• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mune huysuz ve tatlı kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizinle tartışmak niyetinde değilim ama konu sahibinin tavırlarıyla nasıl göründüğünün, ne giydiğinin alakası yok bence.
Eleştiriyi yanlış yerden yapıyorsunuz, şu anki problem tavırlarıyla alakalıyken siz çok farklı bir yerden giriyorsunuz olaya. Bu çok yaralayıcı olabilir, hassas konulara girerken böyle dikkatsizce davranmayalım lütfen. Neyse size iyi forumlar.

Canım başındakini belirtme nedeni sandığın gibi değil, hakaret etti 1-2 kişiye, sonra ben onu fotoğrafından da bulurum dendi, bunun üzerine hani siyah görünüyor ya saç gibi, siyah saçlı kişilere odaklanılmasın diye eşarp olduğu yazıldı. Olay bu.

Kızlar bu küçük anne ikinci çocuğa mı gebe? Hamilelik takvimi öyle diyor da. Ben şok. Ben iptal. :deli:

N
aslında böyle bi konu acıldıgı iyi olmus sistemde degisiklik yapılsa iyi olur kisi hesabını siliyosa actıdı tüm konuların yorumlarında silinmesi lazım
Niye ki? Silinmesini istediğin şeyi hiç paylaşmamak daha akıllıca değil mi? Buraya birisi işlediği bir suçu yazsın sonrada üyeliğiyle birlikte konuyu da silip gitsin öyle mi?

Niye silinmiyor???

Kadin sabahtan aksama kadar pc basina beklemiyo biliyon mu kardes ?
Pardon evladim!
Mune dedigin saksida yetisen bi bitki degil
Bir insan !
Evli ,coluk cocuk sahibi yani ...
Senin keyfine gore harekette etmiyor
Bekle biraz !!
Alla Alla ya

Minicik anne. Biraz yaşına uygun davran. Senden büyük insanlara bu ne saygısızlık. Bir sürü konu aç yardım işte ondan sonra da ayy bu ne saçma siteymis. Hadi canim hadeee

Ay adıma konu açılınca heyecan yapmıştım, kalbim küt küt attı, konuşma mı hazırlasam dedim ama :(
Bir kere, bir kerecik olsun Mune tatlı kadındır demek için konu açsanız ya:dondurma:
Fazla geyik yapmışsınız dağılın çabuk:sinirli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X