- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Haha sıkmışsında toparlarsın ya ozaman mesaj çiçek yeterli çokta şey yapma şımarmasın , adı kaynana nihayetinde
Onun adı ponçik kaynana benim kaynanamı bu kadar sevmemde normal değil bu papatya çayı bende kafa yapıyor sanırsam miktarını azaltmam lazımHaha sıkmışsında toparlarsın ya ozaman mesaj çiçek yeterli çokta şey yapma şımarmasın , adı kaynana nihayetinde
Azalt bence zira bukadar kaynana sevgisi normal değilOnun adı ponçik kaynana benim kaynanamı bu kadar sevmemde normal değil bu papatya çayı bende kafa yapıyor sanırsam miktarını azaltmam lazım
Benim ki kaynanamın gözüne gireyim beni gelini bilsin olayı değil gerçekten değil o kadın beni evine aldı iyi davrandı ben insani olarak üzdüm onu değer verdiğim insan kim olursa olsun ben onun gönlünü almak için elimden geleni yaparım gerek kendi vicdanım gerek karşı tarafın mutluluğu için yani olayım öyle geçici olarak gözüne gireyim affetsin değil bir kadın olarak bir kadını bir anneyi daha fazla üzmek istemediğimden bu adımı atmak istiyorum :)Lütfen beni yanlış anlamayın, doğrudur da demiyorum ama erkek annelerinin gözünde her kız evlenene kadar gelip geçici umurunda olduğunuzu pek düşünmüyorum o nedenle. Siz sevgiliniz ile aranıza bakın işi ciddiye bindirin de annesini sonra düşünürsünüz bence
Benim ki kaynanamın gözüne gireyim beni gelini bilsin olayı değil gerçekten değil o kadın beni evine aldı iyi davrandı ben insani olarak üzdüm onu değer verdiğim insan kim olursa olsun ben onun gönlünü almak için elimden geleni yaparım gerek kendi vicdanım gerek karşı tarafın mutluluğu için yani olayım öyle geçici olarak gözüne gireyim affetsin değil bir kadın olarak bir kadını bir anneyi daha fazla üzmek istemediğimden bu adımı atmak istiyorum :)
Bunca olaydan sonra bence ben net olarak istenmeyen bir gelinimİstenmeyen gelin oldugunuzu kim söyledi size
Gelin kız ayağına sıkmaya devam ediyorduAzalt bence zira bukadar kaynana sevgisi normal değil
O bana kalsın daha fazla linçi kaldıramaz bu bedenimTam ne oldu ki? Konuyu acarmisiniz?
Nıye ergen gibi KV yı aradın?Hanımlar öncelikle merhaba zaman ayırıp göz attığınız için çok teşekkür ederim :) benim dört senelik bir ilişkim var erkek arkadaşımın annesiyle tanıştım evine gittim beni evinde ağırladı Allah razı olsun iyi bir insan ben bir kötülüğünü gördüm diyemem her anne gibi evladının iyiliğini düşünen bir kadın ama geçen günlerde ben bir yanlış anlaşılma sonucu erkek arkadaşımla büyük sorun yaşadım ve anlayıp dinlemeden bir sinirle erkek arkadaşımın annesiyle iletişime geçtim ve ona olayı anlatma ve bitirmek istiyorum gibi cümleler kurma gafletin de bulundum biz erkek arkadaşımla olayı çözdük herşeyi yoluna koyduk ama geçmişteki bir kaç hareketim ve bu son yaptığım olay birleşince erkek arkadaşımın ailesinin gözünde imajm oğlumuzu üzen ona ve bize saygı göstermeyen ve haliyle istenmeyen geline çıktı ben annesine karşı kendimi çok mahcup hissediyorum ailesi bir kenara annesine ayrı bir saygım sevgim var bu olayı ona yansıttığım için içim hiç rahat değil Allah şahit resmen vicdan azabı duyuyorum çünkü kadının hiç bir kötülüğünü görmedim ve düşününce aynı şey benim anneme yapılsa eminim annemde bende çok üzülürdük şimdi size soracağım konuya gelirsek ben gönül almak istiyorum bana bir yol gösterin bir yanım açıklayıcı bir mesaj at diyor diğer yanım hazır anneler günü geliyor evine bir hediye yada çiçek gönderip üzerine not düş diyor sizce hangisini yapmalıyım yada önerebileceğiniz farklı bir yöntem varmı başınızı ağrıttıysam eğer şimdiden özür dileriim:)
Nıye ergen gibi KV yı aradın?
Burda gayganaları okumuyon mu?
Valla kahve çiçek tatlı matlı al kapısına gıt güzelce konuş.
Yoksa sana da bır cadı gaygana geliya haşşöne.
ÇılgınBen acele okurken "cicek tatlı mantı" okudum
Ama katılıyorum. Fazla vakit gecmemeli aradan
Bu yorumu görüp düşündümde ben galiba cidden bir ergenim bu yaptığımın başka açıklaması yokNıye ergen gibi KV yı aradın?
Burda gayganaları okumuyon mu?
Valla kahve çiçek tatlı matlı al kapısına gıt güzelce konuş.
Yoksa sana da bır cadı gaygana geliya haşşöne.
Sanırım buraya açacağım yeni konu belli oldu kaynanamı aramak için nasıl cesaretlenebilirim diyeBence anneler gününü beklemeyin olay daha da eskimeden çözün. Bu olaydan ötürü çok pişman olduğunuzu cahilliğime verin diyerek ifade edin. Asla bir daha böyle bir şey yaşanmayacağını da belirtin ve olayı unutmak istediğinizi söyleyerek af dileyin. Onun da yalniz olduğu bir zamandaki bir telefon konuşması yeterli olacaktır. Anneler gününde yine çiçeğinizi gönderirsiniz
Hay ağzın bal yesin. Bak aklın yolu bir. Madem sevdin bak çocuk tanıştırmış etmiş aileleri hiç soruna dahil etme onlar unutmuyor. Valla sonra ben gıbı evde kalırsın ona göre hadi bakalım guzel guzel gayganaya yanaşBu yorumu görüp düşündümde ben galiba cidden bir ergenim bu yaptığımın başka açıklaması yok
Ettiğim eşekliğe eşeklik demezsem ne anlamı kalır ki ama inanki çok sevdim seni sırf senin gazına yürüyeceğim kaynanama kapısına dayanacağımHay ağzın bal yesin. Bak aklın yolu bir. Madem sevdin bak çocuk tanıştırmış etmiş aileleri hiç soruna dahil etme onlar unutmuyor. Valla sonra ben gıbı evde kalırsın ona göre hadi bakalım guzel guzel gayganaya yanaş
Datlım düzelü behh.Ettiğim eşekliğe eşeklik demezsem ne anlamı kalır ki ama inanki çok sevdim seni sırf senin gazına yürüyeceğim kaynanama kapısına dayanacağım
İnan ki çok mutlu oldum Allahta seni mutlu etsin seni güldürsün şu dertlerimizde tez zamanda bir derman versinDatlım düzelü behh.
Ne yapayım mutlu ol istedim. İnsan bazen garip hareket ediyor. Mesela ben kendim de kendime bazen kızıyorum fevri hareketlerim oluyor. Yapmasaydım dıyorum..
Sen beni dinle yohsa vallah nurtopu gibi gaygana sorunu kapıda olur. Nuru gıder topu galır benden demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?