- 20 Mart 2008
- 5.872
- 8.378
- 723
Ama böyle durumlarda o oradan bir şey diyor, biri lafını kesiyor derken yetişemiyorum bocalıyorum saçmalıyorum. Bir de karşıdaki annemi babamı hepimizi çenesiyle ekarte etmiş insan. O kadar seri konuşuyor, o kadar hızlı konular arasında geçiyor ki gerçekten insan laf yetiştiremiyor. Hiçbir suçum yokken bocalayıp saçmalayıp suçum olduğuna inandırırım milleti diye korkuyorum. Ki dediğim gibi ailem çok çabuk gaza gelen insanlar. En ufak bir şeyde sen küçüksün sus otur diyebilirler.
İnşallah öyledir.
Evet ben de seni hatırlıyorum. Allah senin de yardımcın olsun.
Ben tüm bunları ayrılarken abime anlattım. Annenle görüştürmeyeceğim dediğini söyledim. Ona rağmen kızgınlığı bir hafta sürdüyse benim abimin kişiliğinde bir bozukluk var diye düşünüyorum.
Yüzüne gülebileceğimi de sanmıyorum. Telefon rehberinde adını görünce bile beynime kan yürüyor. Babası geldiğinde istemeye gitmemek için bir bahanem olsun diye dua ediyorum şimdiden. Çünkü oraya da sürükleye sürükleye götürecekler kız özür diledi uzatma diye.
ah kuzum ah ben sana bir anlatsam neler yasadığımızı ağzın açık kalır..
benim abim dört dörtlük bi adam tanıyan hiç kimse inanamadı bu kabul ettiği seylere, o kadar zeki, o kadar düzgün adam gibi bir adamdır ki resmen tam zıttı bi karaktere gitti tutuldu dünya üzerinde bi bu kalmıs gibi
ben nasıl nefret ediyordum anlatamam, ah diyodum bu kız yüzünden abime bi sey olsun, basına bi sey gelsin gözümü kırpmam gider vururum hiç acımam. nasıl bir nefretti anlatamam. kalbime kin duygusunu ilk defa bu kız soktu. ama şimdi şimdi kıza hasta gözüyle bakmaya başladım ve abimin de artık eskisi gibi sallamadığını görünce azalmaya basladı nefretim, ama yasadığım hiçbir seyi unutamam..
senin abi de karasevdaya tutulmuş işte gözü görmüyo. siz ne anlatırsanız anlatın kölesi olmuş, cünkü eminim kız abine sürekli rest cekiyo, işine gelirse gelmezse ayrılırım hesabı. bizimki öyle yapıyodu ve bu modellerin hepsi aynı.
ha bi de büyü meselesi, böyle seyler yazmak yasak olabilir ama bizimkinde öyle egzantirik durumlar da vardı.
çok mu güzel senin yenge?