Müstakbel kayınvalidem

Haha sıkmışsında toparlarsın ya ozaman mesaj çiçek yeterli çokta şey yapma şımarmasın , adı kaynana nihayetinde
Haha sıkmışsında toparlarsın ya ozaman mesaj çiçek yeterli çokta şey yapma şımarmasın , adı kaynana nihayetinde
Onun adı ponçik kaynana benim kaynanamı bu kadar sevmemde normal değil bu papatya çayı bende kafa yapıyor sanırsam miktarını azaltmam lazım

Benim ki kaynanamın gözüne gireyim beni gelini bilsin olayı değil gerçekten değil o kadın beni evine aldı iyi davrandı ben insani olarak üzdüm onu değer verdiğim insan kim olursa olsun ben onun gönlünü almak için elimden geleni yaparım gerek kendi vicdanım gerek karşı tarafın mutluluğu için yani olayım öyle geçici olarak gözüne gireyim affetsin değil bir kadın olarak bir kadını bir anneyi daha fazla üzmek istemediğimden bu adımı atmak istiyorum :)

Bence anneler gününü beklemeyin olay daha da eskimeden çözün. Bu olaydan ötürü çok pişman olduğunuzu cahilliğime verin diyerek ifade edin. Asla bir daha böyle bir şey yaşanmayacağını da belirtin ve olayı unutmak istediğinizi söyleyerek af dileyin. Onun da yalniz olduğu bir zamandaki bir telefon konuşması yeterli olacaktır. Anneler gününde yine çiçeğinizi gönderirsiniz

Nıye ergen gibi KV yı aradın?
Burda gayganaları okumuyon mu?
Valla kahve çiçek tatlı matlı al kapısına gıt güzelce konuş.
Yoksa sana da bır cadı gaygana geliya haşşöne.

Nıye ergen gibi KV yı aradın?
Burda gayganaları okumuyon mu?
Valla kahve çiçek tatlı matlı al kapısına gıt güzelce konuş.
Yoksa sana da bır cadı gaygana geliya haşşöne.
Bu yorumu görüp düşündümde ben galiba cidden bir ergenim bu yaptığımın başka açıklaması yok

Sanırım buraya açacağım yeni konu belli oldu kaynanamı aramak için nasıl cesaretlenebilirim diye

Bu yorumu görüp düşündümde ben galiba cidden bir ergenim bu yaptığımın başka açıklaması yok
Hay ağzın bal yesin. Bak aklın yolu bir. Madem sevdin bak çocuk tanıştırmış etmiş aileleri hiç soruna dahil etme onlar unutmuyor. Valla sonra ben gıbı evde kalırsın ona göre hadi bakalım guzel guzel gayganaya yanaş

Ettiğim eşekliğe eşeklik demezsem ne anlamı kalır ki ama inanki çok sevdim seni sırf senin gazına yürüyeceğim kaynanama kapısına dayanacağım

Ettiğim eşekliğe eşeklik demezsem ne anlamı kalır ki ama inanki çok sevdim seni sırf senin gazına yürüyeceğim kaynanama kapısına dayanacağım
Datlım düzelü behh.
Ne yapayım mutlu ol istedim. İnsan bazen garip hareket ediyor. Mesela ben kendim de kendime bazen kızıyorum fevri hareketlerim oluyor. Yapmasaydım dıyorum..
Sen beni dinle yohsa vallah nurtopu gibi gaygana sorunu kapıda olur. Nuru gıder topu galır benden demesi

İnan ki çok mutlu oldum Allahta seni mutlu etsin seni güldürsün şu dertlerimizde tez zamanda bir derman versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…