- Konu Sahibi cicibebe33
evet o üzüm beyaz değil sarı. yani kurutulunca sararıyor tabi üzüm. besni üzümü adıyla da alınabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence karıştırıp içmenin bi anlamı yok..onun yerine ayrı ayrı demleyip içmeni tavsiye ederim..Kızlar bende başladım ama serbetçi otuyla hayıt tohumunu beraber demleyip içiyorum akşam 2.günümdü bu akşam 3 olcak bakalım inşallah faydası olur adetliyim ama bişey olmaz herhaldr değilmi?
gelişme henüz daha ilk kürüm olduğu için gözle görülür değil..Çok sağol canım cevabın için :)
Peki sende gelişmeler varmi bende sipariş etmeyi düşünüyorum :)
gelişme henüz daha ilk kürüm olduğu için gözle görülür değil.. ben 2-3 cmi gelişmeden saymıyorum çünkü.. ben en başından beri düzensiz yaptığım için kür kesin büyütür diyemem...daha 6-7 ay yaptıktan sonra belli olur.. birde 2-3 kilo aldım bu sürede.. ve düzenli masaj yapmaya çalışıyorum son bi aydır.. bu sebeplerden şuanki dolgunluğu sadece küre bağlamıyorum.. Ama almanı tavsiye ederim... aktarlarda satılan çoğu şeyin tarihi geçme ihtimali ve bitkinin doğru türü olmayabilir diye..ben aldım.. 150 lira..az değil.. daha 4-5 kere daha alıcam.. Başarı oranı %60.. 16-30 yaş arası ve maille sorduğumda 1 beden büyüme sağladıklarını söylüyor. ... hayırlısı...
Hımm.. Tadları kötü ya ikisi birden aradan çıksın hem daha iyi etki eder diye düşündüm ama daha tık yok bakalım... Ama bırakmıycam bu sefer kararlıyım...canım bence karıştırıp içmenin bi anlamı yok..onun yerine ayrı ayrı demleyip içmeni tavsiye ederim..
tadları kötü evet özellikle hayıt başta çok kötü gelmişti sonra alıştım.Hımm.. Tadları kötü ya ikisi birden aradan çıksın hem daha iyi etki eder diye düşündüm ama daha tık yok bakalım... Ama bırakmıycam bu sefer kararlıyım...
Suan da adetliyimde gerçi ben adet olmadan on gün once göğüslerim şişer olduktan sonra bir sönüşürler (hoş sönüşecek memem de yokta) o zaman tam dümdüz tahta gibi oluyorum bıktım artık
Pek umudum yok aslında doğru dürüst kullanıp kesin büyüdü diyende yok bi kişi iki kişi ((((
sutyenlerin kup ölçülerinden yola çıkarak bunu söylüyorum ama kişiden kişiye değişir bence 6-7 cm bir bedene denk geliyor..1 beden büyümes göğüsün kaç cm oluyor yani 1 beden büyüyünce göğüs kaç cm büyümüş oluyor??
teşekkür ederim bende uygulamaya başladım istisnasız her gün yapıyorum inşallah bi sonuç alabilirim 6-7 cm büyümesinedde razıyım gögüs ucundan ölçtüğümde 83-84 cm falansutyenlerin kup ölçülerinden yola çıkarak bunu söylüyorum ama kişiden kişiye değişir bence 6-7 cm bir bedene denk geliyor..
bence karıştırma İbrahim Beyin dediği gibi kullan 1 er ay arayla.birde şerbetçi yi sabah hayıtı akşam kullannsam bi şey olur mu lütfen cevap veriri mi birirsi