konu sahibi arkadaş almazsa ben de ilgileniyorum nevresimle ,aklınızda bulunsuncnm bende var ama çekyat altına bir yerlere kaldırmışım nevresimi kullanmadığım için duruyor nerde olduğunuda tam bilmiyorum:) kullanmadığım odada olması lazım biraz kalabalık orası şimdi haftasonu boşalacak o zmn bakıp resim yüklerim. beyaz üzerine parlament mavisi çiçekleri var. 1 kere kullandım. sonra yıkayıp kaldırdım.kumaşı pamuk saten olması lazım. ben bir bulayım resim yükleyince fiyatta söylerim sana. bakmadan birşey söyleyemiyorum şimdi:)
bulmadan sana yazmıcaktım da o kadar çok yok mu kızlar dedin ki dayanamadım:)
konu sahibi arkadaş almazsa ben de ilgileniyorum nevresimle ,aklınızda bulunsun
Hep birlikte bekliyoruz nevresimicnm bende var ama çekyat altına bir yerlere kaldırmışım nevresimi kullanmadığım için duruyor nerde olduğunuda tam bilmiyorum:) kullanmadığım odada olması lazım biraz kalabalık orası şimdi haftasonu boşalacak o zmn bakıp resim yüklerim. beyaz üzerine parlament mavisi çiçekleri var. 1 kere kullandım. sonra yıkayıp kaldırdım.kumaşı pamuk saten olması lazım. ben bir bulayım resim yükleyince fiyatta söylerim sana. bakmadan birşey söyleyemiyorum şimdi:)
bulmadan sana yazmıcaktım da o kadar çok yok mu kızlar dedin ki dayanamadım:)
Bilemedimki kafamda deli sorularBuralara ne olmus murside benim butikler firarda
Ben internetten baktım 60 dan başlıyor evim marka cnm ona gore fiyat koydum ben ve bnmkide sıfır bakmak için bile acilmadi. Ama tabi kargoda olunca ona gore fiyat girer herhalde orasını bilemicem.
E cnm sifiri zaten 45 TL kargoyla sıfır fiyatına gelecek yani[/QUOTE][QUOTEsıfırı zatan, post: 40995357, member: 443085"]nevresim resimdekinin aynısı. ben hiç açmadım. evde var diye gerek duymadım. %100 pamuk. fiyat 40 tl diğer bir kere kullanılmışa bakıcam dediğim gibi onu daha çıkartmadım.
E cnm sifiri zaten 45 TL kargoyla sıfır fiyatına gelecek yani
Ne marka bunlarbirde bu var 30tl düşünüyorum ama yardımcı olmaya çalışırım yinede. birde kullanılmamış fistolu falan yastık çiftlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?