- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.938
- 698
- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
ahınız mı tuttu kızlar elektrik faturam 145 gelmiş
Normal hersey ates pahası neyin yanina yaklasabiliyoruz kiMerhaba hanımlar benim bir kızım var orta gelirli bir aileyiz benim sıkıntım mutfakk giderlerim eve yaptıgım alışveriş bir hafta gidiyor (eşimde evde yemek yemez) bu yüzden cok cabuk dolabım boşalıyor ani misafirim gelse ikram edicek birsey bulamıyorum be utanıyorum bazen yetiştiemiyoruz maalesef acaba yanlış yaptıgım birseymi var hep özenirim mutfagı her daim dolu olanlara her halimize şükür yinede. Sizde durumlar nasıl hayatmı pahalılaştı yoksa ben idare etmeyi bilmiyormuyum
Birzamanlar elektrik faturasından tasarruf yapmak için gündüz fazla tv açmıyorum dedim diye linç ettiler beni burdabu ay 105 tl gelmiş hem tv hem fırın çok fazla kullandım. Normalde 70 civarlarında gelirdi. Geçen sene 50 geldiğide oldu . Birde dikkat ediyorum Buzdolabında kapağı açık yiyecek saklama kabı vs olmadığında baya fark ediyor.
Keçiören fakir bir muhitCanım kıyamam nasıl da merak etti dur bakalım atayım sana oturduğum yer fakir bir muhit değil Ankara Keçiören
Ne kadar kabaca bir tabir bunu yazarken kendine nasıl yakışırdin pesss kutluyorum seni ülkenizin hiç bir yeri fakir değildir değerli insanlar vardır fakir yapan sizin bu düşüncesiz konuşmalarınızKeçiören fakir bir muhit
+1Oo kadro sağlam
Tamam kesin kaçak var o zaman
Herşey uygun fiyatlı geliyor rakı alıyoruz para arttırıyoruz diyorsun git burdan
Zaten ağzı açık konunca koku da yapiyo bunuda mı takmiyon kafayaay öyle ömur mu geçer? saklama kabını mı takıcam kafaya?
Ne kadar kabaca bir tabir bunu yazarken kendine nasıl yakışırdin pesss kutluyorum seni ülkenizin hiç bir yeri fakir değildir değerli insanlar vardır fakir yapan sizin bu düşüncesiz konuşmalarınız
Sen Keçiören de mi oturuyorsun bana söylermisn şu muhitte al gelirli insanlar oturuyor diye komple Keçiöreni öyle düşünmeE iyi de gerçekleri söylemek suç mu? Ankarada yaşayan yada bilen herkes bilir ki keçiören iyi bir muhit değildir. Orta alt gelir grubu yaşar.
Ve Keçiören iyi bir muhit değildir çok şaşırdım aciksasi siz heralde Çankaya oran da fln yasioyorsunuzE iyi de gerçekleri söylemek suç mu? Ankarada yaşayan yada bilen herkes bilir ki keçiören iyi bir muhit değildir. Orta alt gelir grubu yaşar.
Kızmanızı anlamıyorum sanki hakaret ettik ülkenün heryerinde vardır zengin ve fakir orta gelir semtler fakirlik ayıp değilki eskiden bizde fakirdikNe kadar kabaca bir tabir bunu yazarken kendine nasıl yakışırdin pesss kutluyorum seni ülkenizin hiç bir yeri fakir değildir değerli insanlar vardır fakir yapan sizin bu düşüncesiz konuşmalarınız
Çok gittim kendim gördüm tam merkezine vs gördüğümü söylüyorum 800e gayet iyi 3+1bulunabilirVe Keçiören iyi bir muhit değildir çok şaşırdım aciksasi siz heralde Çankaya oran da fln yasioyorsunuz
Ve Keçiören iyi bir muhit değildir çok şaşırdım aciksasi siz heralde Çankaya oran da fln yasioyorsunuz
Hergun duş yapmama rağmen bu ay 35 TL şu faturam geldi 63 TL elektrik geldi elktirgi kullanırım çünkü hergun ev süpürurum benim de telim hep sarjdadir sacalrimi duzlestirim fln ama hiç bana o fiyatlarda elektrik veya su parasi gelemedi 5 senelik de evliyim
Bu ay ki elektrik faturasını görünce aklıma sen geldin Bizim 100 TL civarında olan fatura bu ay 180 TL gelmişKöpük çok daha işe yarayacaktır.
Eşim her sene silikon çeker ama anladığım kadarıyla bina otura otura sizinkinde bayağı bir açıklık söz konusu, o sebeple köpük ve türevleri en iyisi olacaktır.
Bir insan tüp hayaliyle yaşar mı ya
Evde sadece ısınma için doğalgaz hattı var, ocak da elektrikli.
Geçen elektrik gitti, jeneratör de bozulmuş tüm gün bir şey yemedim ocakta kendime yemek yapıyordum çocuklar yatınca, Allahım dedim bir tüpüm olaydı şuan karnım doymuş bir de üzerine ısınmıştık.
Dışarı çıkıp alabilsem o derece açım ama bina garaj kapıları da çalışmıyor elektrikten, koydum kafaya eve bir tane küçük alacağım ama ısınmak için katalitikler de çok pahalı 115 liraya.
1 ay gitmez ki ısınmada, off ki ne off.
Zamlar bizim ev dışında işlemeye başlamışBu ay ki elektrik faturasını görünce aklıma sen geldin Bizim 100 TL civarında olan fatura bu ay 180 TL gelmişhenüz kışa giriş yapmamış halimiz bu. Size fazla geliyor laflarımı geri alıyorum efendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?