Ellerine sağlık Aus.Bugün şip şak yemek modundaydım , biraz da vaktim yoktu .
- Erişteli Tavuk Çorbası
- Şinitzel ve Patates Püresi
- Çayın yanında da kek
Eki Görüntüle 1735301 Eki Görüntüle 1735302 Eki Görüntüle 1735304
Yolda yolda geliyor.
Yolda yolda geliyor.
Kesin biri sorar sen hazırla metni.
Gazel diyince akla bir arabaşı bir de etli ekmek gelir.
Kesin biri sorar sen hazırla metni.Tekrar ellerine sağlık canım.
Gazel diyince akla bir arabaşı bir de etli ekmek gelir.
Ne gibi şeyler getireceksin mesela.teşekkür ederim ausum.. aynen arabaşının kitabını yazmışım, hey yavrum heyy
tşk ler canım, soran olursa yazarım tabi,şuan üşendim de ondan
bu seferki yarışmada gazel deyince akla başka birşeyler getireceğim
Tarifini istemiştim. Vermiştiniz ve de yaptım harika bir çorba ellerinize sağlık. Oğluma vitamin dolu bir çorba daha eklendi...
Ne gibi şeyler getireceksin mesela.Şöyle bir yemeklerinize baktım da o kadar çok yemeğiniz var ki tahmin edemedim.
Tarifini istemiştim. Vermiştiniz ve de yaptım harika bir çorba ellerinize sağlık. Oğluma vitamin dolu bir çorba daha eklendi...
Peki bekleyelim bakalım.şimdilik sır
zor bi yemek meşakkatli ve zaman alıcı...inşallah beğenirsiniz sizde...tabi bi aksilik olmazsa nasip diyelim katılacağım konusuna
Topik açıldı etiketledim sizi ama galiba beceremedim...şimdilik sır
zor bi yemek meşakkatli ve zaman alıcı...inşallah beğenirsiniz sizde...tabi bi aksilik olmazsa nasip diyelim katılacağım konusuna
Ne gibi şeyler getireceksin mesela.Şöyle bir yemeklerinize baktım da o kadar çok yemeğiniz var ki tahmin edemedim.
Ben öğrenemedim Aus.Ben öğrendim ki
Ben öğrenemedim Aus.
Söyleme tabi sır dediyse sır.Söylemem tabi ki de
Ama google amca da aratınca ekrana yapıştım bir 10 dakika
(şiştt içinden aus sen her şeye yapışırsın , yeter ki yemek olsun dediğini duyar gibiyim)
Söyleme tabi sır dediyse sır.
Hadi ya o kadar mı iştah açıcı.Yapsın da biz de faydalanalım.Ben de hint tatlısıyla mı katılsam. Ondan iyi yöresel yemek mi olur.
Yok ben öyle şeyler demem.