Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
murside nin butigi
- Konu Sahibi Murside
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ocak 2013
- 895
- 443
- 103
cnm bende var ama çekyat altına bir yerlere kaldırmışım nevresimi kullanmadığım için duruyor nerde olduğunuda tam bilmiyorum:) kullanmadığım odada olması lazım biraz kalabalık orası şimdi haftasonu boşalacak o zmn bakıp resim yüklerim. beyaz üzerine parlament mavisi çiçekleri var. 1 kere kullandım. sonra yıkayıp kaldırdım.kumaşı pamuk saten olması lazım. ben bir bulayım resim yükleyince fiyatta söylerim sana. bakmadan birşey söyleyemiyorum şimdi:)
bulmadan sana yazmıcaktım da o kadar çok yok mu kızlar dedin ki dayanamadım:)
- 18 Temmuz 2013
- 1.146
- 52
- 73
konu sahibi arkadaş almazsa ben de ilgileniyorum nevresimle ,aklınızda bulunsuncnm bende var ama çekyat altına bir yerlere kaldırmışım nevresimi kullanmadığım için duruyor nerde olduğunuda tam bilmiyorum:) kullanmadığım odada olması lazım biraz kalabalık orası şimdi haftasonu boşalacak o zmn bakıp resim yüklerim. beyaz üzerine parlament mavisi çiçekleri var. 1 kere kullandım. sonra yıkayıp kaldırdım.kumaşı pamuk saten olması lazım. ben bir bulayım resim yükleyince fiyatta söylerim sana. bakmadan birşey söyleyemiyorum şimdi:)
- 17 Ocak 2013
- 895
- 443
- 103
konu sahibi arkadaş almazsa ben de ilgileniyorum nevresimle ,aklınızda bulunsun
:) tamam bir ayarlama yapayım pazar günü ona göre haberleşiriz.
- 1 Mayıs 2013
- 655
- 127
- 103
Hep birlikte bekliyoruz nevresimicnm bende var ama çekyat altına bir yerlere kaldırmışım nevresimi kullanmadığım için duruyor nerde olduğunuda tam bilmiyorum:) kullanmadığım odada olması lazım biraz kalabalık orası şimdi haftasonu boşalacak o zmn bakıp resim yüklerim. beyaz üzerine parlament mavisi çiçekleri var. 1 kere kullandım. sonra yıkayıp kaldırdım.kumaşı pamuk saten olması lazım. ben bir bulayım resim yükleyince fiyatta söylerim sana. bakmadan birşey söyleyemiyorum şimdi:)
- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- 17 Ocak 2013
- 895
- 443
- 103
- 1 Mayıs 2013
- 655
- 127
- 103
Bilemedimki kafamda deli sorularBuralara ne olmus murside benim butikler firarda
- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
[QUOTEsıfırı zatan, post: 40995357, member: 443085"]nevresim resimdekinin aynısı. ben hiç açmadım. evde var diye gerek duymadım. %100 pamuk. fiyat 40 tl diğer bir kere kullanılmışa bakıcam dediğim gibi onu daha çıkartmadım.[/QUOTE]
E cnm sifiri zaten 45 TL kargoyla sıfır fiyatına gelecek yani
- 17 Ocak 2013
- 895
- 443
- 103
Ben internetten baktım 60 dan başlıyor evim marka cnm ona gore fiyat koydum ben ve bnmkide sıfır bakmak için bile acilmadi. Ama tabi kargoda olunca ona gore fiyat girer herhalde orasını bilemicem.
E cnm sifiri zaten 45 TL kargoyla sıfır fiyatına gelecek yani[/QUOTE][QUOTEsıfırı zatan, post: 40995357, member: 443085"]nevresim resimdekinin aynısı. ben hiç açmadım. evde var diye gerek duymadım. %100 pamuk. fiyat 40 tl diğer bir kere kullanılmışa bakıcam dediğim gibi onu daha çıkartmadım.
Yanlışlık olmasin tekrar baktım 49 TL sıfırı. Ben 40 dedim istanbulici elden teslim de yine uyguna gelmiş olur kargo dersen ayni fiyata gelmiş olur. Benimki de sıfır magazadakinden farkı yok zaten. Beğenen alabilir begenmeyene illaki al demiyorum zaten.
- 1 Mayıs 2013
- 655
- 127
- 103
Yanlışlık olmasin tekrar baktım 49 TL sıfırı. Ben 40 dedim istanbulici elden teslim de yine uyguna gelmiş olur kargo dersen ayni fiyata gelmiş olur. Benimki de sıfır magazadakinden farkı yok zaten. Beğenen alabilir begenmeyene illaki al demiyorum zaten.[/QUOTE]
İst dışındayım o yüzden bana çok tuzlu canım teşekkürler
- 17 Ocak 2013
- 895
- 443
- 103
- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
valla cnm internetten değil ben dün eminönüne gittim nevresim takımları hepsi 45 tl
Ne marka bunlarbirde bu var 30tl düşünüyorum ama yardımcı olmaya çalışırım yinede. birde kullanılmamış fistolu falan yastık çiftlerim var