Müstakbel görümcemin mesajlarını yakaladım...

aynı durumdayız. annem bizim için istihareye her yatışında çok güzel rüyalar görmüş. kızım hakkınızda hayırlısı dedi o yüzden. o da seviyor ama işte ailesi...ah ailesi... sadece düşünüyorum böyle bir aşk herkese nasip olur mu diye. burada anlatamıyorum ama onun da benim için yaptığı bir sürü şey var. ne bileyim... o olmazsa Allah büyük konuşturmasın ama başka birini sevemem ben...

Ayyyyy kizin ağzını daha fazla midem kaldirmadi okuyamadim.. lağım agizli.

onlara ; oğlunuz başınızı yesin alın sizin olsun de

sevgilinede ;sende git ananın dizinın dibinde otur de ,

o bacısınada bana ettiğini kendi hayatında çek de ,

sonra oturup onlar düşünsün .

Kesinlikle.
Konu sahibinin eğitimli ve meslek sahibi biri oluşu onları asıl rahatsız eden şey.

Kv ve müridlerinin en büyük dileği biricik erkek! çocuklarının evleneceği kızı istedikleri gibi yönetmek istemeleriydi. Ama bu ailede böyle yetişmiş bir kızı yönetemeyeceklerini anladılar..

Bu saatten sonra o aileyle nasıl nişan, düğün dernek, bohça konuşulur ki?
O kuş beyinli terbiyesiz görümce nasıl süslenip püslenip o insanların içine karışabilir?
Karışsa bile nasıl normal davranılabilir?
Balık baştan kokmuş malesef..

Ben daha ufak şeyler için bile tepki gösterip veya göstermeyip mesafe koydum akrabalardan bazılarına..

Ne yapmanız gerektiği belli değil mi?Nişanlınız ben seni korurum dese de ne bu laflar unutulur ne de hissettikleriniz. Bu filmin fragmanı olmuş. Siz ne kadar baş edebileceksiniz böyle bir tavırla?
Alınganlar belli bir durum,kardeşi de siz evlenince sinirlerini aldıracak değil. Şimdi bir arada değilsiniz ancak evlenince gelip gidecekler, bayramları beraber geçireceksiniz
Yeri gelecek nişanlınız arada kalacak. O ne kadar dayanabilecek bu duruma? Aileden vazgeçmez kimse.
Ya oldukları gibi kabul edeceksiniz ya da nişanlınızı daha fazla arada bırakmayacaksınız.
Ağzınızla kuş tutun bu iletişim düzelmez.
Ayırca olayı tek sizden dinliyoruz, belki de anlattığınız gibi naif geçmedi görüşmeler?

Seversin canim bal gibi de seversin.. konu acip tavsiye istiyorsan yazilanlari iyi dusun.. gencsiniz askla sana yaptiklari olacak tabii , unutma sen degerlisin ve deger görecegin biri ile evlenip deger gorecegin bir aile ile muhatap olmalisin.

Yapılacak şey belli son çıkıştan dönün laf söyletmeyecek adam şimdi de söyletmez kimse değişmez evlenip çocuk yaparsan kocan sana bağlanmaz kapını kapatında kimse dışarıda kalmaz adamla değil ailesiyle evlenirsin böyle rezil bir aileye girmek için uğraşma dön son çıkıştan

Normalde yazmam ama bu iş olmaz
Böyle bir saykoluk safhasi yok avukatsin kizim adam mi kalmadı birak bu kılkuyrugu

mesele ne avukatlık ne başka adam... asla bunlarla kendimi büyüterek bakmadım insanlara. onun ailesine de... ama belki de böyle laftan anlıyorlar. kafam almıyor artık...

Eşime ailemden kimse laf söyleyemez çünkü o ortamı oluşturmam, böylece kimseye had bildirmek zorunda kalmam.
Ona yapılan tavır bana yapılmıştır, beni seviyor sayıyorlarsa ona göre davranmalı herkes.
Nasıl başlarsa öyle gider. Bir gün bir bakmışsınız tüm konuşmalarınızın içeriği senin annen kardeşin bana bunu dedi, senin annen benim annemi bir evinde ağırlamadı, adet deyip maddi istek sıraladıya dönmüş.

Bu kadar seviyorsanız, sizin için çok değerliye ya kardeşini annesini onun olduğu ortamda karşınıza alıp koyacaksınız ya da bunların hiçbiri olmamış gibi davranacaksınız.

Baştan kopmuş filmler... Size tavsiyem bile bile lades dememeniz olacak. Şu an evliliği hiç değilse biraz daha askıya almanız gerekir. Evlendikten sonra aman kapım ayrı bacam ayrı diye düşünmeyin. Ben düşündüm hatta şehirdışına gittim. Eşimi çok seviyorum ama ailesinin bu denli sorunlu olduğunu bilseydim evlenir miydim bilemiyorum. Her ailede sorunlar olabiliyor tabiki ama hakaretler dolduruşa getirmeler yarın başınızı çok daha ağrıtır. Kayınvalide adayı ve görümce sıkıntı çıkaracak size. Yüzünüze adetleriniz nelerdir deyip lafı alıyorlar arkanızdan çingene yakıştırması yapıyorlar. Düğüne kadar çok sinirler yıpranır. Daha bunun koltuğu çamaşır makinesi perdesi var. Şimdiden başladıysalar ilerisi çok sıkıntı. İyi düşünün ve değiştiremeyeceğinizi kabul ederek ben bunlara hayatım boyunca katlanabilir miyim diye kendinize sorun. Hiç değilse baştan kendilerini belli etmişler. Gözünüzü seviyorum deyip kapatmayın. Evleneceğiniz kişi kardeşi sinirliyse bu sizi bağlamaz. Sinirliyse siz çekmek zorunda değilsiniz hakaretlerini...

Evlilikten sonra aileninolduğu yerde yaşayacaksan , neden olmasın? Onların memleketinde yaşayacaksan yok olmaz derim.

Avukatsınız madem boşanma avukatı ahbaplarınıza bir sorun genelde nedeni nedir diye rica edin 1.2 dilekçe okutsunlar size çünkü sizin aşkdan gözünüz kör olmuş.

Ayrılın,adam ailesinin ağzının içine bakıyor ,ailesi vasıfsız kendi eziklerini sizi kötüleyer çıkarıyorlar ,
Göz göre göre size laf söylüyor sizde biz iyiyiz ailesi kötü diyin hala ,
Avukatım diyorsunuz ,mantık nerede peki

Erkek arkadaşın seni çoğu defa karşısına almış yanında olmamış evlendiğinde yanında olacağını düşünmüyorum.

Bu kadar evlenme meraklısı olursanız gözünüzün önündeki hatalara kılıf ararsınız böyle. Sorun ailesinden önce erkek arkadaşınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…