Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri müjdee ! göğüs büyütme ve ibrahim saraçoğlu

evet o üzüm beyaz değil sarı. yani kurutulunca sararıyor tabi üzüm. besni üzümü adıyla da alınabilir

Kızlar bende başladım ama serbetçi otuyla hayıt tohumunu beraber demleyip içiyorum akşam 2.günümdü bu akşam 3 olcak bakalım inşallah faydası olur adetliyim ama bişey olmaz herhaldr değilmi?

Kızlar bende başladım ama serbetçi otuyla hayıt tohumunu beraber demleyip içiyorum akşam 2.günümdü bu akşam 3 olcak bakalım inşallah faydası olur adetliyim ama bişey olmaz herhaldr değilmi?
canım bence karıştırıp içmenin bi anlamı yok..onun yerine ayrı ayrı demleyip içmeni tavsiye ederim..

Çok sağol canım cevabın için :)
Peki sende gelişmeler varmi bende sipariş etmeyi düşünüyorum :)
gelişme henüz daha ilk kürüm olduğu için gözle görülür değil..
ben 2-3 cmi gelişmeden saymıyorum çünkü..
ben en başından beri düzensiz yaptığım için kür kesin büyütür diyemem...daha 6-7 ay yaptıktan sonra belli olur..
birde 2-3 kilo aldım bu sürede..
ve düzenli masaj yapmaya çalışıyorum son bi aydır..
bu sebeplerden şuanki dolgunluğu sadece küre bağlamıyorum..
Ama almanı tavsiye ederim...
aktarlarda satılan çoğu şeyin tarihi geçme ihtimali ve bitkinin doğru türü olmayabilir diye..ben aldım..
150 lira..az değil..
daha 4-5 kere daha alıcam..
Başarı oranı %60..
16-30 yaş arası ve maille sorduğumda 1 beden büyüme sağladıklarını söylüyor.
...
hayırlısı...

Anladim canim cok sagol bende alcam kesin :)

canım bence karıştırıp içmenin bi anlamı yok..onun yerine ayrı ayrı demleyip içmeni tavsiye ederim..
Hımm.. Tadları kötü ya ikisi birden aradan çıksın hem daha iyi etki eder diye düşündüm ama daha tık yok bakalım... Ama bırakmıycam bu sefer kararlıyım...

Suan da adetliyimde gerçi ben adet olmadan on gün once göğüslerim şişer olduktan sonra bir sönüşürler (hoş sönüşecek memem de yokta) o zaman tam dümdüz tahta gibi oluyorum bıktım artık

Pek umudum yok aslında doğru dürüst kullanıp kesin büyüdü diyende yok bi kişi iki kişi ((((

tadları kötü evet özellikle hayıt başta çok kötü gelmişti sonra alıştım.
hayıtı ılık olduktan sonra çok daha rahat içebiliyosun.dediğim gibi ayrı ayrı içmeni tavsiye ediyorum..
inşallah gerçek bi sonuca ulaşırız.

sutyenlerin kup ölçülerinden yola çıkarak bunu söylüyorum ama kişiden kişiye değişir bence 6-7 cm bir bedene denk geliyor..
teşekkür ederim bende uygulamaya başladım istisnasız her gün yapıyorum inşallah bi sonuç alabilirim 6-7 cm büyümesinedde razıyım gögüs ucundan ölçtüğümde 83-84 cm falan

Kuzlar telkinli muzik te var ben dinledim ise yaradi ayri yapti muzigi dinlerken.ama hergun dinlemekten bikip biraktim

Merhaba kızlar inşallah istediğiniz ölçüye kavuşursunuz.. Benimde size soyliceklerim var bundan 4-5 sene önce bi tv programında izlemiştim bitkilerle ilgilenen bi adam konuk olmuştu hayit tohumunun faydalarını anlattı tuylenme sorunu ve göğüs büyütmeye çok faydası olduğunu söyledi ben şimdi 28 yaşındayım o zaman 22-23 yaslarimdaydim goguslerim 75 bedendi adamın tarif ettiği gibi hayit tohumunu kullandım ama hergün kullanamadım arada bi kullanıyordum zamanla göğsüm dolgunlasti 80 beden iç camaşırı kullanmaya başladım birde şunu söylemek istiyorum 25 yaşından sonra göğüsler birazda olsa büyüyormus öyle söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…