alak yahu seni ne bilem avatarının altında da 09.09.09 yazıncak özel bir anlam yükledim nedenseee öncelerdennnyok bacım alan yok
gencecik körpecik bir genç kızım ben
heyyyyyyy 06 yı görünce nerde bu pastane sorasım geldi bacımhem pastanem var hem tatlı gorunce dayanamıyorum hala
gazel bacım demek geceleri burdaaaa karnınızı doyuryonuz bak hele bak bakaaa bende diyom bizim kızlar online duryorda nerelerdeler buldummmmmmmmm hepiniziiiii :):):)haberin var sanıyorduk kuzum :) yoksa dürterdim ben seni :)
aus yok bu gece nerde acaba??? :26:
alak yahu seni ne bilem avatarının altında da 09.09.09 yazıncak özel bir anlam yükledim nedenseee öncelerdennnseni alan yaşadı
sonrada obez olurrr diyim çünkü enfes duruyor resimlerin
heyyyyyyy 06 yı görünce nerde bu pastane sorasım geldi bacımben de tüketicilerdenim de
gazel bacım demek geceleri burdaaaa karnınızı doyuryonuz bak hele bak bakaaa bende diyom bizim kızlar online duryorda nerelerdeler buldummmmmmmmm hepiniziiiii :):):)
gözdem süpersin maşalah tatlılar süper görünüyorrracıktım valla gece gece :)
09.09.09 özel bir tarih canım evet :))
Ama daha var evlilige okul bi biteydi :))
Erkek arkadasım biraz zor obez olur valla yemeklerle arası pek yok evlenince yemek kampına sokcam ben onu :))
yok yok benimkide öyleydiii şimdiiii afedersin k... da kendinide göbeğinide taşıyamıyor09.09.09 özel bir tarih canım evet :))
Ama daha var evlilige okul bi biteydi :))
Erkek arkadasım biraz zor obez olur valla yemeklerle arası pek yok evlenince yemek kampına sokcam ben onu :))
Saol canım :)
Bende acıktm ya hehehe :)
Ders çalışaym dedim 2sayfa zor okudum telden kk ya girdim :))
Aus abla yok nedense evet
bekledm bekledim gelemedinz bi turlu ikinzde
benim uykum gelince geliosunuz siz:)
Hadi ben kacayım
iyi geceler hepinize
Saol canım :)
Bende acıktm ya hehehe :)
Ders çalışaym dedim 2sayfa zor okudum telden kk ya girdim :))
Aus abla yok nedense evet
bekledm bekledim gelemedinz bi turlu ikinzde
benim uykum gelince geliosunuz siz:)
Hadi ben kacayım
iyi geceler hepinize
dur kız kaçma aus geldi :) geçmişleri okuyor geyik topiğine yazmış hu huuuu diye :) gelir şimdi :)
iki lafın belini kıralım dur hele
yok yok benimkide öyleydiii şimdiiii afedersin k... da kendinide göbeğinide taşıyamıyor
180boyken 63dü düğünde kilosu adeta iskeletti
şimdi90 oldu belkide daha fazladır :)
bak bu arada seni alan varmışharikaaaa da beceriklisin yaşadı yaşadı
yahu neredesin z ora nere maşallah aus tüm kk yı kapamışmısın nedirrr bulaamdımmm aloooo unutttunuz beni burdaKimse gitmesin , geyiğe gelin hadi iki lafın belini kıralım
biftek harika görünüyor...ellerine sağlık canım..çok güzel bi sunum yapmışsın...önce göz doymalı ki mide doysun dimi...:) eşim et hastası :) önüne çiğ koysam bile yer :) biftek yapmayı istiyorum ama oğlum yemez öyle büyük parça eti...ancak köfte kıyma tarzında olursa belki bi iki çatal....
- Kıymalı un Çorbası
- Izgara Biftek
- Patates Püre
- Pilav
- Salata
- Tulumba Tatlısı
Eki Görüntüle 669186 Eki Görüntüle 669187
Kıymalı Un Çorbası :
Çorbayı biraz uydurma yaptım . Un ve yağ kavrulur , sütle açılır.Bir kasede yoğurt ,yumurta sarısı ve limon suyu karıştırılır.Suyla açılır ve tencereye eklenir.Tavada kıyma ile az biber salçası (bir tatlı kaşığı kadar) kavrulur ve çorbaya eklenir.
