• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

mumu , ameliyat sonraskı resımlerını gorustum, o zamandan bu zamana ne kadar degıstı meak edıyorum dogrusu

Mumucum. Ameliyat izlerin ne alemde. Sen sarışınsın değil mi. Beyaz tenlilerin bu tür durumlarda daha avantajlı olduğunu duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum :26:

Selam,

resimleri görebilmen gerek acemilikten olsa gerek:))) Değer mi demişsin benim önceki halimden değer hemde çoookk değer seni bilemiyorum bazıları normal gögüs ölçülerinde daha büyük olsun benden önce onlar farkedilsin diye düşünebiliyor aynanın karşısında ne hissediyorsun, birinin yanında açabilecek kadar rahatmısın? bikini denediğinde mutlumusun yada giydiklerin seni mutlu ediyor mu eğer ben bu soruların hepsine mutluyum diyorsan gereksiz ve değersiz

Yok ben bunların çoğuna mutsuzum diye cevap veriyorsan değer canım.

Bu işin maliyetini sormuşsun 6000TL ben Barış Çakır a ameliyat oldum. Ameliyat sonrası sıkıntısı ölüyorum dedirtmeyen sadece gerginliğin 3-4 gün için en minimum seviyeye iniyor ondan sonra çok hızlı bir şekilde toparlanıyorsun.

Sonrası dahada muhteşem dolgulu çamaşırları atıyorsun yerine istediğin modelleri alıp koyuyorsun yinede eskisi gibi yapay çamaşırların doldurduğu kapladığı o alan estetik oluyor canım

Her zaman sorularını sorabilirsin:=)

Vay be anlattığına göre baya bir değişiklik oluyor ama 6000tl veremem ki ben çok para ya dikiş izi filan kalıyor mu ? evet biraz acemiyim doğrusu ekle filan diyorlar benide eklermisin nasıl bakacağımı sylermisim resime :44:nasıl olmuş çok merak ettim:17:

mumu , ameliyat sonraskı resımlerını gorustum, o zamandan bu zamana ne kadar degıstı meak edıyorum dogrusu

Selam canım,

3.ay kontrolünden sonra koyduğum resimler var canım. Merak ediyorsan görebilirsin

Bu arada sen ne yaptın ne zaman artık kısmetse :=)

Mumucum. Ameliyat izlerin ne alemde. Sen sarışınsın değil mi. Beyaz tenlilerin bu tür durumlarda daha avantajlı olduğunu duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum :26:

Selam Altın,

Canım ya ne olur artık şu izlere kafayı takmayın evet ben açık tenliyim fakat maalesef sigarada kullanıyorum ama yinede gerçekten çok iyi durumdalar artık hiçbir krem falana kullanmıyorum zaten görmüyorumda gögüs çizgisinde kalıyor. Güzelim takma bunları herşey çok güzel olacak:))

Bu arada benim hastaneye giderken sana tavsiyem saten pijama altı götür üst değil sadece alt kalkarken çok rahat edersin pamuklu penye eşofman yatağı tutuyor saten kaydığı için daha rahat edersin :)))

Çok güzel olacaklar kendini böyle küçük şeylerle yormaaa öptüm seni:=)

selam altın,

canım ya ne olur artık şu izlere kafayı takmayın evet ben açık tenliyim fakat maalesef sigarada kullanıyorum ama yinede gerçekten çok iyi durumdalar artık hiçbir krem falana kullanmıyorum zaten görmüyorumda gögüs çizgisinde kalıyor. Güzelim takma bunları herşey çok güzel olacak:))

bu arada benim hastaneye giderken sana tavsiyem saten pijama altı götür üst değil sadece alt kalkarken çok rahat edersin pamuklu penye eşofman yatağı tutuyor saten kaydığı için daha rahat edersin :)))

çok güzel olacaklar kendini böyle küçük şeylerle yormaaa öptüm seni:=)

