-
- Konu Sahibi cicibebe33
ben daha etkili olabilir belki diye öğrenmek için sormuştumkarıstırıp içmek hiç mantıklı değil. anladığım kadarıyla şerbetçi otu östrojen artırıyor. hayıt da dengeliyor. ibrahim saraçoglu artısın dengelenmesi için belirli periyotlarda vermiş olmalı. adam göğüslerimiz büyürken sağlıgımızdan olmayalım diye düşünmüş olmalı. ya bide ben sinirleniyorum kızmayında bana.... nedir bu adam kimya profesoru arastırmıs bulmus ikisini karıstırıp içmek mantıklı olsa oyle yapın derdi yani.
birde matem sen bu kürü uyguluyo musun halasutyenlerin kup ölçülerinden yola çıkarak bunu söylüyorum ama kişiden kişiye değişir bence 6-7 cm bir bedene denk geliyor..
Adamın tarif etdiği nasıldı nasıl içmek lazım ben direk tohumları kayantıyorumMerhaba kızlar inşallah istediğiniz ölçüye kavuşursunuz.. Benimde size soyliceklerim var bundan 4-5 sene önce bi tv programında izlemiştim bitkilerle ilgilenen bi adam konuk olmuştu hayit tohumunun faydalarını anlattı tuylenme sorunu ve göğüs büyütmeye çok faydası olduğunu söyledi ben şimdi 28 yaşındayım o zaman 22-23 yaslarimdaydim goguslerim 75 bedendi adamın tarif ettiği gibi hayit tohumunu kullandım ama hergün kullanamadım arada bi kullanıyordum zamanla göğsüm dolgunlasti 80 beden iç camaşırı kullanmaya başladım birde şunu söylemek istiyorum 25 yaşından sonra göğüsler birazda olsa büyüyormus öyle söylüyorlar
Adamın tarif etdiği nasıldı nasıl içmek lazım ben direk tohumları kayantıyorum
Canim olcmedim ama gozle gorunur bi degisme oldu 5 lira serbetci otu. Muzu biliyosun zaten. On liralik ceviz 5 liralik uzumde baya gidiyo zaten cok saglikli seyler. Bi güzelleştiriyor zaten bunlar. Ben ulkerin yirmili cikolatasindan aliyorum hepsini yemezsen o da baya gider. Cevizi cok yeme ama iki tane yeter. Bugun olcerim bundan sonrasi icin canim
bende uyguluyorum evet iyi gerçekten Allah'a şükür gelişme oldu inş daha çok olurBen aktardan aliyorum. Taze oldugunu anlayabiliyorum. Hazir almak cok pratik ama videoyu izler izlemez hemen serbetci otunu aktardan aldim. Faydasini gordum ben. Devam edemedim bi bucuk aydan fazla oldu yani sadece bi ay serbetciotu kullandm ve goguslerim onceye kiyasla iyi yani. Denemeye deger. Ayy bende devam edeym ya evlenene kadar dolsun iyice.
kızlar hayıta geçtim ben ama hayıt büyütmüyo sanki 13.günüm ama şerbetçi 4 cm büyütdü ve bu kürü 3 kere arka arkaya uygulamamız gerekiyor ve ben uygulayacağım zaten çok çok büyük istemiyorum inşallah çokta dua ediyorum büyürbide saraçoğlu söyledi ya ben güvenerek uyguluyorum
Canım serbetci otu nu ve hayit tohumu nu nasıl kaynattintabiki aynen kelimesi kelimesine yazıyorum hocanın ağzından çıkanları
-ilk 1 ay günde 1 defa şerbetçi otu 1 bardak suda kaynatılıp içilecek
-ikinci ay hayıt tohumu kaynatılıp içilecek
-günde yarım avakado yenilecek
-kurutulmuş beyaz üzüm çekirdekli olcak ..her gün yenecek
-ceviz
- 2 günde bir 30-40 gram sütlü çikolata
yarın video face de zahide yetişin sayfasına çıkınca size yükleyeceğim
Bitki çaylarının kendilerine has demlenme şekilleri vardır.Kızlar bakarmisniz serbetci otu ve hayıt nasıl kaynatiliyor ?