- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
Benim evimde ayda 1kiloluk tereyağ, 3 lt ayçiçek, 2 litre de zeytiyağı gider mesela.Vallahi okudukça hayretlerim şaşıyor ya bize 5 lt lik teneke yağ 2 ay net gidiyor.
Napıyor bu millet cıllık yağ ile yemek mi yapıyor. bana 1 kg lık çay 1,5 ay gidiyor.
Bilmiyorum sanırım bunun 2 kişi olmakla ilgisi var .. gerçekten şaşırıyorum ya
Neyle ısınıyorsunuz?Valla bende size şaşıyorum
Ben Ağrıda yaşıyorum.Doğalgaz 700-900 tl arası mı
Eviniz dubleks mi ? ya da kaç metre kare?
Bizim evimiz 160mt kare ama 2,5 yıllık evliyim yazın 30-50 arası maksimum, kışın da 300ü hiç geçmedi. Ve kışın gece gündüz yanar. hiç kapatmayız. 1 üst katım dubleks onlara da kışın 400-450 civarı geliyor. 500 bile geldiğini duymadım.
bence size çok fazla geliyor gerçekten 700-900 arası doğalgaz olur mu yahu
zeytin yaginida salataya katiyorum yemeklerde kokusu agir geliyo banaBende tereyağ ve zeytinyağı kullanıyorum. Ayçiçek yağı herşeyde kullanılmıyor bir pilav ya da zeytinyağlı yemeklerde tercih etmiyorum..
Bende genelde zeytinyağlı fasulye ya da enginar vs yapacağım zaman kullanıyorum zeytinyağını güzel oluyor, lezzetli . Eşim çok seviyor, sırf onun için o şekilde yapıyorumzeytin yaginida salataya katiyorum yemeklerde kokusu agir geliyo bana
Devlet hastaneleri berbat.neden tedavi olunmuyormus. gayet guzel tedavi olunuyor. hastane konusunda hak yemeyin bence.
eskiden ilcedeki hangi hastaneye bagliysak ona giderdik. sabahtan kuyruga girerdik 5-6 gibi. daha gec kalirsan sira kalmama ihtimali cok fazlaydi. hangi doktor denk gelirse. agiz aftlarim icin nasir ilaci veren doktora denk gelmiştim.
simdi istedigim hastaneye gidiyorum. begenmedigime gitmiyorum. hep devlet hastanelerinde tedavi görüyorum. oglumun dogustn olan problemi acibadem de 15 binlik ayni tedaviyi bedavaya gorduk devlet hastanesinde. spesifik bir hastalik oldugu icin bu alanda adi olan bir doktora ustelik.
saglik konusuna laf eden gercekten olaya sadece ideolojik bakiyordur. tarafsiz bakabilen hakkini teslim eder.
evet fasulyede enginarda guzel oluyor surda diyet yapmaya calisiyorum fasulyeler enginarlar uctu gozumun onundenBende genelde zeytinyağlı fasulye ya da enginar vs yapacağım zaman kullanıyorum zeytinyağını güzel oluyor, lezzetli . Eşim çok seviyor, sırf onun için o şekilde yapıyorum
Neyse bunları yiyebilirsinevet fasulyede enginarda guzel oluyor surda diyet yapmaya calisiyorum fasulyeler enginarlar uctu gozumun onunden
Kombi başka ne olabilirdi ki biz Aralıgin ortasına kadar kombi yakilmaz Martin ortasına kadar yanar çünkü evim çok sıcak sabahtan akşama kadar güneşin içinde kısa sortla duruyoruz Ankara soğuktur ama bu aralar çok sicak kombimizde çok iyidir az yakar ve çok sıcak olur 40 yanarNeyle ısınıyorsunuz?
Bizde kuruşa sakız yok, cent diyorsunuz valla ağlanacak halimize gülüyoruz
Gerçi 65 cent sanırım 4 5 tl yaptığı düşünülürse, aynı fiyat.
Ama bizim asgari ücret kaç yapıyor sizin orada, onu hesaplamak lazım.
En fazla 600 oluyor Yani sebze meyve ve kahvaltılık vs sıkmam herşeyi de alırım yani tam bir ay böyle gitmese de yaklaşıyorallah rızası için aylık 400 e nasıl kapatıyorsunuz bu işi bir anlatıverin..
hayır yani biz de mi bir beceriksizlik var.
Evim her dakika güneş alır.Kombi başka ne olabilirdi ki biz Aralıgin ortasına kadar kombi yakilmaz Martin ortasına kadar yanar çünkü evim çok sıcak sabahtan akşama kadar güneşin içinde kısa sortla duruyoruz Ankara soğuktur ama bu aralar çok sicak kombimizde çok iyidir az yakar ve çok sıcak olur 40 yanar
Elektriğe 100 tl ve altı ödeyenler formulü ney bu işinakşama kadar boş ev sadece hafta sonu çalışan elektrik süpürgesi ve çamaşır makinesiyle 170 tlden aşağı fatura ödemedim henüz. Aylık 400/500 tl mutfak masrafından bahsedilmiş ona hiç girmiyorum çocuk yok 2 kişiyiz 1000 tlden aşağıya düşmedik hiç hayır hergün et tavukta yemiyoruz ama kendimden çok şüphe duymaya başladım çokmu müsrifim acep
Kuzum ağrı da yaşıyorum diyorsun en soğuk bölge kar düşerse ilk sizin oralara düşüyor bizim bura şimdi 21 derece sıcak sabaha karşı tabi biraz soğuk oluyor ama donacak kadar değil bende bebk yok eşim zaten yeri geliyor geceden gidiyor ise gün içinde evde oluyor şunda bile o kdar sıcak ki hava durulmuyor hepte böyle olsa keşke gaz yakmayiz 100 gaz aliyorsun 50 TL yükleniyor düşün yani nerde bu 50 TL yok milletin günahını bizler çekiyoruz işte paran varsa yaşarsın paran yoksa yasamayazsin çok şükür Allah bu günlerimizi aratmasın gücüm yetiyorEvim her dakika güneş alır.
Çift yalıtımlı.
200 metrekare.
Şu an piyasadaki en pahalı tam yoğurmalı kombiyi kullanıyoruz
Gece yatmaksak ev buz gibi.
Evin ısısını 22 derecede sabit tutuyoruz bebekten dolayı.
Ve burada son 1 aydır Kaloriferler yanıyor.
Ağrıda yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?