:((( ya benim sorun ettiğim yok. Eşim sorup duruyor iz kalacak mı diye onun da hiç içi kaldırmıyor böyle şeyleri. Geçen gün ayak parmağım morarmış bakamadı bile. Ondan yana biraz çekiniyorum. Dün biraz araştırdım da, iz konusunda açık tenlilerin daha avantajlı olduğunu okudum. Inşallah çok sıkıntı yaratmaz. Yoksa ben görmeyeceğim izleri eşim görecek :((( sigara da kullanmıyorum zaten bu arada saten eşofmanım yok. Yazın düğün olurken saten gecelik denedim bir sürü,göğüs olmadığı için hepsi iğrenç durdu. Almadım saten hiçbir şey. Gittim normal pijama aldım sonra. Nerden bileyim sonradan işe yarayacağını ;)

:((( ya benim sorun ettiğim yok. Eşim sorup duruyor iz kalacak mı diye onun da hiç içi kaldırmıyor böyle şeyleri. Geçen gün ayak parmağım morarmış bakamadı bile. Ondan yana biraz çekiniyorum. Dün biraz araştırdım da, iz konusunda açık tenlilerin daha avantajlı olduğunu okudum. Inşallah çok sıkıntı yaratmaz. Yoksa ben görmeyeceğim izleri eşim görecek :((( sigara da kullanmıyorum zaten bu arada saten eşofmanım yok. Yazın düğün olurken saten gecelik denedim bir sürü,göğüs olmadığı için hepsi iğrenç durdu. Almadım saten hiçbir şey. Gittim normal pijama aldım sonra. Nerden bileyim sonradan işe yarayacağını ;)

Benden sana tavsiye eğer eşinin içi bu tip durumları kaldırmıyorsa ameliyattan sonra kendini esirge gösterme gögüslerinide dikiş izlerinide iyice toparlandıktan sonrada normal hayatınıza döndüğünüzde karşından bakarsa göremez diğer türlüde iz görecek durumu olmaz zaten hiç üzülme arkadaşım:)))) senden daha mutlu olacaktır

öptüm

benden sana tavsiye eğer eşinin içi bu tip durumları kaldırmıyorsa ameliyattan sonra kendini esirge gösterme gögüslerinide dikiş izlerinide iyice toparlandıktan sonrada normal hayatınıza döndüğünüzde karşından bakarsa göremez diğer türlüde iz görecek durumu olmaz zaten hiç üzülme arkadaşım:)))) senden daha mutlu olacaktır

öptüm

eve ameliyattan sonra 17. Gün döneceğim. O zamana epey toparlanır belki. Görünümü de güzelleşir inşallah. Beğenmezse moralim bozulur. Ama söyledim zaten ilk bi süre pek hoş görünmese de sonradan çok güzelleşiyor dedim. Inşallah epey düzelmiş olur eve dönene kadar.

eve ameliyattan sonra 17. Gün döneceğim. O zamana epey toparlanır belki. Görünümü de güzelleşir inşallah. Beğenmezse moralim bozulur. Ama söyledim zaten ilk bi süre pek hoş görünmese de sonradan çok güzelleşiyor dedim. Inşallah epey düzelmiş olur eve dönene kadar.

17.gün fıstık gibi olursun çok iyi olmuş böyle:)) O arada istanbulda mı kalacaksın eğer öyleyse tanışmak isterim seninle canım öptüm.

17.gün fıstık gibi olursun çok iyi olmuş böyle:)) O arada istanbulda mı kalacaksın eğer öyleyse tanışmak isterim seninle canım öptüm.

direnler alınıncaya kadar oradayım. sonra bursaya gideceğim. 15. gün kotrolüne tekrar ist.a geleceğim. hastaneye yakınsan beklerim gel ziyaretime :))) ameliyattan sonra çıkamam zaten. kontrole gelince de bi günlüğüne geleceğim zaten. fırsatını bulursan beklerim.

Altıncıgım sen ameliyatını ayın 31 indemi oluyorsun?Bende eger fırsat bulabilirsem seni ziyarete gelmeyi isterim.Ameliyatını acıbadem fulyadamı olacaksın?Birde senin gerçek ismini bana özelden yazki eger gelirsen orada yani hastane kolidorlarında ALTIN 86 diye bagırıp aramiyim:90:

Back