• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

seda__ merhaba,

Göğüslerdeki meme deformasyonu meme dokusunun büyüklüğüyle ilgilidir birincil olarak.
Sonrasında ciddi kilo-alma verme durumları da bu durumu tetikler.

Senin geçmiş yazılarında göğüs küçültme sayfasında yazdıklarını da okudum zaten neden süt bezin alındı onu anlamamıştım şimdi netleşmiş oldu aklımdakiler.
Protezde küçülme - büyüme olmaz. Meme dokusu deforme olur. Bu da özetle büyüklük ve dokudaki ciddi değişimlerden kaynaklanır.
Geçmiş olsun.

Canım oralet,

Teşekkürler :5:

seda__ burada doktora sorulan soruya bile kendisi cevap vermiş.. Sağolsun çok paylaşımcı sanırım ama keşke ilgili yerlere yazsa mesajlarını:68:

ben yeni evliyim,eşime bugüne kadar söyleyememiştim.bugün hafiften çıtlattım konuyu,lüzum yok falan gibi konuştu ama ben karar versem karşı çıkmayacak,yuppi.çok mutluyum arkadaşlar.hepiniz sağolun,özellikle konu sahibi arkadaş.tedirginliğim sizin sayenizde azaldı.

ben yeni evliyim,eşime bugüne kadar söyleyememiştim.bugün hafiften çıtlattım konuyu,lüzum yok falan gibi konuştu ama ben karar versem karşı çıkmayacak,yuppi.çok mutluyum arkadaşlar.hepiniz sağolun,özellikle konu sahibi arkadaş.tedirginliğim sizin sayenizde azaldı.

Sevindim senin adına her kadın mutlu olmayı hakediyor canım inşallah en kısa sürede kavuşursun hayaline:)))))))))))

Ancak suan gırdıgım ıcın sımdı cevap yazabılıyorum. Kızlar kısacası yanlıs yere yazmısım. Hem resımlerı goremedıgım ıcın hem bır oncekı konuda meme kucultmeye yazdıgımdan dolayı.
Gördüğüm kadarıyla pek bir eğlenmişsiniz :)
Altı ustu yanlıs yere konu acmam sanmıyorumkı paylasım yapmamla dalga gecılebılecegını :)
Size ıyı forumlar

seda__ burada doktora sorulan soruya bile kendisi cevap vermiş.. Sağolsun çok paylaşımcı sanırım ama keşke ilgili yerlere yazsa mesajlarını:68:

Nickinle cıdden bagdasan bırısın arkadaım :1:
Yalnız doktora sorulsada kendı paylasımımı yapmam senı uzmesın bu kadar. Doktoru bıle uzmeyıp onaylamasına sebebse sıkma sen canını

Bencede kalp kırmanın manası yok
hatamız varsada ızahına gore uyarılıp olup bıterdı.
Yınede tekrardan hayırlı olsun amelıyatın.

Arkadaşlar bugün Barış Bey le randevum vardı. 25 gün oldu ameliyat olalı uyuşukluk bir süre daha sürer sabırlı olun dedi. Gögüs ucu hassasiyeti ile ilgilide his kaybı en kötüşeydir hassasiyet his kaybı olmadığını gösterir buna sevinmeliyiz. Hassasiyette geçici bir durum dedi.

Bugün barış beyden diğer yöntemlerle ilgili resimler göstermesini isteim birkez daha doğru karar vermişim die sevindim
Ben neden göremedim bu resimi acaba :26:

mavisssssss

özelden yazmışsın fakat özel mesajın kapalı senin onun için buradan takip edersin.

Selam,

Özel mesajlar çok uğraştırdığı için aslında bu bölümü çok kullanmıyorum. Sorularını sayfamdan sorarsan daha çabuk cevap alırsın ve her kafana takılanı sorabilirsin.

Koltuk altından ve gögüs ucu kesisinden ameliyat olmayı benim doktorum önermiyor.. Doktorun kim iyi araştırdın mı? Bu konu çok önemli sonrasında üzülmemek için.

Ben gögüs altı kesisi ile ameliyat oldum izler kesinlikle önemsenecek bir şekilde değil onun için iz konusunu hiç dert etme bir yıl sonra minumum düzeye iniyor zaten ben daha ameliyat olalı 4 ay oldu ama resimlerde göreceksin iz gözükmüyorum karşında duran biri mümkün değil göremez canım.

Hakkında hayırlısı:))

Baktım resim göremedim canım ben ya :44:Aktivasyon diye yazmışşın o nasıl oluyor fiyatı ne kadar bu arada değer mi yada

Baktım resim göremedim canım ben ya :44:Aktivasyon diye yazmışşın o nasıl oluyor fiyatı ne kadar bu arada değer mi yada

Selam,

resimleri görebilmen gerek acemilikten olsa gerek:))) Değer mi demişsin benim önceki halimden değer hemde çoookk değer seni bilemiyorum bazıları normal gögüs ölçülerinde daha büyük olsun benden önce onlar farkedilsin diye düşünebiliyor aynanın karşısında ne hissediyorsun, birinin yanında açabilecek kadar rahatmısın? bikini denediğinde mutlumusun yada giydiklerin seni mutlu ediyor mu eğer ben bu soruların hepsine mutluyum diyorsan gereksiz ve değersiz

Yok ben bunların çoğuna mutsuzum diye cevap veriyorsan değer canım.

Bu işin maliyetini sormuşsun 6000TL ben Barış Çakır a ameliyat oldum. Ameliyat sonrası sıkıntısı ölüyorum dedirtmeyen sadece gerginliğin 3-4 gün için en minimum seviyeye iniyor ondan sonra çok hızlı bir şekilde toparlanıyorsun.

Sonrası dahada muhteşem dolgulu çamaşırları atıyorsun yerine istediğin modelleri alıp koyuyorsun yinede eskisi gibi yapay çamaşırların doldurduğu kapladığı o alan estetik oluyor canım

Her zaman sorularını sorabilirsin:=)

Back