Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuyu en son geçen sene okumuşum :) Tekrar yazmak istedim ben de gıda mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim..şu anda Dimeste staj yapıyorum..gerçekten çok yardımcı oluyorlar prosesler konusunda olsun,mesleki bilgiler açısından olsun..ben şimdiden mezun olunca iş bulamama korkusunu yaşamaya başladım bile hakkımızda herşeyin hayırlısı...
canım iş bulamam korkun varsa, kesinlikle seneye kpss gir derim :) hiç uğraşmazsın aptlai nsanlarla mülakatalrda... git kursuna, gir kesinlilke :))) ben 1.5 yıl önce mezun oldum İstanbul Üni. kimya müh.ten ve iş bulamadım... öyle insanlarla karşılaştım ki; midem bulandı (( mesela bir tanesi İstanbul Üni bilmiyordu, İstanbul Teknik Üni'den mezun oldun dimi deyip, hayır dediğimdeyse benle iddalaştı ahahahaha hatta sonra da "hmmm özel üniversite mi bu İstanbul Üni" dedi.... düşün artık kimler bize iş verio tatlım; böle tiplere laf anlatmaya çalışmakla uğraşacağına git kpss-b gir derim... haaa bi de şöle bi olay vardı: bi ilaç firmasına tıbbi mümessil olarak başvurmuştum, kurumun sınavında 1. olmuştum. mülakata girdiğimizde karşımdak iadam sürekli ellerini ovuşturup : kocan kızmasın, sen nie evlisin yaaaa? gibi lakayt ifadeler kullanmıştı... sanki tıbbi mümessillikten beklentileri ve anladıklarımız farklıydı gibi gelmişti bana.. neyse çok kkonuştuumm :))
bu konuyu en son geçen sene okumuşum :) Tekrar yazmak istedim ben de gıda mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim..şu anda Dimeste staj yapıyorum..gerçekten çok yardımcı oluyorlar prosesler konusunda olsun,mesleki bilgiler açısından olsun..ben şimdiden mezun olunca iş bulamama korkusunu yaşamaya başladım bile hakkımızda herşeyin hayırlısı...
maden ama daha cok cevher aslinda tezimi cevherden yaptim.adalayda sen ne muhendısısın