Mula///48

selam. doğum ne zaman inşallah

selam meyyal... davet için teşekkürler, eşim diyordu denize gidelim marmarise diye, beni yol tutuyor hele bugünlerde, hiç bi yre gidesim olmuyor yaa kısmet artık... doğum bilemiyorum, 33. haftadayım, tam tarih ekim 6 da, 38. haftada alınıcak galiba, eylül sonu oluyor o da, bakalım, yazarım burdn size, yücelende olucak doğum :)

hayırlısı bakalım. 6-7-8 . aylarımda 3 ay boyunca her haftasonu muğlaya gelmem gerekmişti.
bende zorlanmıstım. dün denizdeydim içmeler yakınca iyi oluyor.ben girmedim ama diğer fertler girdi güzelmiş oğlumun yorumu.haftada 3 gün en az götürüyorum oğlanı. saatlerce oynuyor bıkmadan.

hayırlısı bakalım. 6-7-8 . aylarımda 3 ay boyunca her haftasonu muğlaya gelmem gerekmişti.
bende zorlanmıstım. dün denizdeydim içmeler yakınca iyi oluyor.ben girmedim ama diğer fertler girdi güzelmiş oğlumun yorumu.haftada 3 gün en az götürüyorum oğlanı. saatlerce oynuyor bıkmadan.

evet yolcuuk artık sıkıcı bir hal alıyor, 8. ayın sonundayım, kipırdamak zor geliyor :) yürüyüş yapıyorum gerçi akşamları ama youluyorum çabucak. sağ salim atlatayım da bunların hiçbiri gelmez aklıma sonra :)

sen de mi muğlada yaptın doğumunu? maşallah oğluna, sıkılmadan oynuyorsa harika :)

ben aksine hiç yorulmazdım. doğuma bir hafta kalana kadar çalıştım. aileden gelenler olduda ondan bıraktım yoksa işten gidecektim doğuma sanırım. acaip dinamiktim ,güçlüydüm, turp gibiydim. hatta hayatımda hiç hamileliğimdeki 9 ay boyunca olduğum kadar iyi ve dingin, umursamaz hissetmedim kendimi dünya yansa umurumda değildi. artık nasıl hormonlarsa. hisset eşim hala der hep hamileliğindeki gibi olsan keske diye.ben marmariste yaptım doğumumu .

maşallah ne güzel bi 9 ay geçirmişsin :) ben de normalde dinamiğimdir de hamilelikte biraz enerjim düştü. gene de gezmemden hiç bişeyden eksik kalmadım ama son 1 aydır zorluyor beni hamilelik. bulantılarım, hazımsızlık sorunum oldu 2 hafta, zten 10 yıldır diyabet hastsıyım, insülin pompası kullanıyorum, tıbbi bi cihaz, anemi de var. e daha ne olsun, benim bugünlere gelebilmem bile mucize he hee .)))
muğlaya gittim her haftasonu deyince, dr kontrolü için geldin sandım.

selaaaammm....
ayşegül dalin ve hacı şakir daha güzel ben dalinin sıvısını kullandım yumuşatıcısıyla birlikte çok memnundum.

selaaaammm....
ayşegül dalin ve hacı şakir daha güzel ben dalinin sıvısını kullandım yumuşatıcısıyla birlikte çok memnundum.

selam derin :)
artık çok geç, dalinin granül sabununu aldım :) bi dahaki sefere sıvısını denerim, yumuşatıcıya gerek yok yazıyordu sabunda da olsa fena olmazdı, kullandım, bildiğin sabun kokuyor yaw, unutmuşuz elbisede sabun kokusunu garip geldi :)))

iyi günleer size bir sorum olacaktı esımın tayınının muglaya cıkma olasılıgı var meerkeze sımdı ankarada yasıyoruz.muglada yasam nasıl tatıl yoreleerıne yakın olması bızı cezbedıyor geezmeeyı severız.

Selam canim ben mugla merkezde yasamiyorum ama fikir verebilirim, buyuk sehirden sonra oncelikle kasaba gibi gelir. Ama muglada buyuksehir olacak kismetse . Kisacasi dedigin gibi tatil yerlerine yakin. Bir laf vardir ya paran varsa sana her yer almanya diye. Ekonomik durumun iyi ise zaman ve imkaninda varsa hayat sana guzel.

ankara buyuk sehır ama alısveriş merkezinden baska bısey yok ıkı cocugum var onlar ıcınde sıkıcı eegıtım acısından ankara ıyı olabılır ama eksılerıdee cok cok pahalı mugla ıcınde pahalı denmıs ama ankara gıbı deıldır 1200 ev kırası verıyoruz mesela evde eskı bır ev ıkımızde saglıkcıyız ısımız streslı esım acıl tıp uzmanı ben diş hekımı en azından yasadıgın sehır huzurlu olmalı orda calısma ortamı nasıl onuda bılmıyoruz kararsız kaldık.esım gelırsee egıtım arastırma hastanesıne gelecek bende buyuk ıhtımal diş hastanesıne.huzurlu bır sehır ıstıyoruz ıkımızde yesılı denızı sevıyoruz.bakalım hayırlısı.

