- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
Off diyorum elinize sağlık, bu akşam bizdede konserve yaptığım taze fasulye ve yine konserva yaptığım domateslerden sütlü domates çorbası olacak inşallah :)Eki Görüntüle 1682972 Eki Görüntüle 1682976 Eki Görüntüle 1682980
Bugün bizde kıymalı yoğurt çorbası , zeytinyağlı kereviz ve peynirli/domatesli makarna var .
Kereviz tüketmeye başladık di mi hatunlar ? Malum çok faydalı
Bende pırasayı portakalla yaparım,Sare Lavinya size de afiyet bal şeker olsun .
Kerevizin salatasını , çorbasını , zeytinyağlısını ... Hepsini severim ben . Bu zeytinyağlı olanı portakalla pişiriyorum , tavsiye ederim .
He ya , bu ne yahu . Aş evi gibi çalışıyorsun
Yarın aşure yapasım var , sen yaptın mı ?
Eki Görüntüle 1682972 Eki Görüntüle 1682976 Eki Görüntüle 1682980
Bugün bizde kıymalı yoğurt çorbası , zeytinyağlı kereviz ve peynirli/domatesli makarna var .
Ellerine sağlık Aus.Eki Görüntüle 1682972 Eki Görüntüle 1682976 Eki Görüntüle 1682980
Gazel naber nasılsın canım?evet yaptık ahretim, üç ailelik yaptık.. koca bi kazan gibi tencere dolusu yaptık. birlikte yedik, sonra üçe böldük paylaştık.. herkes apartmanına dağıttı... güzeldi sende yapınca paylaş mutlaka.. malum o sıralar sen yoktun resim koymak hiç aklıma gelmdi
harikasın çok güzel görünüyorlar... eline sağlık.. ben kereviz sevmiyorum ne yalan söylimoğlum da yemiyo.. ama nadir de olsa sırf çeşit olsun diye alıyoruz bazen...
Adra bak ne buldum ben bunu yazın eşimin yiğeni için yapmıştımGazel naber nasılsın canım?
Allah kabul etsin aşureni.
Ciddi mi Efser?Adra bak ne buldum ben bunu yazın eşimin yiğeni için yapmıştım
Eki Görüntüle 1683487
Eki Görüntüle 1683492
Bugün ortaya çok şey çıkartım eski foğraflardanCiddi mi Efser?Baya profesyonel olmuş.Devam ettirebilirsin bunu.Ellerine sağlık süper valla.
Nostalji yaptın yani:)Bazen eskileri deşmek iyidir.Anılar tazelenir.Bugün ortaya çok şey çıkartım eski foğraflardan
Yok Adra yapamam bu kafayla yazında demek bir ara estimiş 170 tane yapmıştım
Öyle oldu birazNostalji yaptın yani:)Bazen eskileri deşmek iyidir.Anılar tazelenir.Kendini iyi hissedince yaparsın.Yetenek sende duruyor nasılsa.
Yok yok çürümez.Sadece duraklama dönemindesin o da geçer.Öyle oldu biraz
İçimdekiler çürüdü Adra
Bekliyelim bakalımYok yok çürümez.Sadece duraklama dönemindesin o da geçer.