• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok tskkler okyanus tecrubelerını paylasmıssın ama endustrı muh kamuya atanması az sanırım yanı devlet cok az muhendısı alıyor bunyesıne ck yuksek puan ıstee bu kpss onlınsans larını gırdıgı kpss mı bunda meslek sorularıda cıkıyormu kı

Branş tercihini bilemicem haklı olabilirsin...
Ama KPSS de asla meslek sorusu çıkmıyor mühendislere...
Matematik, türkçe, ve sosyal konular(tarih, coğrafya gibi) bir de gireceğin bölüme göre ingilizce...

bede ezzo hıc dusunmemıstım kpss ye hazırlanmayı sınava gırmeyı bıle duusnmuyordum okyanus aklıma soktu valla :)ama kamuda maasımız dusuk olur snaırım

cnm benm kuzen bursa tekstil bitirdi.istanbulda özelde 1 mlyara başladı.. ki o şanslılardan :gitme: ay korkuom yaaaa mafoldumben

kızlar umutsuzluğa kapılmak yok :oklava:
siz kendinizi geliştirmeye bakın. elbet bir yol çizersiniz sonunda. korkuyla oluyor mu bu işler hı :uhm::enbuyukkk:

slm kızlar bende ziraat müh. ögrencisiyim ve cokk severek okuyorumzemuszemus

insallahh enkısa zamanda buur-lursun iş ben 3sınfa gectım sımdıden mezun olunca ıs bulamam dıe krku sardı valla:emir_bebek:

Teşekkür ederim canım, emeklerimizin karşılığını alırız umarım..6 sene okudum mesleğim için..ve kendi mesleğimi yapıcam diye mücadele ediyorum halen de..Ama aramıyorlar bile.. senağlama
İnşallah sen de bitirince bulursun ve tabii ki diğer iş arayan arkadaşlar da.. :teselli:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım, emeklerimizin karşılığını alırız umarım..6 sene okudum mesleğim için..ve kendi mesleğimi yapıcam diye mücadele ediyorum halen de..Ama aramıyorlar bile.. senağlama
İnşallah sen de bitirince bulursun ve tabii ki diğer iş arayan arkadaşlar da.. :teselli:

maggnlına senın bransın ne endustrı mı 6 snede derken yuksek lısansda mı yaptın canım hangı unı ınslalhh enkısa zaman da ıs bulursunopuyorumnanaktan

maggnlına senın bransın ne endustrı mı 6 snede derken yuksek lısansda mı yaptın canım hangı unı ınslalhh enkısa zaman da ıs bulursunopuyorumnanaktan

kimya müh. canım ,evet yüksek lisansı da kastedmiştim, inşallah hepimiz buluruz..kimse işsiz kalmasın.. :Saruboceq:

kızlar ya ben de inşaat mühendisliğini kazandım.Bu bölüm hakkında bilgi verir misiniz
?

Son düzenleme:
kızlar ya ben de inşaat mühendisliğini kazandım.Bu bölüm hakkında bilgi verir misin?

hayırlı olsun canm a.s bugün açıklandı diil mi öss kaydirigubbakcemile3 inşaatçı diilim ama arkadaşlarımdan bildiim kadarıyla kapsamlı teknik resim alıcaksın..apartmanın önündeki paspasa kadar çizmek zorunda olduunu biliorum :) ama çizimi benm gbi seviosan sorun yok kaydirigubbakcemile5

selam kızlar
bende çevre mühendisiyim 9 aydır işsizim malesef:( birde bu arada endüstri mühendisliğinde yüksek lisans yapıyorum ama iş yok yine anlamadım gitti:(
çevre mühendisi kimse yok mu?

yalnız ben yüksek lisansım için bilimsel hazırlık okumadım, endüstri mühendisliği ana bilim dalında mühendislik yönetimi diye ayrı bir kategori daha var orda yapıyorum yüksek lisansımı onun içinde bilimsel hazırlık gerekmiyor, kısadan endüstri mühendisliği deniyor.

Back