bu arada canım çilek kompostosu istiyor kaç gündür ya
çilek aldırayımda yapayın bari yarın
çileklerde maşallah kafam kadarlar tadları yok hiç
şöyle minicik minicik çilekler olsa ne güzel kompostosu olurdu
enfes duruyor bacımmmm :) ellerine sağlıkkktavuk sote
kuşbaşı tavuklar süzgeçe konur ve üzerinden biraz su geçirilir ardından suyunun süzmesi beklenir
suları süzünce tancereye alınır ve üzerine 2 su bardağı soğuk su konulur
ocağa alınır
kısık ateşte tavuklar suyunu çekip az su kalana kadar pişirilir
biraz sıvıyağ ve baharatlar eklenir
kek ve pul biber çok yakışıyor
Eki Görüntüle 672196
Eki Görüntüle 672198
bu arada canım çilek kompostosu istiyor kaç gündür ya
çilek aldırayımda yapayın bari yarın
çileklerde maşallah kafam kadarlar tadları yok hiç
şöyle minicik minicik çilekler olsa ne güzel kompostosu olurdu
canım çok leziz görünüyor ellerine sağlık soteye bayılırım
bu arada topiği bırakmadık tatlım ama şu sıralar yoğunluk bi yandan dersler falan vs gibi sebeplerle resim çekmeyi unutuyorum valla :)
bi kaç gündür de yalan olmasın öyle özenli yemekler yapmadım :)
bugün kısır yedik, dünde bi gün önceden artan tarhana çorbası :) eklenecek resim yoktu anlayacağın :)
ama bundan sonra iki yumurta kırsam eklerim kuzum :)
wawwwwwwwwwww bende tavuk alınca tüm tavuksa en fazla parçalatıyom hiç böyle doğratmadımmm yaaaa diyememm doğra diyeeee adamaaaa filetoyuuu git evinde doğra derseeee bende lafı sokarım ufff olmazzzEvet arkadasım gögüs eti kusbası dogranmış şekilde getiriyor babam :)
Ben dogramadm yani kasapta markette söyleynce hazrlıolar zaten pakette tavuk fileto yazıyordu gogus ksmı demek sanırım :)
valla gazelcim canım kısır çekti bakkkkkcanım çok leziz görünüyor ellerine sağlık soteye bayılırım
bu arada topiği bırakmadık tatlım ama şu sıralar yoğunluk bi yandan dersler falan vs gibi sebeplerle resim çekmeyi unutuyorum valla :)
bi kaç gündür de yalan olmasın öyle özenli yemekler yapmadım :)
bugün kısır yedik, dünde bi gün önceden artan tarhana çorbası :) eklenecek resim yoktu anlayacağın :)
ama bundan sonra iki yumurta kırsam eklerim kuzum :)
wawwwwwwwwwww bende tavuk alınca tüm tavuksa en fazla parçalatıyom hiç böyle doğratmadımmm yaaaa diyememm doğra diyeeee adamaaaa filetoyuuu git evinde doğra derseeee bende lafı sokarım ufff olmazzz
valla gazelcim canım kısır çekti bakkkkk
sen özensiz diyonnn kuzumm benn 4 gündür yemek bile yapmıyommm eş yok yemekde yok ocağım yamıyorr:)
ocağım tütmüyorrr demek burdan gelyorrr :)
gözdeee bacımm seni çok merak ediyom yahuuuu neyin yemeği bu bacımmmm evlide değilsinnnn :):):)
şimdi millet tek evlilermi yerrr yapar diyecek ama ne bilemmmm haniiiii....
bende bekarken yalnız yaşadığımdaaaa bazen mutfağaaa öyle bir atardımki kendimiiiiiii mantılar börekler soslarrr
şimdi iş güç ev pratiğe kaçyom be bacılarımmm
Bugünün menüsü ne
Ayyyşeeeeeee bugünün menüsü ne canım de bakiim
A aaaa yokmuş öyle biri
İnan bilmiyorum bu gece ne yiyeceğiz,çünkü pişirmedim henüz ve 20.30da eve gideceğime göre de açız demektir bu akşam
Ben geceden pişiriyorum aslında.. Ama dün kendimi gezdirdiğim için,vakit bulamadım yemek yapmaya :2:
Topik hayırlı olsun bu arada Ausencia tatlım
Auscumm canım topiğin hayırlı olsun. Bu başlık daha çok akşama ne yapsam tarzı dimi kolay zor bilinen bilinmeyen her türden tarif var iyi olmuş aslında akşama ne yapıcam diye düşünmek özellikle çalışan bayanlar için dert karar verme aşaması zor zaten karar verdikten sonra yapılıyor bir şekilde bendde takipçinim bundan sonra
Evet canım , aynen öyle . Hani o akşam salladım menemen yaptım , yanınada şunu uyduruverdim desek koyuyoruz.Maksat fikir alışverişi
Resimli , arada da tarifli olunca daha bir iyi oluyor.
Beklerim her zaman sedacım , sen zaten yorgun argın dönüyorsun eve , arada göz at , aaa bu iyi oldu şimdi 10 dakikada yaparım dersin bir tarifi arada
Bu arada sormuyorum ama müjdeli haberin için aklımda , dualarımda sizinle canım
Arkadaslar merhaba,
Yeni katildim araniza, bende sizlerle vakit buldukca yaptigim yemekleri paylasicam. sizin gibi hamarat diilim ama belki birseyler ogrenirim sizlerden :)
oooo ben bi kaç gündür uğramıyorum maşallah almış başını gitmiş topik :) hiç adım geçmemiş demek unutulduk öylemi hatunlarhiç yakıştıaramadım hemen terkediyorum burayı, daha da buraya gelmem
şaka şaka...siz kovsanız bile gitmem ki, ausa sözüm var benim iki yumurta kırsam ekleyecem onu bile :)
bugünlerde benim evi çiş kaka götürdüğü için malumunuz yemekle pek ilgilenemedim...bugün kuymak yaptım akşama çayla yedik valla kahvaltı gibi oldu...
aklıma gelse eklerdim resmini ama akıl işte kafam oğlumun çişinde malum :)
yemek topiğinde konuştuğum konuya bakarmısınız çiş kaka
millet kusacak şimdi üzerime üzerimeee :)
neyse ben susayım en iyisi :) yarın eklerim resim ne yaptıysam artık allah ne verdiyse...
şimdilik aklımda bişey yok ama bakalım sabah ola hayr ola...