- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- Konu Sahibi nero_angelo
harita mühendisi olan var mı aranızda? bu meslekle ilgili kafam karışık da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıc bılgım yoktu boyle bısey oldugundan saol canım acıklaman ıcın
yalnız ben yüksek lisansım için bilimsel hazırlık okumadım, endüstri mühendisliği ana bilim dalında mühendislik yönetimi diye ayrı bir kategori daha var orda yapıyorum yüksek lisansımı onun içinde bilimsel hazırlık gerekmiyor, kısadan endüstri mühendisliği deniyor.
ayıp olmazsa enkadar maas aldıgını cok merak ettım:kedi:kızlar bence eğer mezun olalı uzun zaman olduysa, türkiye'nin bilinen çok iyi üniversitelerinden mezun olmadıysanız, iş tecrübeniz ve yeterli yabancı diliniz yoksa bence hiç düşünmeden kpss'ye hazırlanın.. açıkçası ben bölümüm hakkında çok fikir sahibi olmadan tercih ettim ve kamuya girene kadar iş bulmakta çok sorun yaşadım.. zira ne yazık ki makina müh. olan erkekler işyerleri tarafından öncelikli olarak tercih ediliorlar ama kamuya girdikten sonra rahat ettim.. maaş fena sayılmaz, ayrıca mesai saatleri için de çalışıor olmak çok güzel yerimseniben
benim naçizane tavsiyelerim bunlar, bilgi almak isteyenlere seve seve yardımcı olurum a.s.
ayıp olmazsa enkadar maas aldıgını cok merak ettım:kedi:
kpss ye nasıl hazırlanyolar muhendıslere netarz sorular cıkıyo ayrcı alımı az deılmı devletın muh alması bırde branj seklındemı alınıyo ben endustrı muh okuyorum mesela ve kac puan gerekıyor dershnaeye gıtmeden olmuyormu bu sınav
ıyı ya daha ne olcak ben kpss hazırlanıyorum kafaya koydum ozel sektorde sankı ne alcam:)