Müstakbel kayınvalidem

Ayy çok yanlis yapmissin keske sinirine hakim olsaydin birazcik. Ozur dile ve zamana birak bence. Kv ne kadar iyi olursa olsun sık sık arayip biseylerini paylasma derim ben, sonrasinda hep sorun cikiyor aksini görmedim.

Ayy çok yanlis yapmissin keske sinirine hakim olsaydin birazcik. Ozur dile ve zamana birak bence. Kv ne kadar iyi olursa olsun sık sık arayip biseylerini paylasma derim ben, sonrasinda hep sorun cikiyor aksini görmedim.
Ya neymiş bu kaynanalık müessesesi ya birazdan kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı diye ayine başlayacağım evde

Nişanli da olsan evli de olsan kv ile paylaşmamani öneririm. Kv bana ben senin de annenim oglumla sorunun olursa bana söyleyebilirsin der hep ama ben hicbir zaman soylemedim soylemem . Aramizda sorunu çözmeyi tercih ederim . Çunki çözüm degil daha büyük sorun olur.

Mesaj atmak veya arayip anlatmak çöźüm olmaz. Yüzyüze konuşmak daha iyi olacaktir.

Yüz yüze konuşmak en iyisi bence. Aman evlenirsen falan aynı hatayı yapma canım. Kendi sorununuzu kendiniz çözün yoksa olmaz bu sekilde fazla uzun sürmez.

Anneler gününde bir yemeğe gidip gerçek hislerini bize anlattığın gibi dile getirebilirsin..
Ve gerçekten yaptığın fazlasıyla saçma olmuş
Güzel bi fikir anca kayın annenin karakter yapısıda önemli. Eğer iyi, temiz sevecen birisiyle çok mutlu olur. Ama accıkk cadalozluk varsa içinde yaranmaya çalışıyo olarak düşünür :)

Bence ne mesaj atin nede cicek alin. Cunku bu seferde adiniz dengesize cikar. Siz acmayin konuyu onlar actigi zaman aciklamasini yaparsiniz.

Olay ne.ne anlatmissiniz bilmiyorum ama çokta öyle ezilip buzulmeyin.

Kesinlikle yanlış bir hareket evet kabul ancak bu kadarcik olayı büyütüp önünüze sunmazlar eğer gerçekten iyi insanlarsa. Gençliktir, cahilliktir denir kapanır konu.

Telefon gorusmenizde ,o günkü yaşanılan olayın mahcubiyetini taşıdığınızı , bu tip bir durumla ilk ve son karşılaşacağini samimi ve az Cümleyle kurmamız yeterli.

Bundan sonra her iki tarafın ailesine , hatta arkadaşlarınıza dahi aranızdaki iyi kötü muhabbeti asla anlatmayın. Öfkeliyken konuşmayın.

Benim ömrümce en çok faydasını gördüğüm alışkanlığım ; ofkelenince asla konuşmam.

Sevgilimle isteme olaylarına karıştı diye kayınvalideye carlamıştım. Çekil kenara diye. Hiçbir zaman ilişkinize sokmayın. Evlenince de aynı şekilde. Mesafeli olun bence. Annenler günü için girişimde bulunmak da fazla geldi. Normal bir zamanda mı gitseniz acaba ? Bu yakınlığı sözlü, nişanlı olursanız ilerletin bir tık daha. Henüz anneniz değil, olmadı. Pek bir hevesli gibi görmesin.

Gecen bizim cici gelinde annemin kalbini kirdi gercekten yapacagi son insan yani cirpinir ölür gelini icin ,aramis abla ozur diliyorum cok ayip ettim yapiyosunuz ediyosunuz sonra pisman oluyosunuz ,kizim siz kardesimle aranizda cozun sorunu bizlik sıkınti yok unuturuz dedim ertesi gun cikmis gelmis ,tabi annem yine pamuk pamuk (da bir plur iki olur) sinirliyken konusmayin sonradan gercektende kirici olabiliyosunuz ( annemin gozunden ve bir gorumce olarak kendi hislerimden yaziyorum) cicegini al git ozur dile bence

Mesaj atmayın da ne yaparsanız yapın. Kayınvalideye mesaj çok komik geliyor bana kankiyle mesajlaşır gibi. Gitme imkanınız varsa anneler gününde gidersiniz yoksa anneler gününde bir çiçek gönderin ve arayın uygun dille ifade edin kendinizi. Bu da size büyük bir ders olsun birdaha asla evli olsanız dahi aranızdaki sorunu 3. Kişilere yansıtmayın.kendi ailenize bile .onlarda içten içe eşinizi sevmemeye başlar sonra.

Bu olay niye bu kadar büyütüldü anlamadim. Tecrübesiz bir şekilde hareket etmişsiniz daha yaşınız kaç. kaynana ile niye muhatap oluyosunuzki sevgilinizi tanıyın bir hele daha 21 yaşındasınız. Sonra zaten istemesenizde hayatınızda olacak insanlar. Evlenmeden yüz göz olan ne kada arkadaşım varsa hepsi pişman oldu. En iyisi de olsa fazla muhabbet daha fazla beklentiyi getiriyor.
bir de arayıp bu kadına veya oğluna özellikle hakaret etmediysen neden bu kadar anlayışsız bu kadın önce onu sorgula. Yapsın bir büyüklük ne var yani seni hemen dışlamak için bekler gibi. Bence hatalı olduğunu şimdiden bu kadar gözlerine sokma zamana yay. Ciddi manada ilk karsilasmanizda önemsiz bir detaymiscasina özür dilersen o da kabullenir diye düşünüyorum. Yoksa çiçekler mektuplar eski tip insanlar için biraz göz boyama gibi gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…