- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
-
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.561
günayydıınnn..
dalamanda çok sıcak nemden nefes alınmıyor.
bizde de her yerde klima var yoksa oturulmuyor evde.
ayşegül tokide oturan arkadaşlar var banyolardan su sızıyordu dikkat et.
kışın güzel ısınıyor ama.
bu arada doğum ne zaman?
meyyal marmarisli değilsin sanırım?
selam derin55 ve aysegul, klimasiz olanlara allah kolaylik versin kesinlikle birde cati latinda yasayanlara. Benim ev konum itibarlyle ziyadesiyle serin.pek sicak gormuyordum.bugun carsiya indim cok cok nem vardi. Evet marmarisli degilim karadenizliyim.ama 10 yildir marmaristeyim.bu arada aysegul tavsiyem bebek alisverisinde fazla kucuk seyler alma.ilk 3 ayda o kadar buyuyorki aldigimin cogu kucuk geldi.gelen hediyeleride buyuk seneye giyer diye ayirmistim onlarda bakmadigimdan olmadi. Gerci atilmadi dagittim ama heves ettigim gibi olmadi.nacizane tavsiyem.etiketteki aylar hic tutmuyor cunku.3,5 kiloydu benim oglum iri bir bebekte degildi. Hep goz karari aldim aydan ziyade.
ayy tüh, sinir bozucu bi durum, benim de başıma geliyor bazen... kısa yaz bu sefer o zaman, uzun yazarsan da kopyala yap ki bi daha olursa yapıştır yaparsın, olsun varsın, teşekkürler zahmet etmişsin yazmak için canım :) tecrübelerinize ihtiyacım olucak :)Yaaaaaa resmen bir sayfa yazdim yuklenmedi sinir oldum yaaaaaa..yarin pcde yazicam artik.offfff.cocugun dogumundan beri lazim olani yaptiklarimi yazdimdi.offf.
kızlaaaar siz bu Muğla da kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz yanereleer takılıyorsunuz bildiğiniz güzel yerleri yazsanıza.valla hiç bir yeri bilmemek ne kadar zor.hepimiz hasta olduk Muğla çarptı bizi:)oğlum 26 aylık oldu benim.onuda dün doktora götürdüm geniz eti dedi.burda günlerim çok zor geçiyor çok sıkılıyorum.kimsem yok bir tek eşim ben ve oğlum.alışmaya çalışıyorum.halı ihtiyacımız var mutfak için nerde bulunur uygun olması lazım.çok zormuş kızlar ya bilmediğin bir yerde yaşamak alışıcam inşallah.
ayy tüh, sinir bozucu bi durum, benim de başıma geliyor bazen... kısa yaz bu sefer o zaman, uzun yazarsan da kopyala yap ki bi daha olursa yapıştır yaparsın, olsun varsın, teşekkürler zahmet etmişsin yazmak için canım :) tecrübelerinize ihtiyacım olucak :)
meraba, hiç sıkıntı yapma, muğla ufacık bi yer, öğrenmen 1 gününü alır, bütün yollar heykele çıkar derler :) ben de 6 yıldır maraştaydım, sadece tatile geldiğim için alışveiş yapmazdım o yüzden 6 yıldır değişen şeyler olmuştur bilemiyorum, kipanın orası var ,hepsi bi yerde bi kaç mağazanın. sinemanın olduğu caddede ve heykelden batıya giderkenki caddede, yani postaneye giden yol oluyor orası,vardır mağazalar benim bildiğim. halı için geçen ben de bi yere baktım, muğladan marmarise giden yolun ula kavşağında merinos var, mobilya mağazası, ulalı olduğum için orayı biliyorum :) oraya bakmıştım, kendi halılarım kısa geldi yeni eve,serinin devamını bulabilir miyim diye ama yoktumerkezde halı mağazalarının yerini bilmiyorum maalesef. alışırsın kısa zamanda merak etme, her yeni gidilen ilde öyle oluyor, eski yerin ne kadar berbat olsa da orayı özlüyor insan, bilirim, sıkma canını, tanışırız hem belki, gider geliriz birbirimize :) ortam edinirsin eşinin iş arkadaşlarının eşleriyle falan tanışırsın.
teşekkürler meyyal ve derin. ben yatak odası takımımın şifonyerini almamıştım, 5 çekmeceliydi, onu alsam hem sonra da kendim kullanırım , işimi görür sanırım de mi? çok ufak değildi yani. tek dolap alamam onun için, alırsam takımı yani karyola beşik mi her neyse onla almam gerek, e masraf, ve bebeklerin onu kullanmayı sevmediğini, zor olduğunu söyledi herkes, basit her odaya götürebileceğim bi beşik edinicem, 6-7 aya kadar idare etsin, sonra alırız mobilya takımından diye düşündük.
haklısın ayşegül ihtiyacın olanı daha iyi görürsün sen.
birde kiracı olunca çok eşya gerçekten sıkıntı oluyor.
ben taşınırken çok daha iyi fark ettim üstelik bi arka sokağa taşındım ve çoğu şeyi verdim.
çocukların eşyaları oyuncakları hele beni baydı.
çok oyuncak sakın alma temizlik yaparken çatlayasım geliyor resmen!!
hmm evet meyyal, baskılı olanlardaben de dikkat ettim, en ucuzların baskıları çok sertti, çok pahalı da almadım, orta yollu sert olmayan kumaş ve baskılardn aldım, mendil,havlu ve battaniyeda de yumuşaklığına dikkat ettim. bakalım artık, kullandıkça tecrübe kazanırım ben de ::) çamaşır deterjanı aldım bugün granül sabun tozu muydu ne dalinin, bakalım, yarın kullanıcam inşallah :) bebek bezi için primayıöneriyorlar, siznedersiniz? çok soru soruyorum ama kusura bakmayın, rhatsız olduğunuz her an söyleyebilirsiniz, hiç alınmam öyle şeylere gerçekten :)
Bende dalan kullanmistim.halada kullaniyorim kendimizede yumusaticida istemiyor hem guzel kokuyor hem yumusak. Bez isi birazda bebege kaliyor arkadasin kizina pirima dahil hepsi alerji yapti. Mesela pirima vb 20lira ise adini bilmedigim 7liralik bir bez alerji yapmadi sadece rakamlari salladim.huggues mi ne onu hic tavsiye etmem kazik gibi.pirima ve evy baby kullandim ben memnun kalarak.ne guzel benimde alinmam gucenmem yoktir. Ama ferasetimde gucludur niyetide hissederim hemen.hem art niyet olmadiktan sonra insan insana neden alinsin ki degilmi.bu arada sizleri merak ediyorum en kisa zamanda gelecegim muglaya muhtemelen bayramdan sonra.gorusuruz umarim.