Müstakbel yenge ile daha şimdiden sorunlar. Kaldığım yerden devam.

ah kuzum ah ben sana bir anlatsam neler yasadığımızı ağzın açık kalır..

benim abim dört dörtlük bi adam tanıyan hiç kimse inanamadı bu kabul ettiği seylere, o kadar zeki, o kadar düzgün adam gibi bir adamdır ki resmen tam zıttı bi karaktere gitti tutuldu dünya üzerinde bi bu kalmıs gibi

ben nasıl nefret ediyordum anlatamam, ah diyodum bu kız yüzünden abime bi sey olsun, basına bi sey gelsin gözümü kırpmam gider vururum hiç acımam. nasıl bir nefretti anlatamam. kalbime kin duygusunu ilk defa bu kız soktu. ama şimdi şimdi kıza hasta gözüyle bakmaya başladım ve abimin de artık eskisi gibi sallamadığını görünce azalmaya basladı nefretim, ama yasadığım hiçbir seyi unutamam..

senin abi de karasevdaya tutulmuş işte gözü görmüyo. siz ne anlatırsanız anlatın kölesi olmuş, cünkü eminim kız abine sürekli rest cekiyo, işine gelirse gelmezse ayrılırım hesabı. bizimki öyle yapıyodu ve bu modellerin hepsi aynı.

ha bi de büyü meselesi, böyle seyler yazmak yasak olabilir ama bizimkinde öyle egzantirik durumlar da vardı.

çok mu güzel senin yenge?

Hıc hıc hıc sorun degıl bırakın babanız kızsın sıze.aslında babanız sıze degıl o kıza kızıyor ama dışa vurumu sıze yansıyor olcak. Yemin etti diyorsa anneniz bende kızınız olarak kendîmı sıze ınandırabılmek kurana el basıcam deyin ve gerekırse basın. Abınızde hata bu kızı uzaklaştırması lazım hem kendinden hemde ailesinden. Çîrkeflıkte son nokta yapmış ...

Özelden ikisinin de fotoğrafını göndereyim, sen karar ver. Olur mu

Kaldı ki abimi de sattı iki dakikada. Size laf ettim ama suçlu oğlunuz o izin verdi demekki ki ettim dedi. O garibimin de hiçbir şeyden haberi yok. Annem telefonlarına çıkmadı. Yarın eve gelince ne olacak bakalım.

İnşallah işler o raddeye gelmez çünkü lafıma inanmamaları çok zoruma gider. Ama gerekirse basarım el.

evet bence de sen de büyük yeminler et.sen de kur'ana el bas.korkacak pısacak neyin var.

at canım kritiğini yaparız

evet bence de sen de büyük yeminler et.sen de kur'ana el bas.korkacak pısacak neyin var.

Ben yemin ettim zaten ama annem dinlemedi kovdu beni yanından. İşler o aşamaya kadar umarım gelmez, anlarlar. Ama gerekirse tabiki el basarım. Ama Kurana el basmadan bana inanmamaları da mahveder beni, kahrolurum. Bir de düşünüyorum, ya o da basarsa? O kadar büyük yeminler eden insan bunu da yapabilir bence.

basar basar bizimkinin ettiği yeminler burdan çine yol olur

Annen yemin etti dediginde sende yemin et. Annen umarim inanir sana. Bu inanilmasi zor bir durum. Hatta inanilmaz. Var mi boyle bir nsan ?

o da bassın,onca olay yaşanırken annenin sana değil ona inanması saçma olur.hatta şu an bile annenin bu düşüncelerine anlam veremiyorum

Annen yemin etti dediginde sende yemin et. Annen umarim inanir sana. Bu inanilmasi zor bir durum. Hatta inanilmaz. Var mi boyle bir nsan ?

Ettim zaten. Umarım o sinirle söylemiştir ama inanmıyorum senin yeminine dedi.

o da bassın,onca olay yaşanırken annenin sana değil ona inanması saçma olur.hatta şu an bile annenin bu düşüncelerine anlam veremiyorum

Ben aslında anneme hak veriyorum. O kadar mutsuz o kadar üzgün ki. Her gören sana ne oldu eski neşen kalmamış diyor. Belki onun da psikolojisini bozdu bu kız. Bu olaylar ilk olduğundan beri de sağolsun çatır çatır savundu beni. Hatta son aramasına kadar hele bir adını ağzına alsın ben onu susturmasını bilirim diyordu.

