• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

murside nin butigi

valla cnm internetten değil ben dün eminönüne gittim nevresim takımları hepsi 45 tl

Ne marka bunlar
valla cnm emınonunde biliyorum taç bile o fiyatlarda ama orjinal değil ben aldım. ve yatağıma küçük geldi. emınonunu bana soracaksın dıyebılırım:) kucuklugumden beri emınonunden alışveriş yaparız çünkü. alıp almamak sana kalmış fiyat tartışması yapmak bence gereksiz. kaldı ki sıfır ürün için bence verdiğim fiyat fena değil takdir sizin.
ikincisi dolphın dıye bir marka. 1 kere kullandım sdce.

İyi akşamlar eşime kaban aramak için geri döndüm xl ( 52 ) beden giyiyor giyilmemiş yada az girilmiş marka uygun fiyatlı

20160109_225715.jpg

İyi akşamlar eşime kaban aramak için geri döndüm xl ( 52 ) beden giyiyor giyilmemiş yada az girilmiş marka uygun fiyatlı

Merhaba bende sıfır G-star marka çift taraflı giyilebilen mont var çok kalın değil ama düşünürseniz konuşuruz..
ghjvgh.jpg
gtcvfghc.jpg

Merhaba 3 üde L beden ve marka ilki damat tween içindeki polar ayrılabiliyor yapmurluk tarzında ikincisi zara marka çok az giyildi üçüncüsüde polo garage kaz tüyü mont

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 43
  • image.jpeg
    image.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpeg
    image.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 41
Back
X