• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya onu hıc sorma muh dıploması yetmıyor kendını gelıstrıceyınce artık muh lerde ıs y ok zamanını ıyı degerlndır

merhaba arkadaslar
sayfalara söyle bir göz gezdirdim anladigim kadariyla mühendis adayi arkadaslarimizin biraz kafasi karisik özellikle endüstri mühendislerinin yasakkelime ben endüstri mühendisiyim. Almanya'da Management, Business and Economics (Yönetim, ış ve Ekonomi) yüksek lisansi yaptim. Teknoloji ve ınovasyon Yönetimi, ERP paketleri özellikle SAP ilgi ve uzmanlik alanlarim. sektör olarak ilac sektöründe calisiyorum. Bu konularla ilgili akliniza takilan bir sey olursa seve seve yardim ederim. ayrica elimden geldigi kadar ıngilizce ve Almanca ile ilgili sorularinizi da yanitlamaya calisirim.

tavsıyelerınızı ve tecrube paylasımlaınızı onerılerınızı beklıyoruz ablacımmm:)

merhaba arkadaşlar bende elektrik elektronik mühendisiyim. ama mesleğimle alakalı ürünlerin satış mühendisliğini yapıyorum.a.s

Selam
Ben de kimya mühendisiyim. Bir ilaç şirketine üretim mühendisi olarak girdim. Şimdi üretimle ilgili bir yazılımın projesini yürütüyorum. ışim mesleğimle hem ilgili hem ilgisiz yani:)

ılaç şirketlerinde endüstri mühendisleri mühendislik yapamaz. Bizim şirkette kimyager ya da kimya mühendisi olmak zorunlu.

günaydın kızlar ben malzeme mühnedsiyim şuanda mastır ypıyorum ve hocamın kurduğu bir şirket var orada çalışıyorum ama çok zor piyasa iş bulmak çok zorrrrrrrrrrrr :umursamaz:
aramızda malzeme mühendisi olan var mı?

satış mühendisi olarak çalışmaktan memnun musun ne gibi zorlukları var ? bir de satın alma mı satış mühendisi mi hangisi daha iyidir?

merhaba endüstri mühendisiyim, kozmetik firmasında planlama üzerine çalışıyorum. herkese selamlar..

kızlar jeoloji müh. özelde çalışınca ne kadar maaş alır yaklaşık

benimde eşim gıda mühendisi ege üni.mezunu 8 yıldır aynı yerde özel sektörde çalışıyor ama maaşı 2.000 bile değil yazın mesai olunca 2.000 ni geçiyor ama kışın :1no2:

Ben de kimya mühendisiyim, şirketim uluslararası, maaşım da iyi,memnunum allaha şükür... Benim derdim erkek ortamında yıllardır çalışmak, oldukça yorucu.. Şimdi hamileyiim ve kariyerinde hamileysen oldukça geriliyorsun bu ara kafayı buna taktım.. Forumda bakıyorum ama benimle aynı derdi paylaşan pek yok gibi.. Parlayan yıldız bu durumda pabucu dama atılmış oluyor.. Gene de sağlıkla bebişimi öpücem tüm sıkıntılar gidecek!! ıŞten de zaten oldukça uzaklaşmıştım!! Ahh şu hormonlar... Moral bozuyor!!

Son düzenleme:
merhaba mühendis hanımlarr bende harita mühendisiyim kamuda çalışıyorum herkese kolay gelsin

bende allah nasip ederse ocakta matematik muhendisi olacağim son donemim yarım donem uzamıştı tabi bir de son stajımı yapacak bir yer bulabilirsem :gitme: niye niye bulamıyorum staj yeri. ya ortalama yapanlara ya da torpillilere

ilerde çaişmaya başlayınca muhakkak oğrencilere yardım edicem cok yaşadım bunun ezikliğini bir staj yeri bile bulamıyorum.bunun yuzunden panik atak olucam yakında bu konudan dolayı da okulum yarım donem uzarsa cok uzulurum mafoldumben seçici bile değilim muhasebe hariç her departmanı kabul ediyor okulum ama kısmet ve torpil meselesi

Ben de kimya mühendisiyim, şirketim uluslararası, maaşım da iyi,memnunum allaha şükür... Benim derdim erkek ortamında yıllardır çalışmak, oldukça yorucu.. Şimdi hamileyiim ve kariyerinde hamileysen oldukça geriliyorsun bu ara kafayı buna taktım.. Forumda bakıyorum ama benimle aynı derdi paylaşan pek yok gibi.. Parlayan yıldız bu durumda pabucu dama atılmış oluyor.. Gene de sağlıkla bebişimi öpücem tüm sıkıntılar gidecek!! İŞten de zaten oldukça uzaklaşmıştım!! Ahh şu hormonlar... Moral bozuyor!!
darısı başıma inşallah, yüksek kim müh işsizlerdenim ben de :( allah analı babalı büyütsün canım..o firmada sevilen bir kişi isen pabucun dama atılmaz kolay kolay diye düşünüyorum..kolay gelsin..

bende elektrik elektronik mühendisiyim,özel sektörde çalışıyorum.Kpss 2008 e girmiştim ama maalesef yerleşemedim bi yere,67 almıştım yanlış hatılamıyorsam

Ben de gıda mühendisiyim.Kısa bir süre özel sektörde çalıştım ama Ankara piyasası çok kötü. Bu yılımı feda ettim.Kpssye hazırlanıyorum...

Kızlar size birşey sormak istiyorum ıstanbul'da kpss puanı ile kimya mühendisleri nerelere başvurabilir??

Back