Haklısın canım bunun farkına varınca sahiden eğlenceli oluyorSağol nevrestecim
Sofra kurulacak nasıl olsa , o ara fırsat bulup fotoğraflarsan paylaşım olsun diye mutlaka katılırım arkadaşım .
Keyifli oluyor çok .
Yahu kankam kusura bakma , magazin denilince aklım hep dedikoduya gidiyor , içim fesat benim
Duyurularınız gayet güzel canım , benim dediğim gibi olsa kıyamete beş kala olur orası zaten
Dün o kadar bu tatlıyı konuşunca yapmamak olmazdı:)Sizin Kıbrıs benim de tarifini buradan aldığım Tarçınlı Ceviz Rüyası tatlısı.
Bu iki çorba da çok güzel oluyor.Zor gibi görünse de hiç uğraştırıcı değil ikisi de.Ama ekşili çorbayı yaparken bir iki kaşık yoğurt değil de bir kase yoğurt kullanıyorum.bugün kardeşim geliyor nasipse...
kuru fasülye çok sever...etli kuru fasülye, domatesli biberli bulgur pilavı, dünden azcık fellah köftem kaldı, cacık, semizotu salatası ve karpuz inşallah...ama çorbaya karar veremedim...yayla çorbasını dün yemiştik...mercimeği de pek sevmiyorum
şehriye çorbaları da basit mi kaçar acaba??
napsam kızlar akıl istiyorummmmm...
bugün kardeşim geliyor nasipse...
kuru fasülye çok sever...etli kuru fasülye, domatesli biberli bulgur pilavı, dünden azcık fellah köftem kaldı, cacık, semizotu salatası ve karpuz inşallah...ama çorbaya karar veremedim...yayla çorbasını dün yemiştik...mercimeği de pek sevmiyorum
şehriye çorbaları da basit mi kaçar acaba??
napsam kızlar akıl istiyorummmmm...
ben mayalıyı göz kararı yaptım :)
o yüzden yazmamıştim..ama yazayım yaptığım ölçülerle istersen
ilk sayfaya eklensin istersen yaz arkadaşım
mayalının olduğu sayfaya eklersen daha iyi olur
aus ablada ekler ilk sayfaya
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/291598-ya351-pasta304sim-bulamad305m.html
2009da dogüm günü pastası yapmışım :)
ezogelin yap
ben bugün ezogelin yapıcam
Tarhananın yanına hafif sıyırmış smiley koydum ama bilmeyenler için hatırlatayım , Ramazanda eşim 30 gün tarhana çorbası ister .
Eeee haliyle bende hafiften bir sıyırma başlıyor bu çorbaya karşı , çok severim o ayrı .
Gazelcim çorbanı pişirmediysen eğer , senin yemeklerinin yanına beyaz çorba gider bugün en çok .Fellah köften var o yüzden taneli çorba gitmez.
Tavuklu un çorbası yap mesela , sahte düğün çorbası gibi oluyor.
Ya da dometes çorbası yap ,kaşarlı ve krotonluBayılırsın sen bu tabirlere
tamam canım bu arada canım krep yaptım dün sahura ama
bohcalamadım :)
sahura kadar oturduk zaten 2 de kalktm çıprtım,pişirdim
cok güzel oldu
daha önce yaptıgımızda 4 tane çıkmıstı bu baya güzel oldu
bohçalamadık ama valla peynir ve nutellayla götürdük eline sağlık tarif için..
gözdecim ben hazır çorba hiç almam...zararlı diye hiç evime sokmadım..zaten eşimde oğlumda sevmez tadını...
evde yapılan ezo gelini de bilmiyorum hiç yapmadım...
tarhana çorbamız hep olduğundan ezo gelin hiç bilmeyiz..:)
gözdecim ben hazır çorba hiç almam...zararlı diye hiç evime sokmadım..zaten eşimde oğlumda sevmez tadını...
evde yapılan ezo gelini de bilmiyorum hiç yapmadım...
tarhana çorbamız hep olduğundan ezo gelin hiç bilmeyiz..:)
yok be ahretim hiç bayılmam hatta nefret ederim böyle sosyetik yemek isimlerinden...kroton neymiş bak hiç duymadım onu :) cahil kaldım vallahi :)
valla düşün düşün bi hal oldum...domates çorbası benimde aklıma geldi...bakalım son dakka neye karar verecem :)
mutfağa uzanayım yavaş yavaş fasülye anca pişer...
bu arada bamyaya bayılırım hemde nasıl bayılırım...konyanın en meşhur yemeğidir bamya...ayyy valla ağzımın suyu aktı..bir kase yolla bana kız valla şişecek biyerim