Sana misafir geleceği zaman inan bana stres basıyor gazelim
Ama bu sefer işin kolay , börek illa ki olsun canım , iftarda çok aranıyor iyi oluyor , birde yoğurtlu salata attırıver ortaya
Paçanga yapsana sende akşam yemeğinde çok iyi oluyor , bak ben son soframda çakma yapmıştım , daha küçük sardım ve pastırma yerine sucuk kullandım .
Hoşgeldinnn , 140 a kadar gelmişsin artık içimizden biri olmuşsun
Ama bu kadar sayfa okuduysan ausun ne kadar kıskanç bi kadın olduğunu da görmüş olmalısın
Gözdeye bayıldınnnnn demek haa
(laf aramızda ona bende bayılıyorum , gelin alasım var ama oğlumdan 20 yaş kadar büyük )
Herkesle hem fikirim fellah köftesini çok çok severim ama menün gayet dolu , bencede fazla gelir .
Patates iyidir iyi , hem kalırsa sahurda yersiniz , ben olsam öyle yapardım yani
Patatesleri yaptıktan sonra buzdolabına koymadığın sürece , soğuması sorun değil . Tekrar memnun oldum Ama ama ama ben bunu yerimm
Tatlı dedin mi orada duracaksın bana hele de sütlü tatlı ya da böyle buz gibi çikolatalı ise .
Yok yok ben bugün böyle bişey yapıvereyim , bakayım evde ne var malzeme
sorma ahretim yaa, eşime dedim ki 30 gün ramazan var...belli aralıklarda davet edelim herkesi, hiç değilse arka arkaya sıkıntıya sokma beni diye...ama nerdeeee....
arada gün olsa giderim eksikleri alırım hem dinlenmiş olurum...
yine ard arda sıkıştırdı...misafiri severim allah geleni gideni eksik etmesin....ama arka arkaya olunca da zor oluyor ahretim...
şimdi bikaç eksik var, mecbur yolladım eşimi, yufka, tatlı, maydonoz, süt falan....kendim gidemem valla bu sıcakta...gelince dermanım kalmaz ki....
menüye karar verdim...
fırında patatesli kaşarlı köfte...
dünden kalan süzme mercimek çorbası..
pirinç pilavı..
zeytinyağlı taze fasülye ( belki et sevmeyen olabilir diye)
semizotu sarımsaklı yoğurtlu....
birde buzluktan közlenmiş biber salatası...
mevsim salata...
tatlı, eşim ya kadayıf alacak yada baklava...
ha birde börek yapıcam, hazır yufkadan ama napıyım tembel işi olacak biraz...elimde açmaya kalksam çok zaman alıcak...
tavsiyen varmı ahretim şunu ekle, yada şunu çıkar olmamış diye düşündüğün... mutfağa gidiyorum yemeklere başlıcam...ama pc mutfakta...arada sırada kontrol edicem..hadi çok öptüm...şimdiden hayırlı iftarlar dilerim :)