Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili Mumu ,
bende ameliyat düşünüyorum özelliklede Barış beye , senden rica etsem sanırım ekleme yapıyorsun resimler için , benide eklersen çok sevinirim .
en azından banada fikir olur .. ayrıca çok geçmiş olsun sanada .
tşklerr
Çok teşekkür ederim. Ekliyorum:=))
Mumu , öncelikle eklediğin için tekrar tşkler .
ayrıca gerçekten çok ama çokk beğendimm , kesinlikle değmiş , harika görünüyorlar :))
böyle sonuçlar görünce insanın gerçekten cesareti daha bi toplanıyo ...
herşey gönlünce olsun cnm :)
Selam canım ekledim :=)
Darısı seninde başına tatlım
mumu çok hoş olmuşlar...
çok begendim gülerek kullan inşş
ya vallahi eşim kızarsa da kıszın bu benim aklımdan cıkmıyor..mağdurum ben mağdurum mağdurum ben mağdurum(bende göğüs isterim:)))
zahmetsiz değil demişsin ya ben olayım sonra evdeki agrılar kısmında falan yardım eder diye ümit ediyorum..
Ben; eczane olsun, aktar olsun veya ünlü birinin reklamını yaptığı bir ürün olsun çok krem, jel vs.vs. kullandım hala çekmecelerimde yer kaplar dünyanın parasını verdiğim için işe yaramasa bile atmaya kıyamam. Krem niyetine ellerime sürüyorum.
Bıçak altına yatmadan bunun bir yöntemi olduğuna inanmıyorum ben sadece vakit kaybı bu.
Selam,
Bildiğiniz yöntem neyse var demeyin anlatın ve bunu ispat edin bu şekilde piyasada gerçekten çok şeyler söyleniyor ama sadece söyleniyor. Komik bir yorum olmuş bu forumda gögüs bakımı ile ilgili başlıkta paylaşın daha uygun olur.
mumucum cvp vermen için daha kaç kez yazmam gerekicek.bende düşünüorum yaptırmayı ama korkuorum.resmini göremiorum yardımcı olursan sevinirim en azından fikir edinmiş olurum.
hayırlı olsun arkadaşım.
bende düşünüyorum ama endişeliyim.benimkilerçok minikler.
endişemin nedeni canım tatlıdır biraz.birde araştırmalarımda iz kalabileceğini gördüm.görüştüğüm doktor böyle birşeyin olmayacağını söyledi ama emin değilim.
yani değermi külfete?
kızlar merhaba, bende yeniyim yaptırmak niyetindeyim, fakat hiç bir fikrim yok. merak ediyorum kac cc..ve damla mı?
nilüfer arkadaşımızdan ricam bu konuda yardım rica ediyorum ve görünü olarak merak ediyorum. mutlu günler :)