gözdecim koca yokhanımlar bugün yemekte neler var bakalım
giremedim bugün bakamadım hiç buralara
yeni eve gidip geliyorum tüm tadilat işleri bitti yarında temizliğe gitcez annemle birkaç gün yokum
pek giremeyebilirim
birde bu koşuşturmacada yemek derdi var tabiki
bugün sebzeli tavuk haşlama yaptım
yanına bulgur pilavı düşünüyordum ama vazgeçtim dünden kalan yeşil mercimek var pilav yapsam o yenmeyecek
biraz uyumsuz oldu ama napak
yarına pilav yaparım artık
şimdide muhallebili bisküvi pastayı yapmaya gidiyorum
eklerim hepsini bitince
sizlerde neler var neler yok dökülün bakem
gözdecim koca yok
yemek yok dışarda yedim ne yemeği :)
kralım ben krallllllllllll
çıkayım geleyim bende çankayadayım çünkü :):):)
gelecemmm haaa
tüm tükanı yerim bak
bugun tatlı yok mu
dün ekleyemedim
yapıp dolaba kaldırmıştım çikolata sosu hazırlamadım üstüne bugün yapıcam
hanımlar bugün yemekte neler var bakalım
giremedim bugün bakamadım hiç buralara
yeni eve gidip geliyorum tüm tadilat işleri bitti yarında temizliğe gitcez annemle birkaç gün yokum
pek giremeyebilirim
birde bu koşuşturmacada yemek derdi var tabiki
bugün sebzeli tavuk haşlama yaptım
yanına bulgur pilavı düşünüyordum ama vazgeçtim dünden kalan yeşil mercimek var pilav yapsam o yenmeyecek
biraz uyumsuz oldu ama napak
yarına pilav yaparım artık
şimdide muhallebili bisküvi pastayı yapmaya gidiyorum
eklerim hepsini bitince
sizlerde neler var neler yok dökülün bakem
bugün nohut yemeği yapacağım ama ben yiyemicem çünkü çok sıkı bir diyetteyim :S yanına da pilav ve rokalı naneli nar ekşili güzel bir salatatabii bunları da yiyemicem yeşil elmalarımı yicem ben
ayıpsınnnn ben çıkarım seniii bacım yemeğe acaip düşkünümdür:)ohhh valla ya benide bir akşam yemeğe götürse birileri
öyleeee yemeğe feci para ahrcarım birde ayakkabı çantaya :):):)canın sagolsun bacım ye nolcak :) :) :)
ayıpsınnnn ben çıkarım seniii bacım yemeğe acaip düşkünümdür:)
öyleeee yemeğe feci para ahrcarım birde ayakkabı çantaya :):):)
herkese selam....
bu akşama yayla çorbası,ıspanak yemeği ve mantı var...salata yok.mantıyı hme mantı hem salata niyetine ortaya koyarım artık.zaten yoğurtlu :))
yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum kızdan vakit buldukça..fikir olsun diye de yazayım.misafirim vardı bu ara.
tarhana çorbası.kıymalı bezelye ,fırında hindi kapama vardı.domates salatası,misafirin getirdiği sütlaç ayran ve mesrubatı söylemiyorum.
sevgiler...