Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri müjdee ! göğüs büyütme ve ibrahim saraçoğlu

karıstırıp içmek hiç mantıklı değil. anladığım kadarıyla şerbetçi otu östrojen artırıyor. hayıt da dengeliyor. ibrahim saraçoglu artısın dengelenmesi için belirli periyotlarda vermiş olmalı. adam göğüslerimiz büyürken sağlıgımızdan olmayalım diye düşünmüş olmalı. ya bide ben sinirleniyorum kızmayında bana.... nedir bu adam kimya profesoru arastırmıs bulmus ikisini karıstırıp içmek mantıklı olsa oyle yapın derdi yani.

ha bide ben bi ay serbetçi otunu içtim. çok yogunum bi iki haftayı geckindir baslayamadım hayıta. önceki denedigim yöntemlerde göğüslerimdeki şişkinlik bu bıraktığım sürede ( 3 hafta) yok olurdu. şimdi o şişkinlikten gerileme var ama hiç kullanmadığım dönemden cok daha iyi

ben daha etkili olabilir belki diye öğrenmek için sormuştum (

Adamın tarif etdiği nasıldı nasıl içmek lazım ben direk tohumları kayantıyorum

Adamın tarif etdiği nasıldı nasıl içmek lazım ben direk tohumları kayantıyorum

İbrahim Saraçoğlu nun tarifini uygula ben hiç hatırlamıyorum nasıl yaptığımı.. galiba yanlış olmasın hafif tohumları ezmistim üstüne bir bardak kaynar su döküp bekletip içtim

Desiire bu konuyla ilgili sormak istediğim bir şey var yorumlara baktığımda bazı arkadaşlar Kür halinde aldığını fiyatınında 150 tl olduğunu söylüyor bu bitkileri aktardan teğmin edebilirmiyiz ? Siz hala kullanıyormusunuz değişiklik varmı.

Sizde değişen birşeyler varmı kızlar?
Ben daha almadım ama bende başlamak istiyorum...bu şuan son umudum başlayanlar lütfen yardimci olabilirmisiniz, faydasını görüyormusunuz?

Ben aktardan aliyorum. Taze oldugunu anlayabiliyorum. Hazir almak cok pratik ama videoyu izler izlemez hemen serbetci otunu aktardan aldim. Faydasini gordum ben. Devam edemedim bi bucuk aydan fazla oldu yani sadece bi ay serbetciotu kullandm ve goguslerim onceye kiyasla iyi yani. Denemeye deger. Ayy bende devam edeym ya evlenene kadar dolsun iyice.

kızlar hayıta geçtim ben ama hayıt büyütmüyo sanki 13.günüm ama şerbetçi 4 cm büyütdü ve bu kürü 3 kere arka arkaya uygulamamız gerekiyor ve ben uygulayacağım zaten çok çok büyük istemiyorum inşallah çokta dua ediyorum büyür bide saraçoğlu söyledi ya ben güvenerek uyguluyorum

bende uyguluyorum evet iyi gerçekten Allah'a şükür gelişme oldu inş daha çok olur

hayıt buyuk ihtimalle hormonların dengelenmesi için. aşırı östrojen sonucu kanser olma riskini ortadan kaldırıyor. hayıtı mutlaka kullanmalı es gecmemeli derim

Benim bugün 3.günüm şerbetçi otunu kaynatıp içiyorum. Yanında avokado,kuru üzüm,kayısı vs.yiyorum. Ama avokadonun tadı çok kötü bittiktn snra bidaha almamaya karar verdim. Şerbetçi otunu krem haline getirip masaj yapıyorum şuanlık bi değişiklik yok umarım iyi gelir... 2.ay hayıta başlıcam etkîli oluyormu uygulama ?

Canım serbetci otu nu ve hayit tohumu nu nasıl kaynattin

Kızlar bakarmisniz serbetci otu ve hayıt nasıl kaynatiliyor ?
Bitki çaylarının kendilerine has demlenme şekilleri vardır.
Tam miktarlarını bilmiyorum ama.
Önce suyu kaynatıyorsun,içine istediğin otu koyuyorsun. 3-5 dakika demlendikten sonra süzüp,içiyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…