- 1 Mayıs 2013
- 655
- 127
- 103
Rodi olandı demi canım biraz daha klasik arıyorum daha uygun fiyatlı olsa belki sporda düşünebilirim sende son fiyat yazdigin için cevap yaMadim teşekkürlerÖzelden msj yazdm ama dönüş yapmadınız!!!! Murside
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rodi olandı demi canım biraz daha klasik arıyorum daha uygun fiyatlı olsa belki sporda düşünebilirim sende son fiyat yazdigin için cevap yaMadim teşekkürlerÖzelden msj yazdm ama dönüş yapmadınız!!!! Murside
Hepsi güzel ama L imkansızMerhaba 3 üde L beden ve marka ilki damat tween içindeki polar ayrılabiliyor yapmurluk tarzında ikincisi zara marka çok az giyildi üçüncüsüde polo garage kaz tüyü mont
Hayır abiye yolladım ve fiyat yazmadım siZeRodi olandı demi canım biraz daha klasik arıyorum daha uygun fiyatlı olsa belki sporda düşünebilirim sende son fiyat yazdigin için cevap yaMadim teşekkürler
Aaa tamam hatırladım biraz daha sade arıyorum çok teşekkürlerHayır abiye yolladım ve fiyat yazmadım siZe
Keşke yazsaydınız böyle... Umarım aradığınızı bulursunuz.... MursideAaa tamam hatırladım biraz daha sade arıyorum çok teşekkürler
Canim fiyatlaei nedirMerhaba 3 üde L beden ve marka ilki damat tween içindeki polar ayrılabiliyor yapmurluk tarzında ikincisi zara marka çok az giyildi üçüncüsüde polo garage kaz tüyü mont
tatlım bende var bakmıyşmıydın çok ucuza vericemTesettür abiye arıyorum 38 40 beden olabilir lütfen 50 yıllık urun göstermeyin
Aaaa şimdi kafam yerine geldi , sen benden nevresim takımı bide eşini spor ayakkabı almıştınnn efor marka dimiiiTesettür abiye arıyorum 38 40 beden olabilir lütfen 50 yıllık urun göstermeyin
Teşekkür ederim cnm özelden yazayım sanaFoto yuklermisin buraya bu arada bebis hayırlı olsun
Eveeeeet uzun zamandır yoktumAaaa şimdi kafam yerine geldi , sen benden nevresim takımı bide eşini spor ayakkabı almıştınnn efor marka dimiii
Merhaba elimde Alvina marka 40 beden bu model var düşünürseniz.Bekliyorum
kız ben diğer elbisemi göstermedim , o yeni pudra renginde , akşam foto atarım sanaMaalesef