Merhaba öncelikle Nilüfer derken sanırım MUMU02'den bahsediyordun. :)) Altındaki çiçek isimlerinin anlamı farklı nickler üsttekiler bilgin olsun :)
CC kişinin boyuna, kilosuna, omuz genişliğine, meme ölçülerine, meme dokusuna vs. değişiyor. Yani bana takılan cc ile başka birine takılan cc aynı görüntüyü vermez ve herkeste farklı bir beden numarası yaratır. Bu nedenle cc yi öncelikle bir doktora gidip, görüşüp kararlaşırmak gerekir. Doktor şu cc ler uygundur der. Ve kişi de olabilecekler arasında tercihini yapar.
Damla - yuvarlak protez durumuna gelince ikisine de çok fazla talep var. Ama öncelikle ameliyatın yapılış yöntemini doktorun belirlemesi gerek. Yapılan yönteme göre tercih edilecek olan protezin duruşu değişecektir. Benim tercihim asla yuvarlak olmadı, aklımdan geçirmediğim hatta görmeye bile gerek duymadığım bir çeşitti. Öncelikle bir doktorla görüşüp işlemlerle ilgili bilgi almanı öneririm sonrasında cc ve protez konusu daha netlik kazanmış olur ki. Mutlu günler :)
ya oralet reglim gecikti. ameliyata denk gelecek diye korkuyorum ne yapacağım ben ya :26:
ya kızlar bend egöğüs silikonunu çok istiyorum,eşimi bir türli ikna edemiyorum,şimdi askerde,en azından o yokken yaptırayım diyorum,yok diyor başka birşey demiyor,nasıl ikna edebilcem ben onu(( yardım edin bana..
ya oralet reglim gecikti. ameliyata denk gelecek diye korkuyorum ne yapacağım ben ya :26:
canım "kısmetse" diye başlamak istiyorum, çünkü bi aksilik çıkacak diye ödüm kopuyor. Kısmet olursa 1 şubatta barış çakıra göğüs büyütme ameliyatı olacağım. Sanırım bu ay 6000 tl oldu fiyati ama inşallah olmamıştır. 500 tl açığım var onu kapatmaya çalışıyorummeraba altın86 bende yarın muayene olmaya gıdıcem sanırım sende ğöğüs buyutme amelıyatı olacaksın hangı doktor ve ne zaman olucaksın paylasırsan sevınırı bıde ucretı nedır? Senın ıcın sakıncası yoksa
meraba altın86 bende yarın muayene olmaya gıdıcem sanırım sende ğöğüs buyutme amelıyatı olacaksın hangı doktor ve ne zaman olucaksın paylasırsan sevınırı bıde ucretı nedır? senın ıcın sakıncası yoksa
canım "kısmetse" diye başlamak istiyorum, çünkü bi aksilik çıkacak diye ödüm kopuyor. Kısmet olursa 1 şubatta barış çakıra göğüs büyütme ameliyatı olacağım. Sanırım bu ay 6000 tl oldu fiyati ama inşallah olmamıştır. 500 tl açığım var onu kapatmaya çalışıyorum(((
hersey ıstedığin gıbı olu ınsallah benımde 6000 tl butcem var yarın nacı celık e gıdıcem fıyat konusunda anlasrsak hmen amelıyat ıcın tarıh alıcam ben bu sıtede acemıyım senı tekrar bulabılırsem gelışmelerı paylasmak ısterım
bir tek sen pipirikli değilsin , bu benim 3. yılım . 2.5 yıl arastırdım :)
konuyu gorunce yazamadan edemedım
2007de amelıyat olan bır ınsan olarakdan suan yınede memnunum goguslerımden ancak cocuk dogurduktan sonra kesınlıkle tekrar amelıyat olucam cunku ılk amelıyatımdan suan cok rahat 15 kg ustundeyım ve dıyet yapıyorum dıyet bıtınce hamıslık dusundugumden dogum sonrası dusunuyorum tekrardan. Ayrıca benım 3 sut bezım alınmak zorunda kaldı. YAnı ben emzıremeyenlerdenım. Konu sahıbı arkadasım sızıde ekledım resımlerınızı gormek acısından.
Selam,
Tekrar düşünmenin nedeni herhalde kilo aldığın için gögüslerin küçük kaldı die düşünüyorum doğru mu?
konuyu gorunce yazamadan edemedım
2007de amelıyat olan bır ınsan olarakdan suan yınede memnunum goguslerımden ancak cocuk dogurduktan sonra kesınlıkle tekrar amelıyat olucam cunku ılk amelıyatımdan suan cok rahat 15 kg ustundeyım ve dıyet yapıyorum dıyet bıtınce hamıslık dusundugumden dogum sonrası dusunuyorum tekrardan. Ayrıca benım 3 sut bezım alınmak zorunda kaldı. YAnı ben emzıremeyenlerdenım. Konu sahıbı arkadasım sızıde ekledım resımlerınızı gormek acısından.
Aksıne sarkmalar oldu hafıften
yanı deforme dıyım
Ayrıca hamıle kalınca tekrar aynı sorunlar olucak
arkadaşlar lütfen yardım edin araştırmaktan beynim bulandı
söyleyin bana kime didiyim bütcem en fazla 3500 barış çakır sizce kaça yapıyo bilen var mı lüüüüüüüüütfeeeeeeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?