MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

sevgili Mumu ,

bende ameliyat düşünüyorum özelliklede Barış beye , senden rica etsem sanırım ekleme yapıyorsun resimler için , benide eklersen çok sevinirim .
en azından banada fikir olur .. ayrıca çok geçmiş olsun sanada .

tşklerr

Çok teşekkür ederim. Ekliyorum:=))

Çok teşekkür ederim. Ekliyorum:=))

Mumu , öncelikle eklediğin için tekrar tşkler .
ayrıca gerçekten çok ama çokk beğendimm , kesinlikle değmiş , harika görünüyorlar :))

böyle sonuçlar görünce insanın gerçekten cesareti daha bi toplanıyo ...

herşey gönlünce olsun cnm :)

Teşekkür ederim.

mumu çok hoş olmuşlar...
çok begendim gülerek kullan inşş
ya vallahi eşim kızarsa da kıszın bu benim aklımdan cıkmıyor..mağdurum ben mağdurum mağdurum ben mağdurum(bende göğüs isterim:)))
zahmetsiz değil demişsin ya ben olayım sonra evdeki agrılar kısmında falan yardım eder diye ümit ediyorum..

Aslında yaptırdıktan sonra onunda çok memnun olacağından eminim ama söz konusu evlilik olunca aman aman hatırlatıyım dedim ben:=)) Ameliyat sonra kadın olduğunu daha hissediyorsun tabiki gögüslerimiz olmasada öyleyiz ama gerçekten yapıldıktan sonra bambaşka bir şey oluyor:)))

öptüm seni

merhabalar ben yeni üye oldum siteye.meme estetiği konusunda beninmde kafamda sor işaretleri oluşuyor cesaret edemiyorum bir türlü.Resimler görünmüyor.acemilik kötü işte

Sevgili ORALET:=))

Dikkat et gögsünü büyütmeyen ürünler ellerini büyütmesin:)))))))))

resimleri nasıl görücem diye sormuştum

mumucum cvp vermen için daha kaç kez yazmam gerekicek.bende düşünüorum yaptırmayı ama korkuorum.resmini göremiorum yardımcı olursan sevinirim en azından fikir edinmiş olurum.

mumucum cvp vermen için daha kaç kez yazmam gerekicek.bende düşünüorum yaptırmayı ama korkuorum.resmini göremiorum yardımcı olursan sevinirim en azından fikir edinmiş olurum.

Selam,

Öncelikle belirtmek istiyorum bu konu hakkında fikir edinmek istiyorsan doktorlar öneriler kısmından başlayabilirsin. Öncelikle bu ameliyatı düşünen kişinin kilosu sabit olmalı yani ben ideal kilomda değilim diye düşünen biri ameliyat olmamalı silikonun büyüklüğünün ayarlanması açısından:)) Ondan sonrada resimler tecrübelerden tabiki faydalanabilirsin. Üzgünüm resimlerden önce daha çok bilgi edinmen lazım

hayırlı olsun arkadaşım.
bende düşünüyorum ama endişeliyim.benimkilerçok minikler.
endişemin nedeni canım tatlıdır biraz.birde araştırmalarımda iz kalabileceğini gördüm.görüştüğüm doktor böyle birşeyin olmayacağını söyledi ama emin değilim.
yani değermi külfete?

Son düzenleme:

Selam,

Evet endişe ben çok kararlı olmama rağmen bende de olmuştu. İz konusunda kesinlikle kalmaz diyen birine ben kendimi emanet etmezdim. Tecrübelerimden ve araştırmlarıma güvenerek söylüyorum. Ben gögüs altı kesisi ile oldum elbette iz var olacakta ama bu iz beni rahatsız edecek skarlı bir görünüm değil zamana yayılıca dahada silikleşicek. Dolayısıyla ben gögsüm olsun dedim iz konusuna hiç takılmadım. Ameliyat sonrası benim ilk hafta konfosrsuzdu ama ölüyorum dedirten hiçbir ağrım olmadı.

Dolayısıyla külfete değerrrrrr. Mutlu günler

goremiyorum resimleri, ben de çok merak ettim, uzun süredir araştırıyorum ama bir türlü ikna olamadım. burayı okyunca inan çok heyecanladım. dumduz benim yaaa (

en önemlisi karar verebilmek,evet istiyorum diyebilmek.işte benim sıkıntım burada.istiyorum ama kararlı değilim.sizin gibi bizzat tecrübe sahibi olmuş arkadaşlar cesaret veriyor doğrusu.resimleri kaldırdınız heralde veya sitenin henüz acemisi olduğumdan bulamadım.bahsettiğiniz izin çapını merak ettim açıkçası.ve ne kadar bir sürede silikleşiyormuş,bilginiz varmı?

kızlar merhaba, bende yeniyim yaptırmak niyetindeyim, fakat hiç bir fikrim yok. merak ediyorum kac cc..ve damla mı?
nilüfer arkadaşımızdan ricam bu konuda yardım rica ediyorum ve görünü olarak merak ediyorum. mutlu günler :)

Merhaba öncelikle Nilüfer derken sanırım MUMU02'den bahsediyordun. :)) Altındaki çiçek isimlerinin anlamı farklı nickler üsttekiler bilgin olsun :)

CC kişinin boyuna, kilosuna, omuz genişliğine, meme ölçülerine, meme dokusuna vs. değişiyor. Yani bana takılan cc ile başka birine takılan cc aynı görüntüyü vermez ve herkeste farklı bir beden numarası yaratır. Bu nedenle cc yi öncelikle bir doktora gidip, görüşüp kararlaşırmak gerekir. Doktor şu cc ler uygundur der. Ve kişi de olabilecekler arasında tercihini yapar.

Damla - yuvarlak protez durumuna gelince ikisine de çok fazla talep var. Ama öncelikle ameliyatın yapılış yöntemini doktorun belirlemesi gerek. Yapılan yönteme göre tercih edilecek olan protezin duruşu değişecektir. Benim tercihim asla yuvarlak olmadı, aklımdan geçirmediğim hatta görmeye bile gerek duymadığım bir çeşitti. Öncelikle bir doktorla görüşüp işlemlerle ilgili bilgi almanı öneririm sonrasında cc ve protez konusu daha netlik kazanmış olur ki. Mutlu günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…