Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri müjdee ! göğüs büyütme ve ibrahim saraçoğlu

İbrahim Saraçoğlunun bir başka kürü daha var, ben onu uyguluyorum.
Oğulotu (melisa) çayı (günde 2-3 bardak) + (bunları da ekstradan ) 3 tane hurma + taze nane (günde 3 kere, miktarı bir yemek kaşığını dolduracak şekilde) + ve zeytinyağı ya da nar çekirdeği yağıyla masaj :KK22:

Kızlar merhaba. Dün mısır çarşısına gittim. Şerbetçi otu aldım. AGNUS türü diye belirttim özellikle. Saraçoğlu öyle demişti sanırım videosunda. Ama aktardaki adam agnus deyince anlamadı. Ben de aldım bitkiyi. Üstünde HUMULUS LUPULUS yazıyo. Elinizdeki şerbetçiotunun fotosunu çekip bir yollayabilir misiniz? Alan arkadaşlarımdan rica ediyorum. Yanlış bir bitkiyle başlamak istemiyorum. Lütfen...

Kızlar bakarmisniz serbetci otu ve hayıt nasıl kaynatiliyor ?
Kızlar Saraçoğlu 5-6 gr şerbetçiotunu 1 bardak suda, 8-9 dakika kaynat, ılıyınca süzüp iç diyor.
8-9 dakika kaynaması fazla değil mi? Kimileri 3-4 dakika kaynaması yeterli diyor bitkiler için.? Sizler ne yapıyorsunuz anlatır mısınız?

Benim bugün 3.günüm şerbetçi otunu kaynatıp içiyorum. Yanında avokado,kuru üzüm,kayısı vs.yiyorum. Ama avokadonun tadı çok kötü bittiktn snra bidaha almamaya karar verdim. Şerbetçi otunu krem haline getirip masaj yapıyorum şuanlık bi değişiklik yok umarım iyi gelir... 2.ay hayıta başlıcam etkîli oluyormu uygulama ?
Oluyor

kızlar bende bugün karsilastim bu sayfayla benimde en.büyük dertlerimden biridir gogus küçüklüğü ben.umudumj kesmistim pekte inanmiyorum açıkçası.buyuyecegine ama dr.ıbrahim saracoglu oluncq işler değişti :) bugün serbetci otunu aldım pazartesi.ins.başlıyorum suan gogus olcusu 82 her hafta ölçüp paylasicam burda ins.hepimiz faydasını görürüz

çayı içmeyi bıraktınız heralde :) bende bugün başladım ama bu serbetci otu çok acı.s.s.s

Arkadaşlar ben yaklaşık bir haftadır şerbetçi otu cayi içi yorum akşamlari bir bardak.ve 3. Günden itibaren dolgunlar.önceden tahta gibiydi 75 sudyen bile bos kaliyodu şuan tam geliyor :KK24: bunun yaninda her gün mersin yagiyla masaj yapiyrm biraz iğrenç kokuyor ama olsun :KK71: ve deee göğüs kaslarim gelişsin diye duvarda 50 kez mekik cekiyorum şuan ilerleme var inşallah cayi birakinca geri sonmezler çok uzulurum :mad:

Kızlar merhaba. Dün mısır çarşısına gittim. Şerbetçi otu aldım. AGNUS türü diye belirttim özellikle. Saraçoğlu öyle demişti sanırım videosunda. Ama aktardaki adam agnus deyince anlamadı. Ben de aldım bitkiyi. Üstünde HUMULUS LUPULUS yazıyo. Elinizdeki şerbetçiotunun fotosunu çekip bir yollayabilir misiniz? Alan arkadaşlarımdan rica ediyorum. Yanlış bir bitkiyle başlamak istemiyorum. Lütfen...
Bende de humulus lupulus yazıyor canım başka çeşidi yokmuş öyle dediler

Kızlar Saraçoğlu 5-6 gr şerbetçiotunu 1 bardak suda, 8-9 dakika kaynat, ılıyınca süzüp iç diyor.
8-9 dakika kaynaması fazla değil mi? Kimileri 3-4 dakika kaynaması yeterli diyor bitkiler için.? Sizler ne yapıyorsunuz anlatır mısınız?
Ben kaynamis suda on dk bekletiyorum canım

Şekersiz içmeye çalışın bence kızlar bitki çaylarına şeker ilave edilmezse daha sağlıklı diye biliyorum :)

X