• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi sıkıcı olur ya bde meslek lisesi atölyesinde birde izmirin sıcagında pufffff

hiç çekılmez bence sacma olmus uygulama endustrı muh yanı kaynagı bılsın teorıını ama kaynak yapmayı ogrense ne ısıme bız ıelrde kaynak mı yapıcaz sadece emırlerı verıcez:D

slm kızlaar ben de bir mühendis adayı olarak aranıza geldim .. kaydirigubbakcemile3 benden de ne mühendis olur ya zemuszemus

uuzunnn bir aradan sonra tekrar hepinize merhaba alkisalkisalkis
bu sayfanın yardımıyla geçen yıl tüm tercihlerimi endüstri mühendisliği ile doldurmuştum. Ankara'da bir vakıf üni.de bu yıl hazırlık okudum bitti. Şimdi bölüm heyecanı başlıyorrr hihoyyyt

bütün yazdıklarınızı tekrar okuyunca biraz daha heyecanım arttı galiba. Bir bayanın mühendis olması gerçekten hoş. Adının yanında yazan o mühendis kelimesi bence onu çok farklı yerlere getiriyor. İyi ki seçmişim bölümü. Ama yine de endüstri mühendisi olanlar varsa aranızda onlarla konuşmak isterim bu konuyu :utangac: Malum taze adayım ben vereliniortak

bu sayfanın yardımıyla geçen yıl tüm tercihlerimi endüstri mühendisliği ile doldurmuştum. Ankara'da bir vakıf üni.de bu yıl hazırlık okudum bitti. Şimdi bölüm heyecanı başlıyorrr hihoyyyt

bütün yazdıklarınızı tekrar okuyunca biraz daha heyecanım arttı galiba. Bir bayanın mühendis olması gerçekten hoş. Adının yanında yazan o mühendis kelimesi bence onu çok farklı yerlere getiriyor. İyi ki seçmişim bölümü. Ama yine de endüstri mühendisi olanlar varsa aranızda onlarla konuşmak isterim bu konuyu :utangac: Malum taze adayım ben vereliniortak

tatlım senin okulunda okumayı çok isterdim yaa gercekten çok kaliteli bir okul burslu kazanamadım ücreti de çok pahalı bizim için onun için gidemedim
kısmet iste simdi de okulumdan çok memnumum

olsun akasya_ üzülme demek ki senin için hayırlısı böyleymiş a.s ben de son anda tercihlerime eklemiştim. Ben senin için de okurum istersen opuyorumnanaktan
ama çok ağır bir okul onu çok iyi anladım bu sene

doğalgaz sektöründe çalışan makina mühendisi varmı aranızda

Bir dönem 1,5 yıl kadar çalışmıştım canım dgaz sektöründe. dışarıdan da çizim yaptıgım için o dönem süper kazanç sağlamıştım. Ama hepsini bir güzel borsada kaybetmiştim. :gitme::gitme::gitme:

Şimdi kamuda makina mühendisiyim:lepi::lepi::lepi:...
Sen de kombi, kolon tesisatı mı çiziyor ve hesaplıyorsun?

jva tanısamlı tabı bayan endustrı muh olaraktan:lepi:sen hangı unıdesın canımm

kizlar devlete girmek icin muhendis olarak ne yapmamiz gerekiyor
ben de muhendisim ve devlete basvurmayi dusunuyorum
tabi bir de devlette calisirken yuksek lisans yapilabilir mi?

Artık KPSS sınavı olmadan kamuya alım yok.... İyi yerler için güzel bir KPSS puanın olması gerekiyor... 90 a yakın olsa gerek...
Veya 75-80 gibi puanlarla da doğu illeri gibi yerler olabilir belki...

Kamuda çalışırken yöneticiniz izin verirse yüksek lisans yapabilirsin...Bu şekilde yapan çok arkadaş oluyor. GERÇİ TEZ AŞAMASINDA TAKILIP, emeklerini yarım bırakıyorlar...

endustrı muh de kpss ıle atanıyor mu acaba ama hıc dusunmedım ozel sektorde daha cok para kazanılır ve kendını gelıstırırsın gıbıme gelıyr

endustrı muh de kpss ıle atanıyor mu acaba ama hıc dusunmedım ozel sektorde daha cok para kazanılır ve kendını gelıstırırsın gıbıme gelıyr

bende öle düşünüorum cnm yaa kaydirigubbakcemile2 ama hayat ne getirir bilemem zemuszemus

Benden sizlere bir abla tavsiyesi: Mezun olmaya yakın veya mezun olur olmaz olacak ilk KPSS sınavı için çok sıkı hazırlanın... Bir KPSS kursu için bütçe de ayırın, kursla çok ciddi çalışın sınava... Sonra ver elini KAMU....VE rahat edin...
CTESı PAZAR tatilsiniz. 17.30 veya 18.00 de paydos...Yılda 20 günden başlayan senelik izin... on yıl sonra 30 gün izin.
Resmi tatillerde hiç çalışmazsınız.
Bir bayan için KAMU'da mühendis olmaktan daha ideali var mı bilemiyorum...Özelde de çalıştım ve kıyas edebiliyorum...Ve maaşları da sanıldıgı kadar düşük diil. en düşük mühendis 2000 ile başlar...

cok tskkler okyanus tecrubelerını paylasmıssın ama endustrı muh kamuya atanması az sanırım yanı devlet cok az muhendısı alıyor bunyesıne ck yuksek puan ıstee bu kpss onlınsans larını gırdıgı kpss mı bunda meslek sorularıda cıkıyormu kı

Benden sizlere bir abla tavsiyesi: Mezun olmaya yakın veya mezun olur olmaz olacak ilk KPSS sınavı için çok sıkı hazırlanın... Bir KPSS kursu için bütçe de ayırın, kursla çok ciddi çalışın sınava... Sonra ver elini KAMU....VE rahat edin...
CTESİ PAZAR tatilsiniz. 17.30 veya 18.00 de paydos...Yılda 20 günden başlayan senelik izin... on yıl sonra 30 gün izin.
Resmi tatillerde hiç çalışmazsınız.
Bir bayan için KAMU'da mühendis olmaktan daha ideali var mı bilemiyorum...Özelde de çalıştım ve kıyas edebiliyorum...Ve maaşları da sanıldıgı kadar düşük diil. en düşük mühendis 2000 ile başlar...

cnm ya peki yükses lisansı tawsiye eder misin?ben düşünüyorm da..ama aklım karıştı şimdi :uhm: aceba kpss ye mi çalışsam..

bede ezzo hıc dusunmemıstım kpss ye hazırlanmayı sınava gırmeyı bıle duusnmuyordum okyanus aklıma soktu valla :)ama kamuda maasımız dusuk olur snaırım

Back