- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
166 TL de bana gelmiş. bide gecikmeye girecek bu ay ödeyemem gibi. çok dertliyimmBu ay ki elektrik faturasını görünce aklıma sen geldin Bizim 100 TL civarında olan fatura bu ay 180 TL gelmişhenüz kışa giriş yapmamış halimiz bu. Size fazla geliyor laflarımı geri alıyorum efendim.
Konu başından beri anlatmak istediğimiz gerçek yavaş yavaş ortaya çıkıyor.166 TL de bana gelmiş. bide gecikmeye girecek bu ay ödeyemem gibi. çok dertliyimm
aynen öyle ama hala bunu anlamayan insanlar var görmezden gelincek bir durum değil oysaki.Konu başından beri anlatmak istediğimiz gerçek yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
40 60 gelenlerin 100, 100 gelenlerin 150 160 olacağı yönde.
Dün su faturam geldi 40 tl, sadece soğuk su o.
Yani bulaşık ve çamaşır makinası kullanımının suyu, sıcak geldiğinde 100 olacak yine.
1 ay önce konuda, ikinci sayfada yorumum var 220 tl geldi diye, abartı bulundu hatta inandırıcılık sıkıntısı da yaşadım diyebilirim.Bize de 225 TL geldi Ankara'da oturuyorum ve bizimde mutfak masrafı çok oluyor enflasyon düşük güya ama ne hikmetse bize yansımıyor.
bizede yarin gelcekti sanirim bekliyoruz hayirlisi1 ay önce konuda, ikinci sayfada yorumum var 220 tl geldi diye, abartı bulundu hatta inandırıcılık sıkıntısı da yaşadım diyebilirim.
Ama belli ki zamlar ilk bizim evden başlamış
Bu ay herkesin aynı düzeyde geliyor, stabil hatta daha da tasarruflu kullanmamıza rağmen.
Allah yüzünüzü kara çıkarmasın.bizede yarin gelcekti sanirim bekliyoruz hayirlisi
millete gelen 50 liralik fatura size vergi olarak gelmis.ekran resmi aldim bakalim kendiminkinle bi kiyaslayim.Allah yüzünüzü kara çıkarmasın.
Faturalara resmen alacaklı baskın yapıyor gibi muamele yapmamız da ağlanacak halimize gülüyoruz dedirtiyor bana
1 ay önce konuda, ikinci sayfada yorumum var 220 tl geldi diye, abartı bulundu hatta inandırıcılık sıkıntısı da yaşadım diyebilirim.
Ama belli ki zamlar ilk bizim evden başlamış
Bu ay herkesin aynı düzeyde geliyor, stabil hatta daha da tasarruflu kullanmamıza rağmen.
Fi tarihi olsa gerek.Hastayım zaten burda bize az geliyor siz tasarruf bilmiyorsunuz diyenlere. Biz paramızı har vurup harman savurmayı çok seviyoruz çünkü.
Gerçi burda bir zamanlar öğretmen maaşıyla süper lüks villa alan, asgari ücretle dolabı et dolu olan ablalarımız vardı bir zamanlar.
Allah yüzünüzü kara çıkarmasın.
Faturalara resmen alacaklı baskın yapıyor gibi muamele yapmamız da ağlanacak halimize gülüyoruz dedirtiyor bana
bu gecen ay gelen dogalgaz faturasi 3-4 gun falan yaktik.yeni faturada ilk 10 gun falan yakmadik 13 unde gelcek fatura bi 250 bekliyorumHastayım zaten burda bize az geliyor siz tasarruf bilmiyorsunuz diyenlere. Biz paramızı har vurup harman savurmayı çok seviyoruz çünkü.
Gerçi burda bir zamanlar öğretmen maaşıyla süper lüks villa alan, asgari ücretle dolabı et dolu olan ablalarımız vardı bir zamanlar.
Off, gazamız mübarek ola.bu gecen ay gelen dogalgaz faturasi 3-4 gun falan yaktik.yeni faturada ilk 10 gun falan yakmadik 13 unde gelcek fatura bi 250 bekliyorum
bu gecen ay gelen dogalgaz faturasi 3-4 gun falan yaktik.yeni faturada ilk 10 gun falan yakmadik 13 unde gelcek fatura bi 250 bekliyorum
gecen seneye gore faturam 80 se 120 ye cikti dogalgaz 300 se 400 e cikio hesapladigim kadariyla ama enflasyon masallah baya dusmus maaslarada cok az zam olmucak yukselen faturalara bile yetmicek.yazikOff, gazamız mübarek ola.
Kasım ayı sert geçti, soğuk vurdu.
Kim bilir neler neler gelecek, pi sayısı gibi faturalar kapıda bizi bekliyor.
aynen canim odanin birini kapadim daha kıs gelmeden salondaki 2 petegin 1ini kapadim.gunduz kapamioz da ben azicik dusuruyom 38 e falan gece 40 larda suan hergun ne kadar yakmisim bakip yaziom onuda atabilirim istersen ozelden.ipin ucu kactimi hesap kitap zor olur hep bi tasarruflu yasamaya calisma cabasi...Ay doğalgaz faturasını düşündükçe hasta oluyorum resmen. Biz son üç beş gündür akşamları yakıyoruz henüz. İzmirdeyiz, evimiz yalıtımlı, kombinin ustasıyım doğalgaz tasarrufunu iyi beceriyorum geçen sene 180-220 bandında takıldık. Bu sene 400'ü görürüz diyorum.
aynen canim odanin birini kapadim daha kıs gelmeden salondaki 2 petegin 1ini kapadim.gunduz kapamioz da ben azicik dusuruyom 38 e falan gece 40 larda suan hergun ne kadar yakmisim bakip yaziom onuda atabilirim istersen ozelden.ipin ucu kactimi hesap kitap zor olur hep bi tasarruflu yasamaya calisma cabasi...
Ben anlamıyorum millet nasıl yetiriyor, nasıl bizleri itham ediyor müsriflikle.gecen seneye gore faturam 80 se 120 ye cikti dogalgaz 300 se 400 e cikio hesapladigim kadariyla ama enflasyon masallah baya dusmus maaslarada cok az zam olmucak yukselen faturalara bile yetmicek.yazik
Ben anlamıyorum millet nasıl yetiriyor, nasıl bizleri itham ediyor müsriflikle.
Az önce marketten geldim, sadece akşam yemeği için eksiğimi aldım.
1 paket tavuk ızgara 25 tl, 4 tane çarliston biber, 2 paket krema ve 6 paket noodle aldım.
Burada tek lüks noodle diyelim, akşama yeğenim bende kalacak, seviyor diye yapacağım da o sebeple, keza paketi 1.40 zaten.
Bunların hepsi 50 küsür mü ne tuttu.
Daha evden kullanacağım malzemeler yok içinde, çorbası pilavı salatası yok.
3 kişilik akşam yemeği hesabı 80 tl ve üzerine çıkıyor, millet ayda 500 bile fazla diyor.
Benim kafa allak bullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?