamda endişeliyim istanbul ve eskişehirden sonra depresyona girermiyim sıkıntıdan dolayı diye...
ben yaklasik 10sene once gelmistim eskisehire gercekten canli guzel bir şehir

İşiniz gerçekten çok zor. Allah yardımcınız olsun. Orada öğretmen olmak ve eşinizin terör ile mücadele etmesi ülkemize ne büyük bir hizmet. İyiki varsınız. 😊
Bebeğinizi bırakabilecek biri bulabilirsiniz umarım. Küçük illerde bakıcı yada temizlikçi bulmak çok zor oluyordur. Erkenden aramaya başlayın.
Geçim sıkıntınız için de allah ayrıca kolaylık versin. Çalışmaya başlayınca biraz daha hafifler yükünüz. En azından geçicisiniz biz gibi emekli olana kadar çakılıp kalmıyorsunuz
Siz de iyi ki varsınız vatanını en cok seven görevini en iyi yapandır demiş Atatürk bence doğru bir söz gercekten de. Allah hepimize kolaylık versin bir adaptasyon sürecindeyiz inşallah toparlayacagız bakalım. Hayat cok zorlaştı hepimiz icin ülkece feraha cıkarız inşallah

Siz de iyi ki varsınız vatanını en cok seven görevini en iyi yapandır demiş Atatürk bence doğru bir söz gercekten de. Allah hepimize kolaylık versin bir adaptasyon sürecindeyiz inşallah toparlayacagız bakalım. Hayat cok zorlaştı hepimiz icin ülkece feraha cıkarız inşallah
Kesinlikle öyle. Her yeni il de adaptasyon süreci muhakkak oluyor.
İnşallah refaha çıkıp ekonomimizi toparlarız. Yoksa bunlar iyi günlerimiz olacak maleaef ki

Off...
Rakamsal olarak elbette çok ama şartlar ve zamlar düşünülünce eşinizin dediği gibi iyi yani.

Alt komşumdan Allah razı olsun, senelerdir görmediğim düşük rakamları görüyorum ben.
Şuan 300 400bandında ilerliyoruz😂
Altımız da hakikatten
Garaj yani.

Doğalgaz hatlarına en yakın bölgede olan ağrının ama en pahalısını kullanıyor olması çok saçmaymış.
Bizim de zamlı hali zaten 311 lira ama benim evim 100 metre kare. Sizin metrekareniz çok büyükmüş normal o zaman gelen fatura.
Evet.
İran sınır komşusu.
Hatta ağrıda yazın iranlı dolu olur. Artık kış gelse de gitseler deriz.
Şejşr değiştiri gibi çünkü çok yakın
Biz mesela gidelim desek gideriz
Günü birlik gezer geliriz.

Back