Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uuzunnn bir aradan sonra tekrar hepinize merhaba alkisalkisalkis
bu sayfanın yardımıyla geçen yıl tüm tercihlerimi endüstri mühendisliği ile doldurmuştum. Ankara'da bir vakıf üni.de bu yıl hazırlık okudum bitti. Şimdi bölüm heyecanı başlıyorrr hihoyyyt
bütün yazdıklarınızı tekrar okuyunca biraz daha heyecanım arttı galiba. Bir bayanın mühendis olması gerçekten hoş. Adının yanında yazan o mühendis kelimesi bence onu çok farklı yerlere getiriyor. İyi ki seçmişim bölümü. Ama yine de endüstri mühendisi olanlar varsa aranızda onlarla konuşmak isterim bu konuyu Malum taze adayım ben vereliniortak
doğalgaz sektöründe çalışan makina mühendisi varmı aranızda
slm kızlaar ben de bir mühendis adayı olarak aranıza geldim .. kaydirigubbakcemile3 benden de ne mühendis olur ya zemuszemus
uuzunnn bir aradan sonra tekrar hepinize merhaba alkisalkisalkis
bu sayfanın yardımıyla geçen yıl tüm tercihlerimi endüstri mühendisliği ile doldurmuştum. Ankara'da bir vakıf üni.de bu yıl hazırlık okudum bitti. Şimdi bölüm heyecanı başlıyorrr hihoyyyt
bütün yazdıklarınızı tekrar okuyunca biraz daha heyecanım arttı galiba. Bir bayanın mühendis olması gerçekten hoş. Adının yanında yazan o mühendis kelimesi bence onu çok farklı yerlere getiriyor. İyi ki seçmişim bölümü. Ama yine de endüstri mühendisi olanlar varsa aranızda onlarla konuşmak isterim bu konuyu Malum taze adayım ben vereliniortak
ben de Yüksek İşsiz Kimya Mühendisiyim, iş arıyorum...ilgililer varsa duyurulur...:gitme:
:roflol::roflol::roflol:
Branşın ne olacak?
kizlar devlete girmek icin muhendis olarak ne yapmamiz gerekiyor
ben de muhendisim ve devlete basvurmayi dusunuyorum
tabi bir de devlette calisirken yuksek lisans yapilabilir mi?
endustrı muh de kpss ıle atanıyor mu acaba ama hıc dusunmedım ozel sektorde daha cok para kazanılır ve kendını gelıstırırsın gıbıme gelıyr
Benden sizlere bir abla tavsiyesi: Mezun olmaya yakın veya mezun olur olmaz olacak ilk KPSS sınavı için çok sıkı hazırlanın... Bir KPSS kursu için bütçe de ayırın, kursla çok ciddi çalışın sınava... Sonra ver elini KAMU....VE rahat edin...
CTESİ PAZAR tatilsiniz. 17.30 veya 18.00 de paydos...Yılda 20 günden başlayan senelik izin... on yıl sonra 30 gün izin.
Resmi tatillerde hiç çalışmazsınız.
Bir bayan için KAMU'da mühendis olmaktan daha ideali var mı bilemiyorum...Özelde de çalıştım ve kıyas edebiliyorum...Ve maaşları da sanıldıgı kadar düşük diil. en düşük mühendis 2000 ile başlar...