- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Kızlar yarın sınavım var ve sınavdan çıkınca uzun uzun cevap yazacaktım hepinize. Girmeyeyim foruma diyordum ama yani arka arkaya öyle kötü şeyler oluyor ki sinirlerim alt üst oldu.
Benim erkek arkadaşım hayalindeki mesleğe atandı, eğitim için de şimdilik aynı şehirdeyiz. İlk maaşıyla ailemle yemeğe çıkmak istedi. Babamla yüzgöz olamadığım için abim annem ve ben gidecektik. Her şey ayarlandı. Dün değil önceki gün tekrar konuşuldu, teyit etti hatta. Bir sorun yok gidiyoruz değil mi diye anneme de abime de sordu.
Ama korktuğum başıma geldi. Az önce abim annemi aradı. Fısır fısır konuşmasından tahmin ettim gizli bir şeyler olduğunu. Babam seslendi ne oldu hayırdır diye. Annem de yarın program yapmışlar, çıkar mıyız diye soruyor dedi. Ama ben yarın erkek arkadaşımla çıkarken babama söylemeyeceğimiz için öyle bir bahane buldu diye düşünmüştüm.
5 dakika sonra da erkek arkadaşım aradı. Abin aradı dedi. Çok önemli bir işim çıktı haftaya gitsek olur mu diye sordu, ben de olur abi dedim, dedi.
Şu an sinirden ellerimin titremesini kontrol edemiyorum. O önemli işinin de senin de Allah belasını versin, benim artık bir abim yok diye mesaj döşemiştim erkek arkadaşım durdurdu sonra pişman olacağın şeyler yapma diye.
Ben ne yapayım çıldıracağım ya.
sen su an sadece sinavina hazirlanabilirsin. baska yapabilecegin hicbirsey yok. kendini sakinlestirmeye calis. bu yasinda bukadar gerginlik yasarsan ilerde vucudun hic kaldirmaz boyle seyleri. bosver ne olursa olsun naparlarsa yapsinlar. tabi simdi kendi oz ailenin sana tavir aldigini dusunuyorsun bunu kaldiramiyorsun ama yapicak hic birsey yok. sukret akli basinda sozlun var. umarim en yakin zamanda evlenirsin.