MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

ya oralet reglim gecikti. ameliyata denk gelecek diye korkuyorum ne yapacağım ben ya :26:

ya oralet reglim gecikti. ameliyata denk gelecek diye korkuyorum ne yapacağım ben ya :26:

Canım sıkıntı yok, senin için Sevin Hanımı arayıp bilgi aldım meme ameliyatlarında sorun yok dedi.
Rahat ol, stresi kendinden uzak tutmaya çalış güzel şeyler düşün ne bileyim süslü püslü çamaşırlar, havalı bikiniler gibi :))

ya kızlar bend egöğüs silikonunu çok istiyorum,eşimi bir türli ikna edemiyorum,şimdi askerde,en azından o yokken yaptırayım diyorum,yok diyor başka birşey demiyor,nasıl ikna edebilcem ben onu (( yardım edin bana..

Selam,

Eşini ikna itmek konusunda sana yardımcı olamam. Onun için sana bol şans diliyorum:)))

kaç gündür internette araştırıyorum.ne kadar araştırma o kadar kafa karışıklığı.o kadar farklı şeyler söyleyen varki.3 defa ameliyat olmak zorunda olandan,yeni halinden memnun olmayana kadar.mutlu mesut olan kişi sayısıda çok fazla.ama olumsuz örnekler daha çok göze çarpıyor.benmi çok pinpirikliyim bilemiyorum

meraba altın86 bende yarın muayene olmaya gıdıcem sanırım sende ğöğüs buyutme amelıyatı olacaksın hangı doktor ve ne zaman olucaksın paylasırsan sevınırı bıde ucretı nedır? senın ıcın sakıncası yoksa

canım "kısmetse" diye başlamak istiyorum, çünkü bi aksilik çıkacak diye ödüm kopuyor. Kısmet olursa 1 şubatta barış çakıra göğüs büyütme ameliyatı olacağım. Sanırım bu ay 6000 tl oldu fiyati ama inşallah olmamıştır. 500 tl açığım var onu kapatmaya çalışıyorum (((

bu sıtede acemıyım bıraz yardımcı olun kızlar

hersey ıstedığin gıbı olu ınsallah benımde 6000 tl butcem var yarın nacı celık e gıdıcem fıyat konusunda anlasrsak hmen amelıyat ıcın tarıh alıcam ben bu sıtede acemıyım senı tekrar bulabılırsem gelışmelerı paylasmak ısterım

bulursun güzelim görüşürüz yine

konuyu gorunce yazamadan edemedım
2007de amelıyat olan bır ınsan olarakdan suan yınede memnunum goguslerımden ancak cocuk dogurduktan sonra kesınlıkle tekrar amelıyat olucam cunku ılk amelıyatımdan suan cok rahat 15 kg ustundeyım ve dıyet yapıyorum dıyet bıtınce hamıslık dusundugumden dogum sonrası dusunuyorum tekrardan. Ayrıca benım 3 sut bezım alınmak zorunda kaldı. YAnı ben emzıremeyenlerdenım. Konu sahıbı arkadasım sızıde ekledım resımlerınızı gormek acısından.

Herkese selam,

Bu konuda ince eleyip sık dokumak normal arkadaşlar ama abartmamak lazım titizlendikçe en ufak bir aksilikte eyvah o mu oldu eyvah napıcam diye psiklojinizi bozarsınız. İşinin ehli doktoru bulduğunuzda ve hastane ortamında ameliyat olduğunuz takdirde sorun yaşamazsınız.Allah kolaylıklar versin isteyen herkese nasip etsin. Ameliyattan önce lütfen rahat olun aslına bakarsanız gögüs büyütme ameliatları en basit ameliyatların başını çekiyor. Tek çekince büyüklüğü konusunda doğru karar vermek.

Ben büyüklüğünden çok memnunum hiç kimse silikon olduğunu anlamıyor anlamasıda mümkün değil,

Bu akşam daha az önce kızımın yorumu ne biliyormusunuz yaşı 18 bende 42 oldum bu arada, Anne yat kalk hayatta tek pişmanlığını şunları niye daha önce yaptırmadım diye olsun dedi. :)))))))))

Onun için ertelemeyin ötelemeyin arkadaşlar tek söyleyebileceğim şey bu.

Birde büyüklüğü konusunda tekrar söyliyim bana 320 ve 280 takıldı yanii 320 e eşitlendi. gögüs altım 78 gögsüm silikondan sonra şu anda tam 90 oldu. Silikon önce 83 falandı ameliyat sonrasında şişikinlik ve gerginlik varken 92-93 cm di. ölçülerinizi ona göre seçin çok dar bir yapınız yok ise hiç doğum yapmamışsanız annenize benzeyen bir yapınız varsa onun durumunuda göz önüne alın derim ben bu operasyonu tek bir seferde mutlu olarak atlatmak istiyorsanız.

Hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum.

Bu arada sevgili abcj şaşıırttın beni ben seni operasyon olmuşsundur die düşünüyordum.:))))

Selam,

Tekrar düşünmenin nedeni herhalde kilo aldığın için gögüslerin küçük kaldı die düşünüyorum doğru mu?

Selam,

Tekrar düşünmenin nedeni herhalde kilo aldığın için gögüslerin küçük kaldı die düşünüyorum doğru mu?

Aksıne sarkmalar oldu hafıften
yanı deforme dıyım
Ayrıca hamıle kalınca tekrar aynı sorunlar olucak

Arkadaşım sen silikon ameliyatı olmamışsınki küçültme ameliyatı olmuşsun. Hiç anlamadım burada ne yorumu yapmaya çalıştığını. Anlayanlar beni aydınlatsın lütfen

arkadaşlar lütfen yardım edin araştırmaktan beynim bulandı
söyleyin bana kime didiyim bütcem en fazla 3500 barış çakır sizce kaça yapıyo bilen var mı lüüüüüüüüütfeeeeeeeeeen

Aksıne sarkmalar oldu hafıften
yanı deforme dıyım
Ayrıca hamıle kalınca tekrar aynı sorunlar olucak

seda__ merhaba,

Göğüslerdeki meme deformasyonu meme dokusunun büyüklüğüyle ilgilidir birincil olarak.
Sonrasında ciddi kilo-alma verme durumları da bu durumu tetikler.

Senin geçmiş yazılarında göğüs küçültme sayfasında yazdıklarını da okudum zaten neden süt bezin alındı onu anlamamıştım şimdi netleşmiş oldu aklımdakiler.
Protezde küçülme - büyüme olmaz. Meme dokusu deforme olur. Bu da özetle büyüklük ve dokudaki ciddi değişimlerden kaynaklanır.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…