- 22 Haziran 2019
- 51
- 46
- 3
- 35
- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
Bende dedim acaba bizde mi hata var ayda 5 lt lik iki yağ bi paket büyük çay orta boy bi salça en ucuz markette 120 yi geçiyor temizliği deterjanı kahvaltılık nasıl idare oluyorallah rızası için aylık 400 e nasıl kapatıyorsunuz bu işi bir anlatıverin..
hayır yani biz de mi bir beceriksizlik var.
Gerçekten 5 lt lik teneke yağı ya da mesela 1-2 kgluk bir çayı 25-30 günde bitiriyor musunuz ?Bende dedim acaba bizde mi hata var ayda 5 lt lik iki yağ bi paket büyük çay orta boy bi salça en ucuz markette 120 yi geçiyor temizliği deterjanı kahvaltılık nasıl idare oluyor
Zeytinin kutusu 25
Peynirin 1 kilosu 23-24
Ne yenip ne içiliyor o evde
aynen bana bir kaç ay gider. gerçi çalışıyorum 3 kişiyiz ve sürekli evde yemek pişse farklı olur belki.Gerçekten 5 lt lik teneke yağı ya da mesela 1-2 kgluk bir çayı 25-30 günde bitiriyor musunuz ?
Bizde 1kg çay 2.5 ay gidiyor onu da eism içerGerçekten 5 lt lik teneke yağı ya da mesela 1-2 kgluk bir çayı 25-30 günde bitiriyor musunuz ?
bim a101 buralardan cam grubu disinda hic bisey almamaya calisiyorum niye bilmiyorum sevemedim guvenemedim bir turlup
pilleri bim den alabilirsiniz, baya kaliteli ve uygun fiyatlı.
yag degil ama cayi bende bitiririm bir aydaGerçekten 5 lt lik teneke yağı ya da mesela 1-2 kgluk bir çayı 25-30 günde bitiriyor musunuz ?
5 kişilik aileyiz yağ herzaman birkerede o çay bitiyorGerçekten 5 lt lik teneke yağı ya da mesela 1-2 kgluk bir çayı 25-30 günde bitiriyor musunuz ?
Bende güvenmiyorum CNm gerçekten hele o ucuz sucuk salam kımızi mercimek kız geçen baktim rengi solmuş o eski halinden eser kalmamış 2.5 kilosu 10 TL idi kesinlikle almam cips çeşitleri fln çok iyi değil paketi açınca bir koku kaplıyor evi en güzeli güvenilir markadan almak 3 TL 5 TL fazla veririm ama bildiğim şeyi yerimbim a101 buralardan cam grubu disinda hic bisey almamaya calisiyorum niye bilmiyorum sevemedim guvenemedim bir turlu
Vallahi okudukça hayretlerim şaşıyor ya bize 5 lt lik teneke yağ 2 ay net gidiyor.yag degil ama cayi bende bitiririm bir ayda
Ne bileyim gülüm 5 lt lik teneke yağ bize net 2 ay gidiyor,5 kişilik aileyiz yağ herzaman birkerede o çay bitiyor
Hergun yemek ve corba yapsak pilav bile yapmasak o yağ gidiyor
Birde ay içinde gelen misafir oluyor pasta börek vs gidiyor yani
Size aysa ne kadar gidiyor ki
Harfiyen katiliyorum daVatandaş olarak izlemeyenler, anlayanlar sorgulayanlar var ama bu yüzde ellilik kesimin şükretmesine engel olmuyor. Takım tutar gibi parti tutuyor insanlar, kötüyü yanlışı görüp, aç sefil kalıp yine de oy veriyorlar. Mecbur kalıyoruz bu hesapları yapmaya, keşke olmasa, insanın mutfağını, temizlik malzemesini, sağlık giderlerini hesap etmesi , bunlardan kısmaya çalışması insanlık adına utanç verici ama aç kalalım olsun buna da şükür diyenlerin ceremesini çekmek zorunda kalıyoruz maalesef
Bana rahat çok raahat 2 ay gidiyor. Bizde 2 kişiyiz çalışıyoruz , ondan herhalde anlayamadım vallaaynen bana bir kaç ay gider. gerçi çalışıyorum 3 kişiyiz ve sürekli evde yemek pişse farklı olur belki.
bende 2 kisiyim ama cayi cok icerim yag banada 2 ay gider bazen daha fazla sadece kizartmada kullanirim yemekleri tereyagla yaparim genelde bir yemek kasigi siviyag katarim sadeceVallahi okudukça hayretlerim şaşıyor ya bize 5 lt lik teneke yağ 2 ay net gidiyor.
Napıyor bu millet cıllık yağ ile yemek mi yapıyor. bana 1 kg lık çay 1,5 ay gidiyor.
Bilmiyorum sanırım bunun 2 kişi olmakla ilgisi var .. gerçekten şaşırıyorum ya
Ya mutfak yemek yapmak vs annemde bazı şeyleri alışkanlık çok yapıyor ama çokta çeşit çeşit yemekler yapan yada çok yağlı yemek yapan bi aile değiliz banada bazen çok geliyor ama arkadaşlarıma sorduğumda da onlardada o civarda gidiyormuşNe bileyim gülüm 5 lt lik teneke yağ bize net 2 ay gidiyor,
1 kg lık çayı biz 1,5 ay 'da anca bitiriyoruz. Sanırım 2 kişi olduğumuz için ve sadece akşamları evdeyiz..
Ama sorun şu ki evlenmeden önce 5 kişilik aile içerisindeydim annemlerle. Annem gene 5 lt lik teneke yağı hiç hatırlamam 1.5 ay önceden bitirdiğini..
Bizde tereyağı yada margarin pek kullanılmaz acaba ondan olabilir mibende 2 kisiyim ama cayi cok icerim yag banada 2 ay gider bazen daha fazla sadece kizartmada kullanirim yemekleri tereyagla yaparim genelde bir yemek kasigi siviyag katarim sadece
ben cesitten kisarim ama bildigim guvendigim markalardan alirim salam sosis zaten yemem sucuguda kayseride gelirken getiriyorumBende güvenmiyorum CNm gerçekten hele o ucuz sucuk salam kımızi mercimek kız geçen baktim rengi solmuş o eski halinden eser kalmamış 2.5 kilosu 10 TL idi kesinlikle almam cips çeşitleri fln çok iyi değil paketi açınca bir koku kaplıyor evi en güzeli güvenilir markadan almak 3 TL 5 TL fazla veririm ama bildiğim şeyi yerim
margarini ben evime sokmam tereyagimda koyden bildigim yerden gelirBizde tereyağı yada margarin pek kullanılmaz acaba ondan olabilir mi
Bende tereyağ ve zeytinyağı kullanıyorum. Ayçiçek yağı herşeyde kullanılmıyor bir pilav ya da zeytinyağlı yemeklerde tercih etmiyorum..margarini ben evime sokmam tereyagimda koyden bildigim yerden gelir
siviyagi herseye kullaniyosaniz ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?