Mutfak alışverişi yetişmiyor!!!!

İlginç Ankara da yaşıyorum. Sizin dediğiniz istanbul yolundaki city gross nevgross gibi yerlerden alışveriş yapıyorum. Fiyatları takip ediyorum hiç uygun değil artısi herseyin el altında bulunması. Et kuruyemiş yok sepetimde en az 500 600 tutuyor. Kahvaltılik binden ayrıca. Birde elektirik sadece aksamlari şarj tv lamba çalışır. Makinelerim gece çalışır buna rağmen elektrik 80tl gelir. Şu ise çok dikkat etmeme rağmen 60tl.
Çok çeşitli temizlik malzemeside almam.

Bunlar en az fiyatlar. Binama bakıyorum 120 150 tl faturalar. Kombili değil merkezi sistem ev ve küçük

Türkiye'deki faturalar ne kadar süslü değişik geldi bana

Çılgın gibi mutfak alışverişi yapıyoruz karı koca homini gırtlak mıyız neyiz anlamadım.
Bu ayın 15’inde ilk kez aylık alışveriş yapıcam. Geriye sadece sebze meyve su ekmek kalacak. Aylık alışverişi deneyelim bir de hele

Cocugunuz oldugu icin yogurt yapma kismina takildim. Kv niz icin de pes diyorum. Insan torunu icin bile yapar. Siz azmedin yogurt yapmasini ogrenin lutfen. Evdeki kucukcam kavanozlara yetecek kadar ilk basta yapin. Eliniz alistikca buyuk kaplara gecersiniz. Sut sicak ama kaynar olmayacak. Komsulardan maya alirsiniz. Bir kapta bi sicak sutten alip,karistirin. 460 gr bir kavanoza 2 yemek kasigi fazla bile. Civik olmamasi icin bu boyda bir kavanoza 3 tane haslanmamis nohut koyun. Kapagini kapatin,guzelce sarin. Afiyet olsun. Kucuk cam kavanozlar cocuklar icin ideal. Taze taze yedirirsiniz. Eger uygularsaniz sonucunu da paylasirsiniz. Mutfak isleri yapa yapa ogrenilir. Kv nize mecbur degilsiniz.

ben de ankarada yasiyorum market alisverisinin hesabini tutmadim ama mesela bugun dogalgaz faturasi geldi 88 tl.baktim diger dairelerin 112,230,350,460 vb aklimda kalanlar.ancak bizim evin cephesi guzel gunes aliyor.sicaklik 21-22 derece arasi tutuyoruz.bebegim var.ayni binada bile cok farkedebiliyorken diger bircok masraf da farkeder.ama yine de normal evde yemek pisiren bir ailenin aylik 500den asagi market masrafi olmasi pek mumkun gelmiyor bana.haklisiniz.

Benim haftalık sadece markete 200 gidiyor, ay sonunu zor getiriyorum. Pazara da 100 e yakın gidiyor haftalık. Çocuklu olunca birde günün çoğu evde geçiyorsa yeniyor tabi

Şimdi elektrik faturasını aldım elime 101 lira 10 kuruş

Valla mesajlara baktimda elektrik en çok bana gelio ama sanırım yazanlar isinma için klima kullanmıyor gerçi benim klimasız da çok geliyor size yine uygun gelmiş hanimlar

Mutfak masrafı faturalar görecelidir. Biz iki kişiyiz elektrik 60 ve su 55 geldi geçen ay. Evde çok durmuyoruz. Oglenleri işte yiyoruz buna rağmen mutfak masrafımiz fazla. Markete gidince 150 200 den aşağı çıkamıyoruz.akşamları da kahvaltilik menemen yediğimiz oluyor. Kahvaltilik ürünler fazla tutuyor.

Ben cesit cesit temizlik malzemesis yapmamam

+1#

Ay ne güzel 180.-250 den asagı elektrik gelmiyo.4kisilik aile.ekstra elektrik kullanmayiz. Bizim burada 100 den asagi gelmez kimseye nedendir bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…