Mutfağımda Bugün Ne Pişti ? Resimli / Tarifli

ha canımbir de ben bazen pasta yapınca yuvarlak bir çay tepsim var ona koyuyorum illa tabak olacak diye düşünme bir göz gezdir mutfağına...
yaaprsın cnm neden yapamayasın?
ben de 8. yıldır evliyim ilk zamanlar hep kk dan araştırıyordum ne yaparım nasıl pişiririm diye:=) insan deneye deneye yapabiliyor...

Canım illa ki danette vanilyalı puding kullanmak zorunda mısın ?

O kadar büyük markete giderim , çikolatalı , muzlu ve çilekli gördüm bu markanın pudingini ama vanilaylı görmedim .

Dr. Oetkerin toz pasta kreması var , pişirmedden iki dakikada çırpılarak hazırlanıyor , onu kullan , her markette var . Aynı işi görecektir.

Çiğ kremayı sanırım bu pasta kreması ile çırpacaksın , evet olur.

Pastanın üzerine söylediğin yazıyı yazarsan ''nasip olsun '' dediğin için sanki daha nasip olmamış gibi anlam çıkıyor.

Yazma ucuna gelince , bendeki krema uçları ile yazı yazılmaz mesela , yani yazılırdı bu kadar uzun bir yazı yazılmaz , çok ince bir aparat olması lazım .

canım mıgrosa bakmıstım diğer mıgroslara bakayım bari..ya ben sonradan ekledim yazıya pastayı koyacağım servisim yok

yemek takımının en büyük olanı sığar mı acaba yada marketlerde satılır mı? bulunduğum yerede yabancıyım ne nerde tam bilmiyorum ya da nerden satın alabilirim gördüğüm kadarıyla yakınlarda züccaciye yok

Kare bisküvileri oluyor ya etinin , bol kakaolu odur .

Pizza tarifi sayfa 4-5 de iki ayrı var , bi bakıver canım

Züccaciye olması gerekmez , büyük marketlerin hemen hepsinde mutfak eşyaları reyonuda var .Orada servis tabağı bulabilirsin canım .

aslında marka önemli değilde vanilyalı olması önemli birde dediğin gibi her ihtimale karşı dr oetkerın toz pasta kremasını aldım

ama aynı tınıyı yakalar mıyım diye düsünüyorum...

aslında kreması baya zahmetli yanı zahmetli degilde herşeyi ayrı ayrı yap kat filan tarzı kullandınız sanırım tadı iyi midir toz kremanın..sey olsun istemiyorum bazı pastenlerde iyi olmayan pastalar olur ya kreması kötü öyle olsun istemiyorum

ya panikten teşekkür etmeyi unuttum çok bir heycanlıyımda

çok sağolasın canım benimmm

Dur ben sana paket resimlerini bulayım canım , onlardan biri çok iyi tam pasta kreması kıvamında diğeri daha krem şanti gibi o güzel değil .

Bekle geliyorum bulabilirsem

cnm bak ausencia nın fikri güzel bulamazsan hazır pasta kremasıyla dene ben bir kez denemiştim süper olmuştu krem şantiden daha iyiydi. marketlerde pasta altlığı satılır cnm migrosa gideceksen orda var ama yeni bir şey alamazsan da dediğim gibi bir tepsiye koy ne olacak sanki.... takımın en büyük tabağına kıta kıt denk gelir sanırım, benm öyle olmuştu en azından...

Kare bisküvileri oluyor ya etinin , bol kakaolu odur .

Pizza tarifi sayfa 4-5 de iki ayrı var , bi bakıver canım

herhalde onlardır:)

hemen bakıyorum şekerim, saol...

ay bende aldıgıma bakayım aman Allahım kalbim pır pır

Canım bak şimdi ,

Bu daha krem şanti tadında olan , ama bundan daha çok pasta kreması çıkıyor . Tadı bence güzel.

Bundan az çıkıyor ama daha yoğun , daha pudingimsi bi tadı var . Sen zaten çiğ krema ile karıştıracağın için bence bundan kullanmam daha doğru , ama bir tanesinden çok kalın bir tabaka çıkmaz pasta arasına.

Fıstıklı irmik helvası.Dondurma üstünde de fena durmadı.:86:Çok dekoratif bence.(Beceremeyen şahsın tesellisi.)

kızlar yaaa bütün tariflerde pizzaya yaş maya konmuş ben kuru maya koyacağım ne fark eder?

Kızlarr canım bişeyler istiyor dseğişk değişik şu fellah köftesiydi galiba bi tarifini verseniz:)

değişik şeyler yapasım var akaşm eve gittiğimde birde kıbrıs tatlısı mı yapsam bilmiyorum değişik tatlı tarifide istiyorum muahllebi türüde olabilir.

Fellah köftesi burada canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/605357-mutfagimda-bugun-pisti-resimli-tarifli-98.html

Muhallebili kadayıf yap:)Ya da büsküvili pastayı muzlu pudingle yap.Hem kolay hem çok lezzetli oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…