Merhaba öncelikle Nilüfer derken sanırım MUMU02'den bahsediyordun. :)) Altındaki çiçek isimlerinin anlamı farklı nickler üsttekiler bilgin olsun :)
CC kişinin boyuna, kilosuna, omuz genişliğine, meme ölçülerine, meme dokusuna vs. değişiyor. Yani bana takılan cc ile başka birine takılan cc aynı görüntüyü vermez ve herkeste farklı bir beden numarası yaratır. Bu nedenle cc yi öncelikle bir doktora gidip, görüşüp kararlaşırmak gerekir. Doktor şu cc ler uygundur der. Ve kişi de olabilecekler arasında tercihini yapar.
Damla - yuvarlak protez durumuna gelince ikisine de çok fazla talep var. Ama öncelikle ameliyatın yapılış yöntemini doktorun belirlemesi gerek. Yapılan yönteme göre tercih edilecek olan protezin duruşu değişecektir. Benim tercihim asla yuvarlak olmadı, aklımdan geçirmediğim hatta görmeye bile gerek duymadığım bir çeşitti. Öncelikle bir doktorla görüşüp işlemlerle ilgili bilgi almanı öneririm sonrasında cc ve protez konusu daha netlik kazanmış olur ki. Mutlu günler :)
ya oralet reglim gecikti. ameliyata denk gelecek diye korkuyorum ne yapacağım ben ya :26: