Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mumucim valla bugün tekrardan baktım resimlerine.ya cidden sen gerçekten silikon ameliyatı oldunmu:):)o kadar doğal duruyoki pess valla alla alla ne gzl yaa kimse göğüslerin yapaymı demicek tatlım,,ne mutlu sanaaa
mumcum benımde pazartesı gunu randevum var goruşmeyı gıdcem
mumkunsa benıde eklermısın resımlerını bakım.
Selam,
Hayırlısı bakalım:)) Ekledim seni görebilirsin.
canım çook beğendım süper olmuş harıka acayıp guzel duruyo .tam benım ıstedığım gıbı gule gule kullanırsın ınşallah.
benı de kabul eder mısın canım cok heycanlandım bu yazılanları okudukça offf
benide eklermisin arkadaşım bende görmek istiyorum resimleri fikir edinmek için..:26:
canım bende barış beyde karar kıldım.aralık ayında ameliyatımı olmak istiyorum.bakalım hayırlısıÇok teşekkür ederim hayatım. Gerçekten kendim bile silikon olduğuna inanamıyorum iyiye güzele alışmak çok kolay olur derler ya, Allaha şükürler olsun inşallah bu saatten sonrada bir sıkıntı olmaz
Doktor seçimi gerçekten çok önemli gögsümü parça pincik etsen hamur gibi yoğursan silikon namına birşey gelmiyor insanın eline:)))
Barış Çakır çok genç fakat gerçekten iyi iş çıkarıyor silikon ve gögüs konusunda 6.ay kontrolüm martta o zamanda lipo ile ilgili danışıcam bakalım ne diycek heryıl zayıfla tekrar kilo al sıkıldım onun düşüncelerini merak ediyorum.
Sen de var mı? yoksa düşünen gurubundamısın?
Sevgili mumu benide eklersen çok sevinirim canım resimlerini görmek fikir edinmem adına çok yardımcı olacak. 1-2 aya kadar silikon taktırmayı düşünüyorum ve çok korkuyorum ama diğer yandanada sizin yazdıklarınızda bana cesaret veriyor. Artık benimde göğüslerim olsun yaaa dolgulu sutyenlerden kurtulmak istiyorumSelam,
senide ekledim.
geçmiş olsun canım gerçekten çok hoş görünüyorlar.sütyenli resimler iyi olmuş dekolten çok hoş duruyor.iz konusundada diyecek bişey yok.sen söylemediğin sürece bunu kimse anlayamaz.maşallah güle güle kullan :)
Sevgili mumu benide eklersen çok sevinirim canım resimlerini görmek fikir edinmem adına çok yardımcı olacak. 1-2 aya kadar silikon taktırmayı düşünüyorum ve çok korkuyorum ama diğer yandanada sizin yazdıklarınızda bana cesaret veriyor. Artık benimde göğüslerim olsun yaaa dolgulu sutyenlerden kurtulmak istiyorum
yaa çok özeniyorum:))yıllardır tek hayalim:)
ama eşim inanılmaz karşı onada süprizmi yapsam ne:) arada yurt dışına gidiyor iş içn hemen kaçamak yapıp ameliyat olsam)
gerci öğretmenim bakalım hangi araya sıkıştıracağım..mumu02 beni eklersen bende bakabilr myiim resimlere..bende barış beyle yatıp onla kalkar oldum bir doktor hakkında bu kadar mı güzel yorumlar olur ya gercekten harika bir doktor olmalı bende ona gideceğim..ya yarıyılda yada seminer döneminde:))