cok tskkler okyanus tecrubelerını paylasmıssın ama endustrı muh kamuya atanması az sanırım yanı devlet cok az muhendısı alıyor bunyesıne ck yuksek puan ıstee bu kpss onlınsans larını gırdıgı kpss mı bunda meslek sorularıda cıkıyormu kı
bede ezzo hıc dusunmemıstım kpss ye hazırlanmayı sınava gırmeyı bıle duusnmuyordum okyanus aklıma soktu valla :)ama kamuda maasımız dusuk olur snaırım
insallahh enkısa zamanda buur-lursun iş ben 3sınfa gectım sımdıden mezun olunca ıs bulamam dıe krku sardı valla
Teşekkür ederim canım, emeklerimizin karşılığını alırız umarım..6 sene okudum mesleğim için..ve kendi mesleğimi yapıcam diye mücadele ediyorum halen de..Ama aramıyorlar bile.. senağlama
İnşallah sen de bitirince bulursun ve tabii ki diğer iş arayan arkadaşlar da.. :teselli:
slm kızlar bende ziraat müh. ögrencisiyim ve cokk severek okuyorumzemuszemus
maggnlına senın bransın ne endustrı mı 6 snede derken yuksek lısansda mı yaptın canım hangı unı ınslalhh enkısa zaman da ıs bulursunopuyorumnanaktan
kızlar ya ben de inşaat mühendisliğini kazandım.Bu bölüm hakkında bilgi verir misin?
kızlar bende kimya mühendisiyim varmı aramızda yıldızteknik mezunu
cevremuh olup endustrı muh den nasıl yuksek lısans yapılıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?