Aslı kuzu gerdan eti didilerek yapılan düğün çorbasının sallama versiyonu ama çok lezzetli
Biftek : Eti kekik , tuz , biberiye , karabiber , rende limon ve sıvı yağda marine edip , mümkünse bir önceden sonra ızgarayaaaa...
ben bifteği süt çok azcık , kekik zeytinyağı pul biber tuz bu şekilde marine edim 1 gün bekletyorummm
sonra ufff karamilize edip fırında pişiryorum.... mönün enfes auscummmacıktırdın ya beni gece gece
yahu neredesin z ora nere maşallah aus tüm kk yı kapamışmısın nedirrr bulaamdımmm aloooo unutttunuz beni burda
anam anammmmm anammmmmm bana niye demiyonuzzzzzz bende geleyim burayaaaaagazeli takip etmesemmmmm ohoo nezamannn bulurdum acaba topicni aus bacım
yaaaa bu haftaaa mutfak iznine ayrıldımmm malum koca yok yemekde yok evimin direği olmayınca ocağım kaynamaz diyommmçünkü dışardan keyfime bakarımmm :) güzel paylaşımlarlaaaa buluşacağımdır sizlerleeee
saol canim ,midem bulanir ben o naneli sakizlari hiç agzima alamamkiakiyo valla bildigin çe$me :)
ilk 1 sene naptim ben diye ba$ima çok vurdumbuyuk 1.5 ya$indayken ikinci dogdu du$un, e$imin i$ saatleri yogun, tek ab$ima buyuttum sayilir once Allahin ayrdimiyla ama çokk zorlandim..
$imdi rahatim, arada saç ba$ kavga ediyolar ama genelde birbirleriyle oynuyolar , yemek yerken kim bitircek diye yari$ yapiyoalr :)
kim once uyyacak fln, aslinda herseyde bi yari$ içindeler :))
benimde i$ime gliyor çogu zaman
beğenmediysen kalk kendin yap diyeceksin bacım başka yolu yok
oyy ne fenayım beni alan yandı
hem pastanem var hem tatlı gorunce dayanamıyorum hala
ben bifteği süt çok azcık , kekik zeytinyağı pul biber tuz bu şekilde marine edim 1 gün bekletyorummm
sonra ufff karamilize edip fırında pişiryorum.... mönün enfes auscummmacıktırdın ya beni gece gece
yahu neredesin z ora nere maşallah aus tüm kk yı kapamışmısın nedirrr bulaamdımmm aloooo unutttunuz beni burda
gözdem nasıl denk getirdin bu tarihi böyle özel bi zamana :)
söyle bakem neymiş özel kılan :) söyle söyle bana ne bana ne
hayatımın hayatıma giriş tarihi
o tarihe nasıl denk geldiğide Rabbim'in işi işte
hımm çok manidarmış gerçekten :)
bende eşimle 2009 da evlendim...temmuz gelirse 4 senemiz dolacak inşallah :)
sizinde maşallah epey olmuş...
allah daha nice seneler göstersin....:)
alak yahu seni ne bilem avatarının altında da 09.09.09 yazıncak özel bir anlam yükledim nedenseee öncelerdennnseni alan yaşadı
sonrada obez olurrr diyim çünkü enfes duruyor resimlerin
heyyyyyyy 06 yı görünce nerde bu pastane sorasım geldi bacımben de tüketicilerdenim de
gazel bacım demek geceleri burdaaaa karnınızı doyuryonuz bak hele bak bakaaa bende diyom bizim kızlar online duryorda nerelerdeler buldummmmmmmmm hepiniziiiii :):):)
Bekliyoruzzzzzzzzzzz
Maralcım geçmiş olsun canım
Seni alan yaşadı be yaşadı
Tamam siz mutfağımıza gelin biz pastanenize
Gazeli takip et sen yine , ausencianın gözüyle topğine gel
çıkayım geleyim bende çankayadayım çünkü :):):)çankayadayım bacım çık çık gel
gelecemmm haaagelirim vala kızlarr zaten bayılıyorum böyle cay pasta bırde muhabbet ohhhh misler gibi banada beklerım tükana