• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

murside nin butigi

Halen aramaya devam 40 beden kot keten erkek pantolon pike ve nevresim takimlari tek kisilik cift kisilik 37 numara bayan ayakkabi ariyoooooooruumm

İyi akşamlar kk En Büyük KK ya diğer konumda bebisime hoppala bulamadim burdada yok aradiklarim o_O

Hanimmmlar varsa 38 beden markalı yazlik vede kışlık pardesü de alinir buda 2.güncelleme iyi geceleeeer

Canlan kk nerdesiniz bayanlar cehizine pikesi nevresimi fazla gelen yokmu yeni aldığı 37 no ayakkabidan sıkılan falan 38 beden pardesü olan yenilemek isteyen yokmuuuuuu

cnm bende var ama çekyat altına bir yerlere kaldırmışım nevresimi kullanmadığım için duruyor nerde olduğunuda tam bilmiyorum:) kullanmadığım odada olması lazım biraz kalabalık orası şimdi haftasonu boşalacak o zmn bakıp resim yüklerim. beyaz üzerine parlament mavisi çiçekleri var. 1 kere kullandım. sonra yıkayıp kaldırdım.kumaşı pamuk saten olması lazım. ben bir bulayım resim yükleyince fiyatta söylerim sana. bakmadan birşey söyleyemiyorum şimdi:)
bulmadan sana yazmıcaktım da o kadar çok yok mu kızlar dedin ki dayanamadım:)

cnm bende var ama çekyat altına bir yerlere kaldırmışım nevresimi kullanmadığım için duruyor nerde olduğunuda tam bilmiyorum:) kullanmadığım odada olması lazım biraz kalabalık orası şimdi haftasonu boşalacak o zmn bakıp resim yüklerim. beyaz üzerine parlament mavisi çiçekleri var. 1 kere kullandım. sonra yıkayıp kaldırdım.kumaşı pamuk saten olması lazım. ben bir bulayım resim yükleyince fiyatta söylerim sana. bakmadan birşey söyleyemiyorum şimdi:)
konu sahibi arkadaş almazsa ben de ilgileniyorum nevresimle ,aklınızda bulunsun :KK3:

Hep birlikte bekliyoruz nevresimi

nevresim resimdekinin aynısı. ben hiç açmadım. evde var diye gerek duymadım. %100 pamuk. fiyat 40 tl diğer bir kere kullanılmışa bakıcam dediğim gibi onu daha çıkartmadım.

Eklentiler

• IMG_20150515_213753.jpg
    IMG_20150515_213753.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20150515_213803.jpg
    IMG_20150515_213803.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 50
[QUOTEsıfırı zatan, post: 40995357, member: 443085"]nevresim resimdekinin aynısı. ben hiç açmadım. evde var diye gerek duymadım. %100 pamuk. fiyat 40 tl diğer bir kere kullanılmışa bakıcam dediğim gibi onu daha çıkartmadım.[/QUOTE]
E cnm sifiri zaten 45 TL kargoyla sıfır fiyatına gelecek yani

Ben internetten baktım 60 dan başlıyor evim marka cnm ona gore fiyat koydum ben ve bnmkide sıfır bakmak için bile acilmadi. Ama tabi kargoda olunca ona gore fiyat girer herhalde orasını bilemicem.

Ben internetten baktım 60 dan başlıyor evim marka cnm ona gore fiyat koydum ben ve bnmkide sıfır bakmak için bile acilmadi. Ama tabi kargoda olunca ona gore fiyat girer herhalde orasını bilemicem.

[QUOTEsıfırı zatan, post: 40995357, member: 443085"]nevresim resimdekinin aynısı. ben hiç açmadım. evde var diye gerek duymadım. %100 pamuk. fiyat 40 tl diğer bir kere kullanılmışa bakıcam dediğim gibi onu daha çıkartmadım.
E cnm sifiri zaten 45 TL kargoyla sıfır fiyatına gelecek yani[/QUOTE]

Yanlışlık olmasin tekrar baktım 49 TL sıfırı. Ben 40 dedim istanbulici elden teslim de yine uyguna gelmiş olur kargo dersen ayni fiyata gelmiş olur. Benimki de sıfır magazadakinden farkı yok zaten. Beğenen alabilir begenmeyene illaki al demiyorum zaten.

E cnm sifiri zaten 45 TL kargoyla sıfır fiyatına gelecek yani

Yanlışlık olmasin tekrar baktım 49 TL sıfırı. Ben 40 dedim istanbulici elden teslim de yine uyguna gelmiş olur kargo dersen ayni fiyata gelmiş olur. Benimki de sıfır magazadakinden farkı yok zaten. Beğenen alabilir begenmeyene illaki al demiyorum zaten.[/QUOTE]
İst dışındayım o yüzden bana çok tuzlu canım teşekkürler

birde bu var 30tl düşünüyorum ama yardımcı olmaya çalışırım yinede. birde kullanılmamış fistolu falan yastık çiftlerim var

Eklentiler

• IMG_20150517_172022.jpg
    IMG_20150517_172022.jpg
    154,7 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20150517_172159.jpg
    IMG_20150517_172159.jpg
    171,2 KB · Görüntüleme: 60
valla cnm internetten değil ben dün eminönüne gittim nevresim takımları hepsi 45 tl
birde bu var 30tl düşünüyorum ama yardımcı olmaya çalışırım yinede. birde kullanılmamış fistolu falan yastık çiftlerim var
Ne marka bunlar

Back
X