• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak alışverişi yetişmiyor!!!!

allah rızası için aylık 400 e nasıl kapatıyorsunuz bu işi bir anlatıverin..
hayır yani biz de mi bir beceriksizlik var.
Bende dedim acaba bizde mi hata var ayda 5 lt lik iki yağ bi paket büyük çay orta boy bi salça en ucuz markette 120 yi geçiyor temizliği deterjanı kahvaltılık nasıl idare oluyor

Zeytinin kutusu 25
Peynirin 1 kilosu 23-24

Ne yenip ne içiliyor o evde

Bende dedim acaba bizde mi hata var ayda 5 lt lik iki yağ bi paket büyük çay orta boy bi salça en ucuz markette 120 yi geçiyor temizliği deterjanı kahvaltılık nasıl idare oluyor

Zeytinin kutusu 25
Peynirin 1 kilosu 23-24

Ne yenip ne içiliyor o evde
Gerçekten 5 lt lik teneke yağı ya da mesela 1-2 kgluk bir çayı 25-30 günde bitiriyor musunuz ?

Gerçekten 5 lt lik teneke yağı ya da mesela 1-2 kgluk bir çayı 25-30 günde bitiriyor musunuz ?
5 kişilik aileyiz yağ herzaman birkerede o çay bitiyor

Hergun yemek ve corba yapsak pilav bile yapmasak o yağ gidiyor

Birde ay içinde gelen misafir oluyor pasta börek vs gidiyor yani

Size aysa ne kadar gidiyor ki

bim a101 buralardan cam grubu disinda hic bisey almamaya calisiyorum niye bilmiyorum sevemedim guvenemedim bir turlu
Bende güvenmiyorum CNm gerçekten hele o ucuz sucuk salam kımızi mercimek kız geçen baktim rengi solmuş o eski halinden eser kalmamış 2.5 kilosu 10 TL idi kesinlikle almam cips çeşitleri fln çok iyi değil paketi açınca bir koku kaplıyor evi en güzeli güvenilir markadan almak 3 TL 5 TL fazla veririm ama bildiğim şeyi yerim

yag degil ama cayi bende bitiririm bir ayda
Vallahi okudukça hayretlerim şaşıyor ya bize 5 lt lik teneke yağ 2 ay net gidiyor.
Napıyor bu millet cıllık yağ ile yemek mi yapıyor. bana 1 kg lık çay 1,5 ay gidiyor.
Bilmiyorum sanırım bunun 2 kişi olmakla ilgisi var .. gerçekten şaşırıyorum ya

5 kişilik aileyiz yağ herzaman birkerede o çay bitiyor

Hergun yemek ve corba yapsak pilav bile yapmasak o yağ gidiyor

Birde ay içinde gelen misafir oluyor pasta börek vs gidiyor yani

Size aysa ne kadar gidiyor ki
Ne bileyim gülüm 5 lt lik teneke yağ bize net 2 ay gidiyor,
1 kg lık çayı biz 1,5 ay 'da anca bitiriyoruz. Sanırım 2 kişi olduğumuz için ve sadece akşamları evdeyiz..

Ama sorun şu ki evlenmeden önce 5 kişilik aile içerisindeydim annemlerle. Annem gene 5 lt lik teneke yağı hiç hatırlamam 1.5 ay önceden bitirdiğini..

Vatandaş olarak izlemeyenler, anlayanlar sorgulayanlar var ama bu yüzde ellilik kesimin şükretmesine engel olmuyor. Takım tutar gibi parti tutuyor insanlar, kötüyü yanlışı görüp, aç sefil kalıp yine de oy veriyorlar. Mecbur kalıyoruz bu hesapları yapmaya, keşke olmasa, insanın mutfağını, temizlik malzemesini, sağlık giderlerini hesap etmesi , bunlardan kısmaya çalışması insanlık adına utanç verici ama aç kalalım olsun buna da şükür diyenlerin ceremesini çekmek zorunda kalıyoruz maalesef
Harfiyen katiliyorum da
Bosver anlatma. Aklima Cem Yilmazin filmi geldi. Cok dikkat cekiyorsun yapma ;)

Vallahi okudukça hayretlerim şaşıyor ya bize 5 lt lik teneke yağ 2 ay net gidiyor.
Napıyor bu millet cıllık yağ ile yemek mi yapıyor. bana 1 kg lık çay 1,5 ay gidiyor.
Bilmiyorum sanırım bunun 2 kişi olmakla ilgisi var .. gerçekten şaşırıyorum ya
bende 2 kisiyim ama cayi cok icerim yag banada 2 ay gider bazen daha fazla sadece kizartmada kullanirim yemekleri tereyagla yaparim genelde bir yemek kasigi siviyag katarim sadece

Ne bileyim gülüm 5 lt lik teneke yağ bize net 2 ay gidiyor,
1 kg lık çayı biz 1,5 ay 'da anca bitiriyoruz. Sanırım 2 kişi olduğumuz için ve sadece akşamları evdeyiz..

Ama sorun şu ki evlenmeden önce 5 kişilik aile içerisindeydim annemlerle. Annem gene 5 lt lik teneke yağı hiç hatırlamam 1.5 ay önceden bitirdiğini..
Ya mutfak yemek yapmak vs annemde bazı şeyleri alışkanlık çok yapıyor ama çokta çeşit çeşit yemekler yapan yada çok yağlı yemek yapan bi aile değiliz banada bazen çok geliyor ama arkadaşlarıma sorduğumda da onlardada o civarda gidiyormuş
Çay hiç içmesem gözüm aramaz ama her akşam demlenir

Bende güvenmiyorum CNm gerçekten hele o ucuz sucuk salam kımızi mercimek kız geçen baktim rengi solmuş o eski halinden eser kalmamış 2.5 kilosu 10 TL idi kesinlikle almam cips çeşitleri fln çok iyi değil paketi açınca bir koku kaplıyor evi en güzeli güvenilir markadan almak 3 TL 5 TL fazla veririm ama bildiğim şeyi yerim
ben cesitten kisarim ama bildigim guvendigim markalardan alirim salam sosis zaten yemem sucuguda kayseride gelirken getiriyorum
hele onlarin etlerinin youtubda bir videosunu izledikten sonra ekmek bile almam dedim

Bende hemen hemen her gün marketteyim babam diyor ne çok alıyorsun, genede misafir pat diye gelince uygun ikram kalmayabiliyor, iki kızım var ne alsam aynı gün hepsini illa actiriyorlar böyle olunca sonuç sizinki gibi olmuş oluyor

Back