selam, ben muğlalıyım, doğu görevinden geldik,1 aydır muğla merkezde yaşıyorum. pahalı maalesef burası, ev yok, eski evler. yeniler var onlarda da ya yer yok ya da uzak merkeze diye oturasımız gelmiyor :) hastane yeni yeni oluşuyor,sağlık sektörü zayıf, ortamı nasıldır bilmem ama muğlalılar çok sıcakkanlıdır ona garanti verebilirim. esnafı olsun, doktoru öğretmeni olsun hemen sohbeti kuruverirler :) özgür de bi şehir,karışan eden yoktur. ama ankaradan sonra nasıl gelir size bilemiyorum, çok küçük :) ama ilçeleri, denizi, koyları harikadır. size kalmış, hayırlısı olsun sizin için...

selaammm.
dentıst eğitim ve sağlık açısından muğla zayıf bir il ama ben ankaradan pek hoşlanmadığım için çok kuru bir şehir muğla çevresi cennet diyebilirim.merkezde pek birşey yok doğrusu fakat gelişiyor yavaş yavaş.
çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama muğlada fen lisesi mevcut ilköğretimleri de fena değil bildiğim kadarıyla.
merkeze uzak aydın yolunda sanırım yeni binalar yapılmış ben beğendim yakında dolmuş hattı düzenli işler arabanızda varsa süper olur merkezdeki evleri pek beğenmiyorum ben çünkü.
birde toki binaları var ama onlarda biraz sorunlu duyduğum kadarıyla...

Gecen ay ankaradaydim. Alisveis mekezlerine gittim ve bayram ettim.bizde burda o alisveris merkezlerine imreniyoruz.ankara kadar pahali degil o halde. 1200 liraya mustakil evde oturursun en azindan marmariste oyle.huzur yesil ve deniz tam tarif budur. Birde muhtesem haftasonu kahvaltilari eklebilirsin buna.istanbuldan gelen arkadaslar bitiyorlar resmen. Hatta birisi son geldiginde bal, koy ekmegi, rcel goturdu utanmasa ve ucakla gelmese yesil soganda goturecekti Sahsen ben cok memnunum.

yorumlarınız ıcın cok tesekkurler bayramınızıda kutlarım bu arada ıyı bayramlar.biz o dedıklerınıze hayranız deniz yeşillik doğallık ve o güzeelim kahvaltılar:)cocuklarım küçük biri 3 yasında diğeri 11 aylık bende ucretsız ızındeyım suan.ankaradada guzeel evler iş yerıne en az 45 dk yanı iş yerıne yakın meerkez dedığımız yerler daha eskı evler.arabamız var o yuzden cok uzak olmadıgı surece arabayla 30dk falan ıse bızım ıcın uzak sayılmaz o dedıgınız evler.ankarada okudum ama suan ankarayı hıc sevmıyorum trafık yogun arabalar dibdibe gıdıyor istanbul daha fenadır tabı ama ben sevmıyorum kalabalık sehırlerı.oyle guzel bır yerde olan muglanın gelısmemıs olmasıda ılgınc.ilçeleri ili geçmiş.ama orasıda gelişir zamanla üniversite kuruluyor muhakkak gelişir talep arttıkça.ben kayserılıyım memleeketıme uzak bıraz o dusunduruyor ama artık ucakla gıdıp gelırız eger olursa.hayırlısı bakalım.ege ınsanına sıcak kanlı derler hep doguda iç anadoluda calısan bırı olarak buralarda bıraz ınsanları soguktur sadece sana işleri düşerse yaklaşırlar.herkes aynı degıl tabıı ama bız sağlıkçı olunca genelde bu sekılde oluyor:)

30, 40 dakika ankara istanbul icin kesinlikle uzak degil ama buraya alisinca uzak geliyor insana zira mugla marmaris arasi bu sure zaten. Siz en iyisi bir kesif turuna cikin onden. En iyisi gozunuzle gorup karar verin.kolay gelsin size. Bu tur kararlar arefesi en sancili donem sanki.

ayy 30 dkya marmarise varırsınız nerdeys :) muğlanın bi ucundan öbür ucuna zaten 5 dk sürer, şehir dışında dediğimiz evler merkeze 4-5 dk dır, öyle uzak değil. işte biz alışık olmayınca herhalde uzak mı geliyor nedir. biz tokide oturuyoruz, ufak ama sakin bi yer, toki yani malum,evlerini tahmin edersin...ama o aydın yolu üstündeki evler güzel, biz de bakmıştık ama kiralık yoktu hiç, kışın belki olur ya da satın alırsınız. çevre düzenlemesi yeni gelişiyor. ben seviyorum muğlayı ufak olmasını, ufak yerde büyüyünce kalabalığa gelemiyorum ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…