gözdecim ben hazır çorba hiç almam...zararlı diye hiç evime sokmadım..zaten eşimde oğlumda sevmez tadını...
evde yapılan ezo gelini de bilmiyorum hiç yapmadım...
tarhana çorbamız hep olduğundan ezo gelin hiç bilmeyiz..:)
yok be ahretim hiç bayılmam hatta nefret ederim böyle sosyetik yemek isimlerinden...kroton neymiş bak hiç duymadım onu :) cahil kaldım vallahi :)
valla düşün düşün bi hal oldum...domates çorbası benimde aklıma geldi...bakalım son dakka neye karar verecem :)
mutfağa uzanayım yavaş yavaş fasülye anca pişer...
bu arada bamyaya bayılırım hemde nasıl bayılırım...konyanın en meşhur yemeğidir bamya...ayyy valla ağzımın suyu aktı..bir kase yolla bana kız valla şişecek biyerim
aus ablam bazı eksikler vardı onları yazdımda ekleyeyim eklersin sende sana zahmet
yeşil mercimek çorbası, sütlaç, hazır kekle profiterollü doğumgünü pastası sayfa 33
patatesli gül börekler,mercimek çorbası,pirinç pilavı,tavuk şinitzel sayfa 54
zeytinyağlı taze fasülye, havuçlu tarçnlı kek sayfa 57
taze fasulyeyle havuçlu keki 54 diye yazmışsın 57 olcak onlar
Tamamdır kuzum düzenledim
eline sağlık ablacım
birde birşey sorucam sana
ben yarın tavuk şiş yapmak istiyorum tavuk göğsü var küp küp doğranmış onunla
fırında yapıcam
ama nasıl yapıcam
yoğurtla falan mı marine edeyim yoksa yağ baharatlar falan mı:26:
eline sağlık ablacım
birde birşey sorucam sana
ben yarın tavuk şiş yapmak istiyorum tavuk göğsü var küp küp doğranmış onunla
fırında yapıcam
ama nasıl yapıcam
yoğurtla falan mı marine edeyim yoksa yağ baharatlar falan mı:26:
Aus; yarismaya katilirsan patlican ve et yemegi yaparsan oyum sana. Tavuklu birseyler yaparsan sana benden oy yok. Belirtmek istedim.
Bak şimdi ben dedim de yaptı diyeceksin ama her sene et yemeği olur büyük ramazan soframızda bu sene patlıcanlıda olsun demiştim
Tadindan yenmez o zaman. Orda olsaydim bende katilirdim.
Patlicani 30 sene yememis biri olarak simdi patlican yemekleri duskunuyum:)
Ben dedim diye yap , ne var yani, aramizda patlicanin lafi mi olur.
Cıkss olmaz
Patlıcan bende 25 yaşından sonra yemeğe başladım , şimdi bayılıyorum .
Canı bse sorcam ben snn krep bohca tarıfını yapayı duusnyrm smdı tarıfe baktm ama hıc baharat kullanmamıssn ? baharatsz nasıl oluyor?
Canım benim tavuk göğüsle şiş hiç tavsiye etmem .Ne kadar baharatla marine edersen et ot gibi oluyor , tövbe yarabbim.
Tavuk ayakları kuşbaşı doğranacak , kasaba şiş için desen ayaklardan yapıyor zaten , o zaman yemede yanında yat oluyor
Ablamda tavuk şiş yapmıstı soyleym fotosunu koysun.. Çok guzel oluyormus vala benden solemesi:)
yapma ya tüh
doğrudur aslında kuru oluyordur dimi
şiş yapacaktım ama ben
neyse evdeki tavuk göğsünü ben bildiğim gibi yapayım o zaman şiş için senin dediğin gibi alırım
göğüsten mi yapmış canım
bende kuru oluyor göğüsten diye biliyorum aslında
o yüzden tavada az suyla pişirip baharatlar ekleyip yağ ile hafif kızartıyordum hep pilavın yanına falan süper oluyor
bu sefer şiş denenyeyim demiştim canım çok istedi
internetten baktım kimi but kısmından yapmış kimi göğüsten bende deneyeyim demiştim:26:
neyse riske atmayayım ben yine
Oyy :):)
Oyy :):)
Tavuk sevmeyen biri olarak tok karnına bile canım çekti ya :):)
Evet gayet güzel gorunuyor tadı daha da guzelms ama :)) Ben yarın ıslım kebabı yapcam ıns sora senın bohcalardan :)) Hayatımda ılk kez yapcam bunları tabii
islim kebabını bende yapıcam
beceremem diye korkuyorum
Kizlar ben dedim diye o yemegi yapiyor sahitsiniz. :))
Neyse afiyet olsun. Yarismaya katil da gorelim hanimefendi buradan konusmakla olmaz.
Verdim gazi gidiyorum.Gorusuruz.