Sanıyorum o abime kırıldı. Acısını da benden çıkardı. Çünkü açıkça abimi benden daha çok sever, ona çok düşkündür. Bir tanecik oğlundan o izin verdi de sizin hakkınızda ileri geri konuştum diye bahsedilmesi yıktı onu. Çünkü ne yazık ki haklı o konuda. Abim çok taviz verdi.

ah kardesıımm vah kaderdasım bendede oyle yenge var nasıl kınlıyım bı bılsen kı herseyıne kostum dedıgın gıbı abla yerıne koydum afedersın agdasına kadar yapıyordum o derece yanı... ama hep arkamdan konumus bu zamana kadar bı kıskanclık bı fesatlık sorma gıtsın... yalan dolan daha bırsuru sey... beddua edecegım olmayacak ALLAH BIZE SABIR VERSIN

Amin. İçimden diyorum beni bu duruma düşürdü birebir aynısını Allah da ona yaşatsın. Ama Allah adildir, ben de gelemem haksızlığa. Annesinin bir suçu yok, kendi hata yaptığını anlayacağı şeyler yaşasın diyebiliyorum yalnızca.

Lackalasmis iliskiler.bu ne yahu daka gibi.neresinden tutacagimi sasirdim

Öyle ne yazık ki.

aynen bende Allaha havale edıyorum yaptıgım hıc bır kotuluk de yok.... keske yapsaydımda en azından yaptım hakettım derdım

aynen bende Allaha havale edıyorum yaptıgım hıc bır kotuluk de yok.... keske yapsaydımda en azından yaptım hakettım derdım

Ben bana önüne gelen herkesin dedikodusunu yaparken salak gibi dinlediğim için suçlu buluyorum kendimi. İlk seferinde sustursam aileme de saygısızlık yapamazdı. O an basiretim mi bağlandı, geç mi idrak ettim bir şeyleri bilmiyorum ama gerekirse o zaman kötü olmalıydım. Hep anlamaya çalıştım. Tamam diğer tarafta benim ailem var ama haklı mı acaba bu kız, bir anlamaya çalışayım diye düşündüm hep.

ne gelıyorsa basımıza ıyı nıyetımızden gelıyor zaten cnm

ne gelıyorsa basımıza ıyı nıyetımızden gelıyor zaten cnm

Bundan sonra biraz zor gorur o iyiniyeti. Onun yuzunden insanlara olan inancimi yitirdim. Kendimi salak gibi hisseder oldum. Kendimi yiyip bitiriyorum ben aptal gibi herkesin samimiyetine inaniyorum diye sabahtan beri. Daha evvelki iliskimize bakinca biri bize boyle olacagini soylese gulerdim. Anlamiyorum ne degisti kisa surede. Belki gercek yuzu buydu da bu zamana kadar rol yapti. Bilemiyorum ki hicbir sey...

Bu nasıl bir insan(!) böyle
Allah sizi bu kızdan kurtarsın başka diyecek şey bulamıyorum bu ne rezillik pişkinlik.

Önceki yazdiginiz konuyu da bunuda okudum siz daha iyi niyetli davraniyosunuz ama bastan posta koymadiginiz icin tepenize çikmis afedersiniz ama yüz verdik ayiya geldi şey yapti haliya misali olmuş uslubumdan dolayı özür dilerim. Ailenize yalan yanlis konuşmalar evlenmeye uzak bakarken sizin evlenme konumuz olduğunda cekemeyip bizim evlenme suremizi uzatti demeler aileniz nasil inanir o sözlere hic anlam veremiyorum bu kizin sonradan çikan huylarinada biraz olsun şahit olmussunuz nasilsa size bunun mevzusunu bile yapmamaliydilar anneniz ve siz uzuldugunuzle kalmissiniz basta abinizi istemeyip abinizin peşinde kosmasi ona daha da cesaret vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…