çok sevindim dönmenize ve bu topiğin canlanmasını çok istiyorum,
nasıl heyecanla beklerdim her akşam yemeklerinizi oruç ayında
günaydın kızlarEki Görüntüle 1683856
bu topik neden bukadar sessiz ki?
ben akşama etimek tatlısı, bulgurlu salata, ve inegöl köfte yapacağım ekliyeyimde hareket gelsin topiğe :)
Iyi akşamlar hanımlar bende aranızda olmak isterim bundan sonra inşallah.bende bu akşam mantı ysptım.yalnız kendim hazırlamadım hazır aldım pişirdim.Eki Görüntüle 1695691
Yarın teog sınavına girecek oğlum için onun en sevdiği tatlıyı ysptım bugün.
Kıbrıs Tatlısı
Eki Görüntüle 1699097
Aus'um topic şenlenmişBugün bizim evde klasik bir kış mönüsü vardı
Tarhana Çorbası
Kıymalı Karnabahar
Domatesli Erişte
Üşenmezsen foto koyarım
Sen buraya çok yakışıyorsunBugün bizim evde klasik bir kış mönüsü vardı
Tarhana Çorbası
Kıymalı Karnabahar
Domatesli Erişte
Üşenmezsen foto koyarım
Sen buraya çok yakışıyorsun
Ellerine sağlık canım.Evet canım ya siyasetten kaçıp mutfakta soluk aldım birazcık
Eki Görüntüle 1699267 Eki Görüntüle 1699266 Eki Görüntüle 1699265
Aslında çorbayı kıtır ekmekle yemiştik ama bu göstermelik foto için böyle idare edin
Erişteyi de bu sene biraz kalın kesmişiz onu da idare ediverin
Senin gitmen çok üzer beniOyyy güzel efserim
Daha çok buralarda olacağım söz
Ellerine sağlık canım yine harikasınEvet canım ya siyasetten kaçıp mutfakta soluk aldım birazcık
Eki Görüntüle 1699267 Eki Görüntüle 1699266 Eki Görüntüle 1699265
Aslında çorbayı kıtır ekmekle yemiştik ama bu göstermelik foto için böyle idare edin
Erişteyi de bu sene biraz kalın kesmişiz onu da idare ediverin
Ellerine sağlık canım.Bizde de dün vardı karnabahar.Haşlayıp üstüne salçalı kıyma,beşamel sos ve kaşar ekledik.
Senin gitmen çok üzer beniki öylede olmuştu
Ellerine sağlık canım yine harikasın
Aynen öyle Aus.Adra ya illa beşameller kaşarlar ... kaloriler olacak diyorsun yani
Merhaba rica etsem arabası nin tarifini verir misiniz...kış geldiği anda üç beş günde bir mutlaka arabaşı yapılır burda ahretim.. değişmez bir kural gibi düşün
yemekten sonra içilen çay olmazsa olmazdır ya, buda aynen öyle... gendel de de bizim evde topplanılıyor haklısın
bak ben bunu bi düşüneyim de accık da onlara gidilsin dimi ya
Ellerine sağlık çok severim bir karadenizli olarakAkşama yemeğe misafirim gelecek bende hamsili pilav yaptım.Muhtemelen piştikten sonra fotoğraflayamayacağım bu da fırına gitmeden önceki hali Eki Görüntüle 1713721 yanına salata ve irmik helvası yspıcam ama daha çorbaya karar veremedim.
Merhaba rica etsem arabası nin tarifini verir misiniz...
Tesekkur ederim.. Mükemmelsiniz.. Oğlum için muhteşem bir çorba tarifi...tabi,
tavuk göğsünü haşlayıp didikliyoruz, bir tencereye bir kaşık tereyağı azcık da sıvı yağ ekleyip bir kaşık un ile kavuruyoruz.. un hafif kavrulunca bir kaşık salça ekliyoruz, ardından soğuk su ekleyip çorba suyu kıvamına getiriyoruz.. didiklediğimiz tavukları da ekleyip pişiriyoruz.. tuz limon ve acı biber oranını damak tadınıza göre ayarlayın... bu çorbasının tarifi.. hamurunu biliyorsanız onu da yazabilirim.. her kesim bilmiyor hamurunu, ama biz hamursuz yemeyiz..
Himmmm.. Şehriyeli bulgur pilavıbu aralar ben ne buldun onu ye modundayım
ne zaman akşam oluyor, ne zaman günler bitiveriyo anlamış değilim... :)
bugün barbunya ve şehriyeli bulgur pilavı vardı..
ausum görüşemez olduk neler yapıyorsun.. sana dedim dedim, kendim uğramaz oldum
Himmmm.. Şehriyeli bulgur pilavıbakin bunuda merak ettim başlı başına bulguru çok severim..eğer topiginizde varsa tarifi link atarsanız sevinirim..