seda__ merhaba,
Göğüslerdeki meme deformasyonu meme dokusunun büyüklüğüyle ilgilidir birincil olarak.
Sonrasında ciddi kilo-alma verme durumları da bu durumu tetikler.
Senin geçmiş yazılarında göğüs küçültme sayfasında yazdıklarını da okudum zaten neden süt bezin alındı onu anlamamıştım şimdi netleşmiş oldu aklımdakiler.
Protezde küçülme - büyüme olmaz. Meme dokusu deforme olur. Bu da özetle büyüklük ve dokudaki ciddi değişimlerden kaynaklanır.
Geçmiş olsun.
seda__ burada doktora sorulan soruya bile kendisi cevap vermiş.. Sağolsun çok paylaşımcı sanırım ama keşke ilgili yerlere yazsa mesajlarını
ben yeni evliyim,eşime bugüne kadar söyleyememiştim.bugün hafiften çıtlattım konuyu,lüzum yok falan gibi konuştu ama ben karar versem karşı çıkmayacak,yuppi.çok mutluyum arkadaşlar.hepiniz sağolun,özellikle konu sahibi arkadaş.tedirginliğim sizin sayenizde azaldı.
seda__ burada doktora sorulan soruya bile kendisi cevap vermiş.. Sağolsun çok paylaşımcı sanırım ama keşke ilgili yerlere yazsa mesajlarını
basit şeyler için kalp kırmanın anlamı yok arkadaşlar.burası sanal olsada bizler gerçeğiz.
Selam arkadaşım,
Arkadaş olarak ekledim resimleri görebilirsin:)))
gördüm arkadaşım,süper.maşallah diyelim.
Ben neden göremedim bu resimi acaba :26:Arkadaşlar bugün Barış Bey le randevum vardı. 25 gün oldu ameliyat olalı uyuşukluk bir süre daha sürer sabırlı olun dedi. Gögüs ucu hassasiyeti ile ilgilide his kaybı en kötüşeydir hassasiyet his kaybı olmadığını gösterir buna sevinmeliyiz. Hassasiyette geçici bir durum dedi.
Bugün barış beyden diğer yöntemlerle ilgili resimler göstermesini isteim birkez daha doğru karar vermişim die sevindim
ben bir türlü göremiyorum resimleri
Baktım resim göremedim canım ben ya :44:Aktivasyon diye yazmışşın o nasıl oluyor fiyatı ne kadar bu arada değer mi yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?